Merhaba Dostlarim,
Bugun sizinlen bir durumu paylasip fikir sormak istiyorum.
Benim bir sevgilim var, 1 senedir konustugum. Sevgilim Turkiyede ve ben Isvecteyim. Ailesi ilen baya bir konusmuslugum var ben turkiyedeyken beni 1 hafta boyunca daha ilk tanismada hergun evlerine davet ettiler, yemekler yaptilar sohpet muhabebt vesayire iste iyi gecti. Simdi Ben 3-4 ay sonra turkiyeye gidip Nisan ve nikah yapip sevgilimin bas vurusunu iceriye verecektim ki buraya cevabi ciksin ama dun isvecte bir kanun cikti ve bu kanunda disardan evlilik yapanlarin en az 2 sene evli olmalari ve 2 senden sonra basturu yapa bilirler gibi bir kanun cikti. Ee simdi sorun 2 sene sonra basturu yapsam en az bekleme suremizde 2 sene yani 4 sene Daha beklememiz gerekiyor. Peki siz olsaniz 4 sene Daha beklermiydiniz? Deyer mi bu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Mantıklı
Evlen misafir olarak gelsin kaçak olarak yanında dursun. Giden öyle gidiyor zaten.
Mantıksız bir yerde buluşup anılar yaratmak temas kurmak gerek.
Evlen, misafir olarak yanına gelsin
Ailesi buna izin vermez, keske verseler
İmam nikahı kıydıktan sonra izin verirler
Sanirim yalnizca bu yolumuz kaldi. Misafir olarak gelip gider seneler gecene kadar.
Sende oda idare edeceksiniz artık
Iste ailesinin tabi izin vermesi gerekiyor, konusup anlatirim Ben iste Kina ve imam nikahi yapacagimizi ondan sonra iste ne derlerse bakacaz duruma görw
Mutluluklar size
Cok tesekkurler dostum.
Önemli değil, bende yurt dışında çalışmayı isterdim özellikle fillandiya
Isvec finlandiyaya göre cok Daha guzel, varsa aklinda gelmek isvecte gel derim lakin isvec hukumetini suanda sagci partiler yönettigi icin ellerinden geldigi kadar Biz yabancilari cikartmak veya burada olanlar icin durumlari zorlastirmak istiyorlar. Yani ne ye yazikki
Din bile değiştirim
Mantıklı. Hiç sevmem yakın mesafe ilişkilerini.
Senelercemi?
Temas sevmiyorum ben, ekrandan sevmek daha hoş.
Kanundan önce evlenin öyle gösterin
Ben onu sordum ve sorusturdum. Karnindan once cevap bekleyen butun ciftler bu kanunda göre degerlendirilecek
Ben onu sordum ve sorusturdum. Kanundan once cevap bekleyen butun ciftler bu kanuna göre degerlendirilecek.
///Az once yanlis yazdim. Kusura bakma///
Saçmalık bu dava açarsınız iki yol evli olma ne demek yani görülmemiş bir şey
Iste burada yabancilari istemedikleri icin böyle kanunlar cikartiyorlar
Turist vizesi felan yok mi öyle gelsin
Iste onu pazartesi gunu arayip sorusturacam, buyuk ihtimal olur yani 3-4 ay burada kalkip geri Döner felan ama ailesi ne det onu bilmiyorum. Kabul edermi onu bilmiyorum. Ben derim iste Nisan yerine Kina veya dugun yapariz, iste imam nikahi vesayire. Ne diyecekler bakalim.
Evet sen orada doğma büyüme mi yaşıyorsun
Dogma turkiye ama burada buyudum
Ailesi kizi benden dun aksam ayirdilar
😨😨😨nedeeen
Daha 2 gun once turkiyeye tasinirsan basimiz gözumuz ustune yerin var diyen kayinbabam dun Ben tamam tasinicam dedigimde yok oglum olmaz unut ya da unutmaya calis bu is olmaz diyor. Adami ariyorum bana cevap bile vermiyor, sevgilimin telefonu ondami annesindemi hic bilmiyorum. Herseyi birden bite bitirdiler kimseden telefona cikmiyor
Aptalca 😌😅
Mantıksız buluşulmalı mutlaka
Degil