• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Uzak mesafe ilişkisi yorar mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
57
Yapay Zekaya Sor

Erkekler uzak mesafe ilişkisinde aldatırlarmı illa ki ihtiyac duyup ihanet edebilirler gibime geliyo lütfen yardımcı olur musunuz? Akıl verin

Uzak mesafe ilişkisi yorar mı?
İlişki Soruları Aldatma Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Real-_-Madrid
    Real-_-Madrid Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Aldatacak kişi her türlü aldatır yani senin kapı komşunda olsa sevgilin kafasında aldatmak varsa ihanetini eder illa. İhtiyaca gelirsek cinsellik öyle bir ihtiyaç değildir su veya yemek değil ki bu ihtiyaç olsun. Canı ister konusuna gelirsek mantıken seven kişi sadece sevdiğini arzular ama sapıkça rahatsız etmez.

Uzak mesafe ilişkisinde bazı hususlar daha farklı ona dikkat etmen lazım sadece. Mesela şöyle yüz yüze göremediğin için işi gücü eğitimi vb. doğru mu tespit etmek zor olur. Söylediği sözlerin doğruluğunu bilmekte zor olur. Reel ilişkiye göre daha zordur çünkü yan yanayken mimikler yüz ifadesi kişiyi ele verir bide çevreyi görürsün. Sanalda ise bu pek yoktur. Sanalda güvenme hemen zamana bırak ve tanıyarak ona göre karar ver. Olumsuz yöne gelirsek benimde olmuştu uzun yıllar önce uzak mesafe ilişkisi. Olumsuz yön olarak çektiğim sıkıntı şuydu hani buluşalım desek buluşamıyorduk mesela. Sarılma veya yüz yüze aktivite gibi şeyler olmamıştı. Tanış zamana bırak öyle kararını ver gerçekten iyi biri mi kötü mü biri mi zamanla belli olur sanal olduğu için biraz temkinli ol sadece hemencecik güvenme.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• ƘıԼıCƘiƦAƝ
    ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Uzak mesafe ilişkileri, her iki tarafın da çaba göstermesi ve iletişim kurması gereken zorlu bir durum olabilir. Bu tür bir ilişki, özlem, güven meseleleri ve iletişim eksikliği nedeniyle yorucu olabilir. Ancak, her iki taraf da ilişkiye yatırım yapmaya ve birbirlerine bağlı kalmaya istekliyse, uzak mesafe ilişkisi de başarılı olabilir. İlişkinin yorucu olup olmadığı tamamen kişinin kendine, partnerine ve ilişkilerine bağlıdır. Her ilişki gibi, uzak mesafe ilişkileri de karşılıklı anlayış, sabır ve çaba gerektirir.

0
    0 Yorumla
  • YasinTR
    YasinTR Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

4 yıl uzak mesafe ilişkim oldu. Aldatmadım hep sadık kaldım yengeç burcuyum. Erkekler derken de genelleme yapman iyi değil aldatmak karakter meselesidir burçlarla da az çok alakası yok. Tamamen karakter karşındaki insanın yapısına bağlı. Yorar mı dersen çok yoruyor ben 4 yıl boyunca özlemek sevgi aşk maddiyat git gel otobüs ordan memleketine giderken otogardan bana el sallamasıyla ağır bir hüzün hissi bunlar adamı yoruyor. En güzel tarafı bitince başka şehirde olduğu için denk gelemezsin aynı şehirde.

0
    0 Yorumla
  • flawsome25
    flawsome25 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Yorar ayrıca erkekleri böyle görüyorsan sanal ya da reel fark etmez zaten sana göre bu kadar basit şekilde aldatırlar. Sanaldan tanışıyorsan bile yüz yüze görüş iyice tanı. Ayrıca zaten birisinin güvenilir olup olmadığını anlamak için bir sürü yol var ve bazen bir şeyleri biraz da insanın kendisi seçiyor ona da dikkat etmek lazım yani hep karşı tarafa da bakmamak gerek.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

79

Cevap

103

Cevap

• İdentityKa
    İdentityKa Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Uzak ya da yakın fark etmiyor eğer bir insanın hamuru bozuk ise zaten her türlü aldatır.. Lakin uzak mesafe ilişkisi şüphesiz insanı yoracaktır, bu duruma uyum sağlamak zor..

0
    0 Yorumla
  • MustiEmre u
    MustiEmre Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Yormaz ama iki taraftan biri bu konuda sıkılırsa ayrılık çanları çalmaya başlar

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.

Evet yorar maalesef

1
    0 Yorumla
  • TatlıKızzzz34
    TatlıKızzzz34 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl

Yapacak adam Her türlü yapar.. Yakını uzağı hiç farketmez.. Yeter ki insanın içinde olmasın karekter sahibi olsun.. Zor olan uzak mesafe ilişkisi değildir.. İki insanın birbirine sadık olmasıdır.. Mesafeler ne kadar uzak olursa olsun kalpler bir olsun o yeter..

5
    0 Yorumla
  • hakanbolat
    hakanbolat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 83%
    +1 yıl

Uzak mesafe zordur ama özlemi güçlendirir hasret askı aratır cidden seviyorsanız neden yorsun? 🙂 Beyza Alkoçun uzak mesafe ilişkisine dair kitapları var 3391 km be 0 km İzmir ve Egenin uzak mesafe ilişkisi ve derler ki;
    Ege, elini camdan dışarı uzatsana.
    -Neden?
    Bende uzatacağım. Aynı yağmur elimizi ıslatacak sanki ellerimiz birbirine değiyor gibi.
    Uzatıyor musun?
    -Evet. Tuttum elini..
    Ben de..
    Deneyin olmassa kısmette yokmus uygun değilsiniz demektir cidden seven uzayda olsa biler sever

0
    2 Yorumla
    • hakanbolat
      hakanbolat
      +1 yıl

Cidden seviyorsada aldatmaz sevgide saygı sadakat ve aşk çok önemlidir eger yoksa hiç olmayin sevgili ve eger zaten en ufak şüphen varsa demekki güvenmiyorsun o kişiye içini ferah ve rahat tut sık sık konuşun sosyal medayadan falan yüz yüze görüşemiyorsaniz bile ayda ya da haftada bilmem ne zaman 1 defasa olsa görüşün bir birinizi görün face to face ve eger rahatsız oluyorsan sora bilirsin seni hala seviyormu baskasina bakar mı? Bakarsa da ayril 8 milyar içinde baskasi mı yok? Zaten kendisi kaybeder 8 milyar içinde sen onu seçmişsin ( eger ayrilma durumu olursa )

Yorumla
    • hakanbolat
      hakanbolat
      +1 yıl

Aslında sizede bağlı yani biraz yorarmı yormazmı mesela sosyal medyadan falan mı taniştiniz yoksa eskide realdi şu an mı uzak mesafe? Buda çok önemli aslında... bir birinizi ihmal etmeyin hrr gün sorun nasıl ne yapiyor falan ilgisizlik olursa aldatma falan olur zaten seni görmüyor hiç yazıp sormassan daha da boşta kalır erkek ama zatsn öyle karaktersiz biriyse ayril ilişkinizi gözddn geçir gerçekten bir birinizi seviyormusunuz? Ciddimisiniz? Yani şahsen ciddiyse real daha iyi diğeri biraz zor ama kişiyr bağlı tamamen sizin sevginize bağlı daha doğrusu oda seni gerçekten seviyorsa sadakatliyse yapmaz

Yorumla
  • gamzesari1
    gamzesari1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

şu an 7. Yılımıza giriyoruz ve cumartesi günü evlilik teklifi etti. Uzak mesafe ilişkimiz var. O başka şehirde yaşıyor. Benim yaşadığım yere gezmek için gelmişti tesadüfen tanışmıştık. Hiç yakın bir ilişkimiz olmadı hep uzaklık 9 ay hiç buluşmadigimiz oldu. Süreç çok zor geçiyor ama ikiniz de çabalarsanız sonu harika olacaktır.

1
    0 Yorumla
  • Monarzu0
    Monarzu0 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Olgun insanlar değilseniz çekilecek çile değil bence. Sürekli sen şu saatte ne yaptın niye mesajıma cevap vermedin diye sorgulaya sorgulaya ömrünüzü çürütürsünüz. Cidden uzak mesafe ilişkisi yapabileceğini düşünen varsa yapmalı. Yoksa iki tarafın da birbirinin kalbini kırmasına gerek yok.

1
    0 Yorumla
  • gelsinhayathade
    gelsinhayathade Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    +1 yıl

Sevgilinin karakterine göre degisiyo ama genel olarak bence cok yoruyo. Benim iki kere oldu uzak mesafe ilişkim. Biri cok cok iyiydi onunla 8 ay gecirdim ve pisman deilim hayatımdaki en iyi iliskim di ama ben beceremedim cok zor geldi cok seviyosun ve buluşamıyosun. İkincisinin ise ben bi sure sonra popon kalktıgını düsünüyorum. Bana ihanet etti affetmem icin aglama numarası felan yaptı ( oyunculugu cok kötüydü). Onunla yasadıgım iliski benim hayatıma cok büyük ders kattı. Suandan itibarende bidaha uzak mesafe ilsikisi yapmayı düşünmüyorum valla tövbe yani.

0
    0 Yorumla
  • Mathildaa88
    Mathildaa88 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 54%
    +1 yıl

Evet yorar yani böyle bi ilişkinin yıllar sürüceğini sanmıyorum taraflardan biri sıkılıcaktır bu durumdan aldatma olayına gelirsek burada dibindeki sevgilinde seni aldatabilir yani yapıcak olan burdada yapar tamamen karşıdaki kişinin karakteriyle alakalı bi durum

0
    0 Yorumla
  • Mericeyn10
    Mericeyn10 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Güven varsa sıkıntı yok ama garantisi yok 1 2. si harbi yoruyor. Ben yaşadım 8 ay sürdü hiç bulşamadık pandemiye denk geldi. Ben yeminle aldatmasın nefret bişey aldatmak ona güveniyordum ama eğer ki aldattıysa allahındam bulsın. Çok yıpratıyor gerçekten. Biz ayrıldıktan sonr d akonuştık ben yine karşıma çıkmasına rağmen sevgili yapmamıştım yani ama ona değmezmiş bunu söylediğimde yapsaydın dedi hayat işte...

0
    0 Yorumla
  • LonelyHead
    LonelyHead Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Uzak mesafe ilişkisi, umut bağlanmaması, çok emek verilmemesi gereken ilişki modelidir. f*ck bady ilişkisinin tam zıddı olarak, yüzeysellikten ve tensellikten uzak duyguların ve derin düşüncelerin hakim olduğu bir model. Gram sarmaz. Telefonda konuşurken ya da mesajlaşırken, bir noktada ulan ben ne yapıyorum tribine girersin.

0
    0 Yorumla
  • şanssızımamk
    şanssızımamk Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Şu an bir uzak mesafe ilişkisindeyim ve dünyada cenneti yaşıyor gibiyim. Gerçekten çok seviyorum ve seviliyorum. Mesafeler biraz özletiyor ama iki taraf da birbirine güveniyor ve sabrediyorsa o da aşılmayacak bir şey değil. Buluşma ve birbirimize doya doya sarılma, öpme, koklama hayalleri kurmak birbirimize bizi daha çok bağlıyor

0
    0 Yorumla
  • user45725826
    user45725826 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20 , eic 73%
    +1 yıl

her erkeğin bi temas ihtiyacı vardır. bu yüzden uzun süreli olmasa da birkaç kere kısa süreli aldatabilir. aldatmaması için çok ama çok ince ruhlu çok kırılgan bir erkek lazım. öyle erkekler de kızların ilgisini çok sevmez. (mesela bir arkadaşım vardı. kız arkadaşı çocuğun doğum gününde parfüm almıştı. çocuk da ben kötü mü kokuyorum diye düşünüp. kıza eziyet olmasın diye ayrılmıştı)

0
    1 Yorumla
    • Boostrap
      Boostrap
      +1 yıl

O da canım afedersin ama dkdkdk parfümün kötü kokuyorum demek olduğunu bir taraflarından uydurmuş fkdkdkd

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bunun cinsiyetle ilgili yoktur tamamen karakter meselesidir bence bazen en yakınındaki bile ihanet edip aldatır seni onun için aranızdaki sevgi ve aşk ne kadar güçlü ise bu ihtimal biraz daha düşüktür ancak uzak mesafeli ilişkilerde ne yazık ki ihanet kaçınılmaz olur

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

😟😟😟😔😔😔

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bizzat yaşadım bunu ben onun için iyi düşün derim ben şahsen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Seviyodun ama aldattın mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayır seviyordum hemde öyle böyle değil benim için öl dese canımı bir an bile tereddüt etmeden onun için verecekken aldatıldım

Yorumla
  • fesfs
    fesfs Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

O. ruspuyu kafese koymuşlar, kilidi ile oynaşmış,

İçinde olan uzak yakın her türlü yapar..

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

🤣🤣

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      +1 yıl

Öyle 😂

Yorumla
  • Teardrops
    Teardrops Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 96%
    +1 yıl

Aldatmayı falan boş ver de uzak ilişki daha güzel oluyor ayda 1 falan buluşuyosun çok özlüyosun kavuşuyosun

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benim icinde öyle ama erkekler durmaz

Yorumla
    • Teardrops
      Teardrops
      +1 yıl

Ben durdum tam 4 sene

Yorumla
  • Milky7way
    Milky7way Takip Et
    Guru Yaş: 106 , eic 99%
    +1 yıl

Uzak mesafe bir gün uzaklıktan çıkacak, o zaman aldatmaya meyilli olan sanılmasın ki duracak. Yani her şekilde olur olacak olan. Çekinilecek bir şey yok gayet tabii olabilir, hatta daha iyi olur.

0
    0 Yorumla
  • melekk8
    melekk8 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Beni linc ede bilirsiniz umrumda degil. Ama agzinda uzak mesafe diyorsan eger fakirsindir kardesim. Maddi gucu olan insan mesafe tanimiyor. E fakirken hersey bizim icin extra yorucu oldugundan birde uzak mesafe oludu daha da yorar insani. Illaki evlenmeniz lazim anca. Evlenip ayni evin icine girincede ne aşk kalır ne o pembe büyü

1
    0 Yorumla
  • ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq
    ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Realden, uzak mesafesine geçiş yapınca aldatıldım. Erkekler sadık kalamıyor.

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cok haklısın bide kabul etmiyolar da

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ayrılcam yoramam kafamı ya

Yorumla
  • AsiAsyagul
    AsiAsyagul Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    +1 yıl

Kesinlikle uzak mesafesi ilişkisi yormuyor birbirinizi seviyorsanız birbirinize güveniyorsanız devamını geçirmelisin 3 yıldır uzaktan bir ilişki yaşıyorum o kadar çok seviyorum o kadar çok memnunum ki ayda bir kere sadece yanıma geliyor ve şu an evlenmeyi düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • heteropys
    heteropys Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Uzak mesafeyi bek Tasnif etmiyorum uzak olucaksa nasıl olur belirli bir süre berabersindir daha sonra iş veya okul sebeplerinden dolayı bir süre ayrı bölgede uzak kalırsınız ama bir süre en fazla 3 ay ama bunun haricinde kesinlikle olumlu bir yorum yapamam

0
    0 Yorumla
  • MehmetYiğit1
    MehmetYiğit1 Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 91%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı.

Bunun erkeği kızı yoktur karakteri vardır karaktersiz biri her koşulda aldatır yan yanayken bile , ama uzak mesafede güven problemi olur düşünür ne yapıyor diye tek sorun o

0
    0 Yorumla
  • moonlight012
    moonlight012 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Karaktere bağlı. Yapacak olan zaten her türlü yapar ister yanında olsun ister uzakta.. Uzak mesafe ilişkisi yorar, bayağı sabır, güven, sadakat gerektirir ve çok özlem birikir...

0
    0 Yorumla
  • abdurahman0245
    abdurahman0245 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Seven adam bırak uzakta olmayı yan gözle bile bakmaz. Ben iki yıl boyunca Antalya gibi bir yerdeydim ve zerre ihanet etmedim. Sonuç ne oldu biliyir musun o ihanet etmediğim kız çekip gitti ihanetti o yaptı ben değil. Demek ki mesafe felan hikaye mayası temiz olacak bozuk mayadan hayır gelmez

0
    0 Yorumla
  • deathfire
    deathfire Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Bak aslan parçası uzak mesafe yapma aldatır aldatlırsın denendi kaç kez de onaylandı yapma sakın emeğine yazık

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam sağol

Yorumla
  • -Felaketce-
    -Felaketce- Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Bilmiyorum bunun cevabını ama mesafenin uzaklığı ilişkiyi yıpratmakta kat ettiğini düşünüyorum

1
    0 Yorumla
  • sosyalik
    sosyalik Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 89%
    +1 yıl

Yüzde yüz güvenen kadın var mı ki erkeklere yok tabiki güvenmek hele uzaktaydı hiç güvenmek illaha oluyor bireyleri

1
    0 Yorumla
  • gizoşş__
    gizoşş__ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Yok ya karakter meselesi, ben aldatsam asla anlamaz ama istemiyorum o istek yok, o ihtiyac yok. Oyle erkekler de var nesilleri tukenmek uzere ama

1
    0 Yorumla
  • Suits_s
    Suits_s Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Uzak mesafe ilişkinin dezavanjları maalesef var ama karşılıklı sevgi varsa çokta yormaz diye düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • thelifetiredme
    thelifetiredme Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Bence güven konusunda fazla tedirgin olunmamalı bu tür ilişkilerde çünkü ne yaptığını kimle olduğunu bilmiyorsun uzakta

0
    0 Yorumla
  • kreeck
    kreeck Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı.

aldatma olayı karakterle alakalı. onun haricinde birbirinize güven vermeniz gerekiyor. duygusal bağ kurmanız gerekiyor

0
    0 Yorumla
  • Sky_Walker
    Sky_Walker Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 91%
    +1 yıl

Belki biraz yorucu olabilir. Tatlı bir yorgunluk ama bu yorgunluk hayat yorgunluğuna çarpan olursa tehlikeli.

0
    0 Yorumla
  • christiansouth
    christiansouth Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Uzak mesafe ilişkisi diye bir şey olmaz devamlı yüz yüze görüşmelisin yüz yüze gelmediğin insanla da aşık olamazsın

0
    0 Yorumla
  • Yigido_apo58
    Yigido_apo58 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 95%
    +1 yıl

Uzak mesafe ilişkisi saçmalık yaaa uzak mesafe ilişkisimi olur birbirinizin ne yaptığından haberiniz olmaz öyle ilişkide yaşanmaz zaten

0
    0 Yorumla
  • Boostrap
    Boostrap Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Çok uzun süre uzak ilişki mesafe yaşadım bir kez olsun aldatmayı dahi düşünmemiştim. Ama ben aldatıldım mı orasını bilmiyorum 🤔

0
    0 Yorumla
  • ServetiFünun1
    ServetiFünun1 Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı.

Bak erkekler aldatmaya programlıdır. Ancak ünlü bir söz var "Herkes öyledir ama herkes öyle yapmaz." diye.

0
    0 Yorumla
  • Myystic
    Myystic Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 70%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Uzak mesafede kadın aldatıyor ya genelde, tecrübe ile sabittir. Uzak mesafeye işim olmaz, çocuk değiliz. Gözden uzak, gönülden ırak olurmuş.

0
    0 Yorumla
  • Lider_bey
    Lider_bey Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

Kadinlar ne kadar zor kisilik olduklarını siz bizden daha iyi biliyorsunuz durduk yere 2. Manita yaparak başıma iş alamam

0
    0 Yorumla
  • kartaliçezeze
    kartaliçezeze Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Valla yakin olan da yoruyor, ihanet ediyor. Haftada 5 veya 7 gün bulusan bile...

1
    0 Yorumla
  • Lotus____
    Lotus____ Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Karşındakine bağlı. Aldatan burnunun dibinde de yapar.

1
    0 Yorumla
  • Seinjerlin
    Seinjerlin Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Olabilir de olmayabilir de bu tamamen karşıdakinin karakterine bağlı ama uzak mesafe yorar.

1
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.

Erkekleri yorar. Kadınlar daha başarılı bu tip ilişkilerde.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
  • benaslındayoğum35
    benaslındayoğum35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 98%
    +1 yıl

Sanki kadınlar aldatmıyor 🤣 lütfen biraz dürüst olalım🙏 bu devirde aldatmayan 1 kişi bile kalmadı

0
    0 Yorumla
  • Dalgalarınsesi3
    Dalgalarınsesi3 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.

Yormaz ama , sıkılırsın , güven problemi yaşarsın

0
    0 Yorumla
  • ThorÇekiciKhor
    ThorÇekiciKhor Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 73%
    +1 yıl

Uzak mesafe ilişkisi diye bir şey olmaz, konu kilit iyi forumlar.

0
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Uzak mesafeli ilişkilere pek mantıklı bulmuyorum.

0
    0 Yorumla
  • visal01
    visal01 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 85%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.

uzak olunca insan sıkılıp başka heyecan arar onun için aldatma yüksek ve ayrılık kesin dir

0
    0 Yorumla
  • AgresifKızıl
    AgresifKızıl Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Yorar , başta yormasadaaa sonradan yorar. Hiç uğrasmaya değmez. Her iki cins içinde geçerli.

0
    0 Yorumla
  • Kadjdaks
    Kadjdaks Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

Yanında olmasını istersin ama öyle bir ihtimalin yoktur... yorucu ve boğucu

0
    0 Yorumla
  • BanaNeHa
    BanaNeHa Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 99%
    +1 yıl

Evet çok yorar erkek milleti karı kızsız yapamaz bi de gözden uzak olunca her haltı yerler

0
    0 Yorumla
  • çoktaumurumda
    çoktaumurumda Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

yakın mesafe ilişkisinde zorluklar yaşanırken uzak allah muhafaza benden uzak olsun

0
    0 Yorumla
  • GOKHANoturumactı
    GOKHANoturumactı Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.

Yormaz herhalde ya.
    Alt tarafı mesajlaşıyorsunuz çokta takılmayın

0
    0 Yorumla
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

Uzak mesafe ilişkisi bana çok manasız geliyor. İlişki değil ilişmemiş ki

0
    0 Yorumla
  • HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Yorgunluk koymuyor fazla insana sevdiği sevildiği zaman..

0
    0 Yorumla
  • Mutluadam00
    Mutluadam00 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Zmaanla yorabilir. cok uyumlu olmalısınız ve birbirinizi anlayıp güvenmelisiniz

0
    0 Yorumla
  • OruçReisGeldi
    OruçReisGeldi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 121 , eic 99%
    +1 yıl

5 sene den fazla. surmustu ve kafamı çevirip. kimseye bakma ihtiyacı duymamıştım o dönemler

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Bence hiç sağlam kafa işi değil çünkü
    Şurdayım diye söyler nerden biliceksin
    Uyudum deree
    Ayyy güvenilmez bence belki aklını karışdıran olabilir

0
    0 Yorumla
  • ercan1999
    ercan1999 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 54%
    +1 yıl

Erkekler aldatmaz kizlar buna sebep olur kizlar aldatir

0
    0 Yorumla
  • İzmirliSamet
    İzmirliSamet Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Yorumlara bakarak terk etme ben uzak mesafe ilerliyorum 4 gün sonra 2 ay olucak aldatmadım

0
    2 Yorumla
    • kimdan
      kimdan
      +1 yıl

Herkes senin gibi olsa keske

Yorumla
    • İzmirliSamet
      İzmirliSamet
      +1 yıl

Olan elbette vardır ama birçok erkek için zor bir durum

Yorumla
  • Nurvan
    Nurvan Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 95%
    +1 yıl

Ya yapan hep yapar uzakta olsa da yapar yanında da yapar ama gerçekten çok seven yapmaz

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (122)
Devamını Gör(167)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Uzak mesafe ilişkisi yorar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Uzak mesafe ilişkisi sorun olur mu? 12 cevap verildi
Uzak mesafe ilişkisi yıpratır mı? 17 cevap verildi
Uzak mesafe ilişkisi yürür mü? 36 cevap verildi
Uzak mesafe ilişkisi yürür mü? 8 cevap verildi
Uzak mesafe ilişkisi yürür mü? 17 cevap verildi
Uzak mesafe ilişkisi yürür mü? 21 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İlişkide ayrı takılmak "soğukluk" mudur, "ihtiyaç" mı?
  • Listeye adını yazmayı unuttukları bir erko var mı?
  • YKS’ye sayılı günler kala çalışma takviminizi ve hedeflediğiniz bölümü nasıl ayarlıyorsunuz?
  • 1 ocak 2005 te değiştirilmesine rağmen hala para birimlerini doğru okuyamayanlar var mı etrafınızda?
  • YKS sınav günü hazırlıkları neler olmalı, neleri unutmamalıyız?
  • Mutfakta en son hangi yemeği yaptınız?
  • Dünya Kupası yaklaşıyor, sizin favori ülkeniz hangisi ve neden?
  • YKS'ye 20 gün kala çalışmaya başlasam işe yarar mı?
  • Ateş misin, kül mü?
  • Şebnem Ferah’ın 6 yıl sonra sahnelere dönüşü olay oldu! 👸🏻 Orada olmak ister miydin? 🎤
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨