AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
İnsanın içinden kaynaklanır yapan kısa uzun mesafe dinlemez.
Seviyorsa işine gücüne bakar sen yeter ki sevdiğinden emin ol
Yapacak olan adam illa ki yapar ama şu da çok açık ve net ki uzak mesafelerde ilişki çok zor çünkü insan ihtiyaç duyduğunda sevdiğini yanında ister omzunda uyumak ve ya ağlamak karşılıklı dertleşmek ister ama uzak olunca maalesef çok zor
Kamerada günlük konuşup bişeyler paylaşıp o güveni birbirinize sağladıysanız sorun çıkmaz
Yani aldatmaz diyemeyiz kesinlikle aldatir da diyemeyiz bu biraz karaktere bagli bisey gercekten seviyorsa yapacagini sanmam ama eger oyle bisey yoksa muhtemelen aldatir
Yorar tabi ki ve yalanlar üzerine kurulu olabiliyor sanaldan uzak durun yoksa üzülürsünüz
Yorar ama değiyorsa başka
Herkese gore degisebilir ama erkekler sadik kalamiyor aldatiyor. Bende aldatildim uzak mesafe iliskimde erkeklere zor geliyo ama cidden seviyorsa aldatmaz bence.
Uzak mesafe ilişkisşnden bende sıkıldım artık ya o yüzden uzak duruyorum. Ay nereye kadar yani
Benimde şu an uzak mesafe ilişkim var bütün hesapları ve heryere tarih attı eğer güven problemi varsa hesaplarına tarih attır ve hesaplarını al
Almam da attırmam da one ya
O ne öyle yağ diyosun ama burada böyle bir soru sorabiliyosun bence bi sor o atıcak mı bakalım her erkek öyle birşeye kalkışmaz
Sormam ben
Yormaz birbirinizi tamamliyorsaniz çokta güzel bir ilişki olur benim vardı 2.5 yıl sevgili idik kız Kürt tü bende Ankaralı ya ama uzakta olsa realde olsa ilişkinin sonu ayrılık
Bence yorar ama ruh ikizimi bulduğunu düşünüyorsan herşeye değer , ben mesela hiç bi konuda ters düşmediğim sevgilim ile uzak mesafedeyim , hiç bi konuda ters düşmedik ama.
Kardşim takip at istersen 2 ilişkide neler yaşandı anlatayım ikisi de uzak ama ikiside dağlar kadar farklı , karakterli ve doğru kişi olmalı cinsiyet farketmeksizin.
Her ihtiyaç duyan aldatmaz ama uzak mesafe her iki taraf için de zor
5 ay oyaladı ve terk etti ansızın uzak mesafe yorar evet ben beklerdim ne kadar olursa olsun bağlandım ama o..
Bence erkek sevdikten sonra aldatmaz bunun mesafeyle bir ilgisi yok karakterle alakalı, hem aldatacak olana yanında olsan da farketmez ki
Aslında biraz karakter ve gerçekten sevip sevmediğine bakyo olay buluşabilirseniz buluşmanı tavsiye ederim.
Karakter meselesi tamamen benim de uzun ilişkim var 10 aydır görüşmüyoruz onun işinden dolayı ama güvenimiz ve sevgimiz tam
Bende uzak mesafe ama iyi oluyor, bir birimizi görmesek te güvenimiz tam, yan yana iken bazı konularda sıkıntı çıkabiliyor
Yorar ve yürütene saygım var benlik değil uzak mesafe ilişkisi
Evett aldatırrr erkekler görsel varlıklardır dokunamadığı görmediği kişiden zamanla uzaklaşırlar
Gerçekten seven aldatmaz uzağı yakını yok sevmek ayrı bişey.
Kimseye güven olmaz gerçekten yürekten seven aldatmaz
Bazı insanlar buna ihtiyaç gözü ile bakar bazıları zevk bazilari Ihtiyaç olduğunu falan dusunuyorsa bence bu düşünce onu aldatmaya sevk edebilir
Yani soyuya bilirler. Nede olsa kızı yanında hiss edemiyor.
Önemli olan mesafe değil. 2 insanın anlayışlı dürüst yalansız yormayan kafada olmasıdır👍
Aynı şekilde kadın da ihtiyaç duyuyor aldatma ihtimali kadının olduğu kadar erkeğin de var
Karakter meselesi aldatmaya meyilliyse senle aynı evde bile yaşasa aldatır
Evet benim ilişkide uzakti aldattı kaç tane kızla hemde
Bu isler mesajlaşmayla olucaksa o sizin gayretinize baglı birsey yani yorar mi yormazmi kişiye baglı
Erkeği bırak kızda aldatır ben uzak mesafe ilişkilere inanmıyorum tadı tuzu yok bence
Bence haklisin yani yaparlar ve asirida yorar
Güven olmadıktan sonra uzak yakın ne fark eder ortada güven yoksa heryerde aldatır.
Öyle olacağını sanmıyorum ama uzak mesafe çok olursa yorucu olabilir ilişki zorlanabilir
Kesinlikle yorar ve ask yoktur terk edilirsin yakinda emin ol
Uzak mesafe ilişkisi yapma gercekten çok yorucu və sıkıyor
Ihtiyac bahane aldatmayan adam aldatmaz karakter meselesi
Sevgiline 500 gb p*rn arşivi gönder canı çektikçe izler en azından ne isledini bilirsin kafan raat olur
Yorar aldatılma ihtimalin yüksek aldatma ihtimalin yüksek tam anlamıyla güvenmezsin o yüzden yürümez ve yorar (opsiyonel)
Aldatma olayına girersek burada dibindeki sevgilin bile seni aldatsa ruhun duymaz yapıcak olan dibindeykende yapar o karşındaki kişinin karakteriylede alakalı
uzak mesafe 4pt4llıktır
Ayrıl mı diyosun yani
aynen
Uzak ne ya asla olmaz bir süreliğinr ayri kalinabilir ama uzun süreliğine uzak mesafede nasil soğumadan devam ediyorlar anlamiyorum
Ne yapsın adam taş mı yesin
Ne demek bu
Sen uzaktasın, kızlarla birşeyler yaşamayacakta ne yapacak
Her erkek yapacak değil yaa
O zaman erkek değil, uzak dur
Defol beee
Cinsiyet değil karakter meselesi
ikisi de aldatır kadın da erkek de
Uzaktan iliski olmazz
Kısa sürede reele dönmüyorsa zaman kaybı
Karaktere göre değişir
Ben yaşadım ve aldatmadım