Aşk İlişkileri İlk buluşmada başınıza gelebilecek en kötü şey nedir? Darknessonshadow Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! 💃Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler!🤩 İlk buluşmada başınıza gelebilecek en kötü şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. hasta olmak. yolda paramı ya da kartımı kaybetmek. 1 0 Yorumla
Merall1314 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Buluşacağım kişinin fotoğraflardan farklı olması hshs 1 1 Yorumla Darknessonshadow +1 yıl Benim aklımdan geçen de buydu Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Karşımdaki insanın bakımsız biri olması. En kötüsü budur herhalde. 1 0 Yorumla
melikenilayy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Eski sevgilisiyle denk gelmem ve kızın kıskanç saldırıları olurdu herhalde 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. buluşmaya farklı kişi gelmesiüstüme bir şey dökülmesibeklediğim enerjiyi almamam 0 0 Yorumla
Dropaline_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Çok sıcak olduğu için lanet rimelim akmıştı çocuk ağladığımı düşünmüştü sjdjd 0 0 Yorumla
KarlHeisenberg27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Vibe yüksek olur ama kız anlattığı gibi değildir dünyan başına yıkılır. 0 0 Yorumla
Angelltoyys Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl karşımda ki insanın cinsellik konusuna hafiften de olsa değinmesi ya direkt soğutuyor 1 2 Yorumla Darknessonshadow +1 yıl Her şeyin doğru zamanı ve yeri vardır bu görüşüne katılmıyorum Yorumla Angelltoyys +1 yıl yok hayır yanlış ifade etmişim ilk görüşmeden bahsediyorum Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. bence beyaz bişey giyip regl olmak 0 1 Yorumla Darknessonshadow +1 yıl Harbiden baya kötü olurdu bir kız için Yorumla
asyaaalia Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Beklediğimden çok farklı biri çıkması 0 0 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Burnunda sümük kalması veya agzin kokmasi 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Bence gelmez 0 2 Yorumla Darknessonshadow +1 yıl Soru şu zaten başına gelebilecek en kötü şey ne olabilir Yorumla isabella181919 +1 yıl Reglken gitmem ve kiyafetimi lekelemesi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hasta olmak. yolda paramı ya da kartımı kaybetmek.
Buluşacağım kişinin fotoğraflardan farklı olması hshs
Benim aklımdan geçen de buydu
Karşımdaki insanın bakımsız biri olması. En kötüsü budur herhalde.
Eski sevgilisiyle denk gelmem ve kızın kıskanç saldırıları olurdu herhalde
buluşmaya farklı kişi gelmesi
üstüme bir şey dökülmesi
beklediğim enerjiyi almamam
Çok sıcak olduğu için lanet rimelim akmıştı çocuk ağladığımı düşünmüştü sjdjd
Vibe yüksek olur ama kız anlattığı gibi değildir dünyan başına yıkılır.
karşımda ki insanın cinsellik konusuna hafiften de olsa değinmesi ya direkt soğutuyor
Her şeyin doğru zamanı ve yeri vardır bu görüşüne katılmıyorum
yok hayır yanlış ifade etmişim ilk görüşmeden bahsediyorum
Fotoğrafla alakası olmaması
Soğan veya sarımsak yemesi.
bence beyaz bişey giyip regl olmak
Harbiden baya kötü olurdu bir kız için
Hasta olmak🥲 kadınsal durum
Beklediğimden çok farklı biri çıkması
Olmek herhalde :' bilmiyorum
Burnunda sümük kalması veya agzin kokmasi
Başkalarıyla gelmek
Bence gelmez