Malum kişi 2 hafta boyunca buluşmak için aşırı ısrar etti sonunda tamam dedim ve buluşmaya karar verdik. Önce ben gittim onu bekledim. Daha sonrasında avm de boş boş gezindik ve terasa çıktık. O zaman maske takmak hala zorunluydu. Ben bir sigara içeyim dedi onu bekliyordum daha sonra maskeni açsana dedi maskemi açtım ondan sonra avm ye geri girdik. Oturacak Cafe arıyorduk. Her yer çok kalabalıktı sonra avm de boş boş dolandık yine ondan sonra bir anda durdu biz daha geniş bir zamanda buluşsak olur mu hem benim toplantım var dedi. Bana telefonundan bir mesaj gösterdi bak yalan söylemiyorum bilgisayarımda yanımda dedi. Yoksa burdan çıkıp daha sakin bir yere giderdik dedi. Adam resmen beğenmezsem diye b planı yapmış hazırlıklı gelmiş. Hiç bu kadar gururumun kırıldığını hatırlamıyorum. Gösterdiği mesajı okumadım güldüm aynen bencede dedim sonra dağıldık. Görmedim bile uzaktan el salladım sonrada bir daha birbirimize yazmadık.
Yılardır spor yapıyorum kollu kuvetlı resmim vardı sanalda 21 yaşında kızım diye resim atıp yazan bır bayan ekledi yazıştık oda ıstanbulda yalvardı sizin tarafa işim duştu çay ıcelım bır cafede dıye gıttım bırde ne göreyim 52 yaşında afet gelmiş kendimı zor kurtardım
Offf bir çocukla tanıştık. Çocuk ama nasıl sporcu aşırı yakışıklı hatta ben ilk baş fake sandım inanmıyorum bu kadar kusursuz bir kul olamaz diyorum ama bir yandan da görüşmekte istemiyorum çünkü bana fazla uğraşamam başım belaya girer. Neyse kız arkadaşlarım ikna etti buluş dediler buluştuk arabala aldı geldi beni pandemi zamanı kafeler kapalı belli saatler de dışarı çıkma izini olduğu dönem. Çocuk da bir şive var sanki biri dublaj yapıyor 😂😂 Erzurumluydu kendisi ama o tipe o şive gitmiyor işte neyse ona da ok. Aşırı sıkıcı aşırı yavaş konuşuyordu. Ruhumu emdi çekti. Salk salk kendini selfie çekiyo sence oldu mu diyo 😂 bu filtre iyi mi diye soruyor. Allahım diyorum içimden bu ne sonra arabada uzun hava şarkılar açıp iç çekiyor kederleniyor neyse gün bitti eve bıraktı evimi hiç bu kadar özlememiştim 😂 bence çok kötüydü bi kaç kere aradı cevap vermedim her şey tip değil kesinlike çocuğun içi boş çıktı biraz uzun oldu ama k. Bakma 😂
İlk buluşmaya üzerine boya lekeleri olan şort üzerinde paspas dandik zamanında 5₺ye pazardan aldığım tişört ayağımda parmak arası terlikler... Garibim de o kadar özene bezene hazırlanmıştı ki, gittik kahve falan içtik dedim birdaha görüşmeyiz fakat 2 yıl oldu halen görüşmeye devam ediyoruz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Reeldeki arkadaşlarımın yüzüne bakmıyorum sonra sanaldan konuşup yer ayarlıyorum Anneme de diyorum ki sen oradan gözet annem oralarda uzaktan bakıyor ama görüşmelerde ben bununla mı konuştum diyip sıkılıyorum ve annemi yanımıza çağırıyorum tanıştırıyorum falan öyle 😂 hepsi iyi ama ya yanıma yakışmıyor ya da bende his yok
Arkadaş arkadaşını bana ayarlıyacak. Ben de zorla gelmişim zaten. Kız bir de yiğenlerini getirmiş. Başta beğenmedim. Konuştuk. Karakteri de hiç iyi değildi. Hesabı bana ödetmek istedi. Ne yiğenlerinin ne kızın hesabını ödemedim.
Hayvanın teki çıktı ya. Kafeye girerken benden önce giriyo ben arkasından gidiyorum. Yemek yerken iğrenç bi şekilde yedi ve bunu bilerek yaptığından eminim tamam doğal olunda abartmayın. Son olarak çıkarken benimle birlikte çıkmadı bende hesabı ödeyip çıktım. Sonra bi daha görüşmek istemediğimi söyledim özür falan diledi görüşelim diye yalvardı bikaç defa ama bi daha gitmedim konuşmayıda kestim bazı insanlar ahırda büyüyor galiba.
İnternet ortamında tanıştım Kadıköye buluştuk ana bir baktım 60 yaşında kadın aklı sıra benle taştaş geçmiş. Saygıda kusur etmedim ama evine bıraktım (o zamanlarda akıllı telefon yoktu)