Benim instagramdan oldu konuşup sohbet ettik bir süre ama olduğundan bayağı bir farklı çıktı fotolsrda 60 kilo buluştuğumuzda 150 kilo çıktı kırmadım onu ama yalan söylediği için bahane bulup çıkmıştım. ya sizin?
Arkadaşımın arkadaşı benden hoşlandığını arkadaşıma söyledi oda bana söyledi ve buluşma ayarladık buluşma da olabildiğince pozitif oldum, ne yalan söyleyeyim içimde hoşlanmak diye bir şey yoktu sadece sevmek adına kendimi ileriye sürdüm... Ertesi günü görüşmeyi kestik :D
Sert veya suratsız bakan birisiyim, belki de o yüzden hoşlandı ama umduğu gibi çıkmadım :D
Hangisini anlatayım ki.. birinde buluştuğumuz meydanda.. o kadar heyecanlanmıştım ki yanak yanağa öpüşürken kafamı ters tarafa çevirince dudak dudağa gelmiştik 😊 yani güldüm o şeyle.. o an.. ne yapacağımı şaşırmıştım..
Utanılacak değil de.. bu daha şapşalca.. bu başka bir çocuk... ayağımda açık ayakkabılar vardı.. buluşacagimiz yerde beni bekliyordu yanına gittim.. yürümeye başladık.. bir ara göz göze geldik yürürken.. o ara ayağımda vıcık vıcık bir şey hissettim.. köpek pisligine basmıştim.. yani çok kötü oldum o an. yolda bir köşeye geçtik.. ıslak mendillerle filan silmeye çalıştım ama.. koku gitmedi.. sonra ben artık gideyim filan deyip eve gitmiştim..
Telefonda görüşürken gayet terbiyeli birine benziyordu. Kafede buluşunca kemerime geldi boyu ve ağzı küfürlüydü çok tiksinmiştim oradan haber vermeden ayrılmıştım.