Ben eskiden sevdiğim çocukla buluşmaktan çok çekiniyordum. Çünkü daha önce hiç hoşlandığım biri ile randevuya çıkmamıştım o zamanlar 🙊🙊 Sonra kardeşi mezuniyet kıyafeti bakmak için beni çağırdı. Alışverişe birlikte çıkalım diye. Gittiğimde kız henüz gelmemişti abisi gelmişti 🙈 Aşırı derecede gerilmiş ve heyecanlanmıştım. Sesim titriyor ellerim terliyor elimi nereye koyacağımı bilemiyorum ayaklarım birbirine çelme takıyor falan. Sonra birlikte bir kafeye gittik. O yemek yedi ben de bir şeyler içtim. Hesabı ödeme faslına gelince ben Alman usulü diye direttim o ise hepsini kendi vermek istiyordu. Ben kasanın oraya kendi içeceğim için 10-15₺ bıraktım. O da kendisi 200₺ bıraktı. Ben ödeyeceğim şu bu tartışmasına tutuştuk. O sırada kasiyer 200₺ den tüm hesabı almış yaklaşık 140₺ para üstü bırakmış. Ben hem aşırı heyecan hem de Alman usulünü kabul ettirememenin verdiği biraz sinirle "İyi be tamam sen ısmarlamış ol "deyip hem kendi bıraktığım parayı hem çocuğun para üstünü aldım cüzdana koydum 🙊😂😂
ınanın asil bi insan sanmıstım sızı ama hemcınsınıze asalak demenız hıc olmadı ayrıca meslegınız olabılır her zaman lazım ama eşine hızmet etmek onunla ılgılenmek en onceki işiniz olması gerekır
İşimin olması kocamla ilgilenmeyeceğim anlamına gelmez. Yalnızca kocasından para alan kadınlar mı kocasıyla ilgileniyor saçmalığa bak. Siz paradan dem vurursanız ben de öyle derim tabiki
Hı hı aynen kocası yardım etmediğini içindir o. Kendilerini kral sanıyor ya beyfendiler. Hayat müşterek arkadaşım iki kişi de çalışıyorsa iki kişi de evin eksiklerini görecek evin işini birlikte yapacaklar yok öyle kumanda elde kanepede pineklemek
neyse ben anladım sız sanırım femınıst bı bayansınız ama suda bı kenerda kalsın sız calışın sonra esınız baksınsız zaten calısıyosunuz oda ısten cıksın evde yatsın kadın parası yesın aksamda sız bıdaha calışın hayat boyle devam etsın sızın ıcın bol şans
Ben hayatın müşterek olmasından bahsediyorum siz ne diyorsunuz 😅 müşterek demek iki taraf için de şartlar aynı demek. Ne o yatacak ne ben ikimiz de çalışmalı ikimiz de her şeyi ortak yapmalıyız bu kafada olmayan birinin zaten benim yanımda yeri yok iyi günler