En kötü ilk buluşma anınız nedir?

Ben eskiden sevdiğim çocukla buluşmaktan çok çekiniyordum. Çünkü daha önce hiç hoşlandığım biri ile randevuya çıkmamıştım o zamanlar 🙊🙊 Sonra kardeşi mezuniyet kıyafeti bakmak için beni çağırdı. Alışverişe birlikte çıkalım diye. Gittiğimde kız henüz gelmemişti abisi gelmişti 🙈 Aşırı derecede gerilmiş ve heyecanlanmıştım. Sesim titriyor ellerim terliyor elimi nereye koyacağımı bilemiyorum ayaklarım birbirine çelme takıyor falan. Sonra birlikte bir kafeye gittik. O yemek yedi ben de bir şeyler içtim. Hesabı ödeme faslına gelince ben Alman usulü diye direttim o ise hepsini kendi vermek istiyordu. Ben kasanın oraya kendi içeceğim için 10-15₺ bıraktım. O da kendisi 200₺ bıraktı. Ben ödeyeceğim şu bu tartışmasına tutuştuk. O sırada kasiyer 200₺ den tüm hesabı almış yaklaşık 140₺ para üstü bırakmış. Ben hem aşırı heyecan hem de Alman usulünü kabul ettirememenin verdiği biraz sinirle "İyi be tamam sen ısmarlamış ol "deyip hem kendi bıraktığım parayı hem çocuğun para üstünü aldım cüzdana koydum 🙊😂😂