Aşk acısı nasıl biter?

belki okumak isteyen olur diye yazıyorum benzer durum yaşayan veya çaresini bilen varsa lütfen çekinmeden yazsın bundan 5 yıl önce arkadaşlarım aracılı ile bi kızla tanıştım flört olduk ama ailem baskım olduğu için ilk buluşmaya bile gidememiştim sonra o kız benim sınıfımdan başka biriyle sevgili oldu tabi bu umrumda değildi aradan 1 yıl geçti o çocukla ayrıldı yanlızdı üzgündü benimde bir ilişkim bitme noktasındaydı onunla aynı durumdaydım birbirimize destek olduk zamanla yakın arkadaş olduk 2 yıl yakın arkadaş kaldık sonra benim duygularım değişmeye başladı ama bunu ona söyleyemedim başkalarıyla görünce çıldırıyor kıskanıyor deliriyordum ama elimden hiç bir şey gelmiyordu günüm iyi olup olmaması ona bağlıydı ona en son açıldım kibarca reddeti 1 hafta sonra sert bi kavgayla görüşmeyi kestik bu olaydan 1 ay sonra hikayenin başındaki unutamadığı çocukla yine çıktı şu an 2 yıl oldu kendisini görmeyeli duymayalı hala o çocukla beraber sanırım ama ben kendisini çok özlüyorum 2 yıldır hiç görmedim duymadım etmedim

Aşk acısı nasıl biter?