AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
16 yaşımda
Hiç olmadı 😂
14-15 yaşında
13 14 falandı galiba
19 yasinda
15 yaşında
14...
Benim merak, ilgiden değil kız beni ayarladı.
On altı
13 yaşımda
18 yaşımda…
Olmadı hiç
6 yaşındaydım 6nın sonları
25 yaşımda
16 yaşımda
32 yaşımda
13-14
Olmadı sevgili istemiyorum hiç olmadı
Hiç olmadı ki.
13-14 yaşlarında
Ohooo hatırlamıyorum sanırım 15 felan
Hiç olmadı
Ilkokuldaydım
20 yaşında
19 falan
daha olmadı :/
16 yaşımda.
14-15
20 yaşımda.
17..
15 yşımda
14 yaşımdayken
Kimsin bilmiyorum ama kafan güzel herhalde :d seninle evlenmeyeceğime göre dert etme... Ağla.:d Seninle evlenene üzül. Yazık kafana. hahah
Or*spuluk derken hahah yanımdaydın herhalde... seni apt*l sürüngen böcek... senin gibi başkalarına kaş*rlanmadım. ağzımın suyu akarak yavşamadım... Ailemin beni sevip, sevmemesi sanane. bana ve aileme laf atamazsın. derdi tasası sana mı düştü şer*fsiz.
İstersem 5 yaşında yaparım istersem 10 yaşımda derdi sana mı düştü kuş b*yinli. Cahil geri zihniyetli g*rizekalı. mağarandan çıkıp laf atmaya kalkma. Lakin ayak altında böcek sevmem , ezerim.. :d
Birinin namusuna dil uzatmadan önce bir kendine bak ne b*kum diye. Sonra başkalarına dil uzat. Bey*nsiz pislik... yazma daha fazla kaşınma. Belanı benden bulma. kaybol şer*fsiz.
Ben Müslüman değilim hahah Müslümanlarının bana değil Allaha yap. :) herkesin dini kendine...
@scienceliterature kardeşim sen s@l@k mısın meraktan soruyorum yanlış anlama
@scienceliterature aynayı çekte konuş :D
@scienceliterature senin gibiler de her haltı yiyor kanka boş yapma :D
@scienceliterature hayırdır sen her b. u yiyip bakir kız mı aricaksın :D Erkek adammış milletın kızına laf atma sitede çok üzülürsün sonra
@scienceliterature yaylan meşgul etme
Başkalarının elinden geçmiş ne ya. nasıl bir pislik şer*fsizsin. Umarım kısa zamanda belanı bulursun... beter ol beter. geriz*kalı pislik b*k böceği. Başkalarının elinden gectigim kanısına nerden variyorsun? seni mi çağırdım yanımaza... belki oldu ya da olmadı? bunun derdi sana mı düştün şer*fsiz pislik. derdin ne gerizek*lı amip...
Aman bende senin gibi geriz*kalıya kaldıydım. ne olur evlen , ezik geriz*kalı. Sen g*vatın en büyüğü ve en şer*fsizisin. Kimse seninle bir şey yapmıyor diye geberen çirkin apt*l bir Müslüm*nsın. dini kullanarak millete b*k atan Müslüm*n bir geriz*kalısın. Gercek Müslüman böyle olmaz. Gercek adamlık böyle olmaz. Hoşt it ya hoşt. Kemikte atmadım. geliyor buraya.
@La_llorona ağzına sağlıkta bunun gibileri beyni çalışana kadar dövmeden adam edemezsin.
@ReLife98 çok doğru söylüyorsun. Böyleler Müslüman ayağına bir çok haltı yiyor ve başkalarına laf atıyor. Valla beyinlerine zihinlerine yazık.
Bunu erkeklik sayıyor işte dediğin gibi. Tam bir zavallı. Beyins*z birine laf anlatmaya çalışmışsın. Çok saol. ama onun anlayacağı bir beyni yok. Beyni bel altı çalışan bir mahluk*t.
@scienceliterature benimle düzgün konuşmazsan senin hayatını karartırım ok?
@scienceliterature özelden bi tel no versene bişi konusucam senle
@scienceliterature Tamam bana yazsana özelden numaranı bekliyorum
@scienceliterature o zaman şimdi en can sıkıcı 2 avukatımı arayıp savcılıktan da izin alarak bu tehditini belgeleyip hakkında ölüm tehditinden dava açıyorum hadi görüşürüz :)
Bedeni sıradan ve namussuzmuş. Benim namusumu sen belirliyorsunuz herhalde gav*t. Baskalarin namusuna dil uzatan en büyük şerefs*zdir. Şerefs*z pislik seni. Sensin sıradan pislik b*k böceği. Kadınla erkek bir mi ne? şerefs*z. senin farkın ne? Beyins*z pisl*k? seni ne farklı kılıyor. En büyük namussuz sensin... defol git belanı arama...
Bana bak geriz*kalı. İstersem istediğimde evlenirim. Senin gibi pez*venkler ailemin önünden bile geçemezler. Benim ailem sıradan bir aile değil... Ne reelde ne sanalda senin gibi gav*tlarla işim yok. başkalarını yapamıyorum diye kudurma... Kendi kendini elle dur. seni apt*l. Kızlar sana yaklaşmayınca kudurup saldırma. Önündeki 3 cm bamyanla oyna dur. Beyins*z p*ç. Kudur kudur dur. Apt*l b*k böceği. Senin gibi cah*l ve apt*lla kimse olmayacak.
@scienceliterature
@scienceliterature onlar KızlarSoruyor'un savcılıktan izin geldiğinde IP adresinle o esnada hangi internet hattı abonesi sahibi üzerinden yorum yazıldığını verilebileceğini, yani kim olduğunun ortaya çıkacağını bilmiyorlar. Sen az önceki tehditi bir TSK personeline yaptın ve silahı tehdit için kullanmanın cezasını ağır ödeyeceksin :)
@La_llorona ben ona yapmam gerekenleri yasal olarak yapıcam sen hiç yorma kendini boş ver engelle gitsin
@scienceliterature ya sen max teğmen olmuşsundur konuşma daha :D
@scienceliterature senin de annen gibi insanlar yok sağda solda milletin kızına laf atıyorsan, 2 gram erkekliğin varsa numaranı ver silahsız gel buluşmaya
@scienceliterature tamam senle ben buluşucaz erkek erkeğe silahsız gel numaranı ver
Bak sen çok kötü kaşınıyorsun. bilgisayar başında adamsın dimi? Keşke o yüzünü görseydim ve ağzını burnunu bir güzel kırs*ydım. yemin ediyorum gram acımazdım...
Gav*t senin baban ki senin gibi p*cleri insanların üstüne salıyor. Zamanında annen baban korunsaydı boşuna pislik olmazdı... bence senin baban sana sahip çıksın... çünkü gav*tin önde gideni sensin...
Verdiğimde yanımda mıydın? Herhalde senide çağırdım ve bu kadar eminsin verdiğime p*ç.
İster veririm ister vermem sanane bundan geriz*kalı. Sen ilk önce bir kendine bakacaksın.
Sevgiden mahrum falan büyümedim amip. Ben istediğim herseye sahiptim. Senin gibi ezikler sadece uzaktan bakardı. Sok*k sıç*nı...
Kaşınıyor çok kaşınıyor. Aslında cevap vermemek gerekiyor. Çünkü cah*l ve geriz*kalı. Haklısın aslında böyle aptalları engellemek gerekiyor. @ReLife98
@scienceliterature savcılıktan izin gelmeden KS senin IP adresini vermez armut adam gibi numaranı yazıyor musun verim mi savcılığa?
@scienceliterature 2 saattir ahkam kesiyor bir numarasını veremedi max erkek ashdjklşöasdasjkl
@scienceliterature denesene? Yoksa baban gibi korkak mısın buluşmaya?
@scienceliterature baban çok korkak biriydi burada senin konuşmandan bile anlaşılıyor :) Numaranı verme kaç ahahasjabdmasdas
@scienceliterature tamam sen numaranı ver bu kadar korkma benle buluşmaktan :D
@scienceliterature benimde akp ile alakam var şartlar eşitlendi :D
@scienceliterature Sude kim olm sjdsajjasd
Liseye başladığım yıl
Hiç olmadı
17 oldu
16 da 17 dede ilk cinsel ilişkim
15 galiba
17 idim
12 yaş
On yedi
14 yasimda oldu