• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

İlk sevgiliniz kaç yaşında oldu?

taskmast
taskmast Takip Et
Xper 1 Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
516
Yapay Zekaya Sor
  • 😕
Güncellemeler
+1 yıl
Millet sevgiliye nasıl meraklıymış
İlk sevgiliniz kaç yaşında oldu?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
21 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

İlk kez 8. sinifta bir arkadaşım bir çocukla konusmami sağlamıştı o da sırf bu arkadaşımı kıskandığım. icin olmuştu çocuk önce buna yazmışta arkadaşım şunu başımdan al sana ayarliyim demesiyle başladı. erkeklerle flortlerim böyle başladı genelde platonik takilirdim. ilk defa liseye başladığımda birine gerçekten aşık oldugumu hissettim gidip itiraf ettim. onda da red yedim... sonra çok büyük acılar çektim dört sene derken lise sonda bir çocukla ilk defa sarmaş dolaş bı sevgili durumum oldu o da bir ay falan sürdü. ondan sonra çok kişiyle konuşup flortlestim de o lisedekini unutmak için en son lise bitti üniversite bitti işe başladım iş yerinde bir cocuktan hoşlandım uzun zaman sonra kendime yeni bir sayfa açtım ona da ben açıldım ama bu sefer karşılık buldum üç aylik çok güzel hayatım boyunca yaşamadığım beklediğime değdi dediğim bir ilişkim oldu onda da b*ktan püsür bir sebepten dolayı ayrıldık şu an bosum başka bir arkadaşım briini ayarlamaya çalışıyor ama içimde hiç heves bile kalmadı sadece ot gibi yaşıyorum

0
    2 Yorumla
    • HalfBreath
      HalfBreath
      +1 yıl

Abla hayat hikayeni yazmışsın 😏

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

Sevgili = geçici insan demektir.. seçiciolmayıp he rönüne gelenle saçma sapan günü birlik ilişkiler yaşarsan önüne gerçekten düzgün sen, seven yi biri erkek çıktığında bu sefer şarjın kalmaz sevecek o erkeğe verecek sevgin aşkın %0 gösterir.. Şekil-A'daki gibi..
      Dini imanı olmayan , ALLAHsız kitapsız yaşayan , gecehaytına akan alkolik uyuşturucu kullanan çokkonuşan her önüne gelnle iletişim kuran çok sırıtan sürekli abuk sabuk esprile ryapıp kızları etkilemeye çalışan ve utanması sıkılması olmadığı için cesur görünen ama aslında namussuz şreffsiz bi itt olan güvenilmez erkeklerden uzak durmanı öneririm sana..
      Tanışmak kolaydır , seni beğenen bir erkek öncelikle sana uzaktan bakar senden bir tepki bekler onun beğenip beğenmediğini anlamak ister (kimse istenmediği yere gitmez düzgün erkekler hiç bir kadına zorla hiç gitmez, bu ülkede erkeklere pis pis hakaretler ediliyor abaaza taacizci saapıık kattill vs) snden bir yeşil ışık bekler.. Genelde aklı olmayan namusu şrefi olmayan IQsü düşük kadınlar : "bu erkek neden sadece bakıyor neden durup dururken gelip tanışmıyor?" diye sürekli sorarlar.. Aslında bu durum kadını beyyinssiz oyada kendini göklerde gören kibirli 1 maymun olmasından kaynaklanmaktadır, Karşısındaki erkeği kendine çekecek hiçbir yeşil ışık yakmayıp bakmayıp ilgilnmeyip hafif gülümsemeyip hiçbir şey yapmayıp erkek neden gelmiyor diye erkekleri suçlar bu embesill maymunların çoğu.. Erkekler şöyle düşünürler : " bu kızın acaba sevgilis var mı? sözlü mü? evli mi? " etik olarak hiçbir erkek kör uçuşu sözlü evli nişanlı vs bir kıza gidip zorla tanışıyor durmuna düşmek istemez ve kadınların alnındada ne olduklaır yazmıyor.. Ülkemizdee çoğuu gerrriiizeekalıı bu denklemi ve detayları çözemediği için (özellikle kadınlar) düzgün erkeklerle iliglenmeyip onları kaçırıp, her kadını zorl aüzerine saldıran ve aldatan utanmaz sıkılmaz saapııklarla tanışabiliyorlar ve belalarını buluyorlar.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Prensennnssss
    Prensennnssss Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

11 yaşındayken birbirimizi karşılıklı olarak seviyorduk ama asla birbirimize açıklamamıştık sonra ben onu unutmuştum ama o 16 yaşına kadar beni seviyordu daha fazla umutlanmaması için bir akşam üstünü biraz geçmiş bir kış günü güneş batmış sayılır onunla aramda olan ilişkinin arkadaşlıktan öte olamayacağını daha fazla beni beklememesi gerektiğini ve sevdiğim kişinin başkası olduğunu söyledim

Gözlerine bakmaya çekindim ama gözlerindeki o acıyı hissediyordum , ona sarıldım o da bana sımsıkı sarıldı sanırım bu onunla son dakikalarımdı😢

Kendisi o kadar cömert , iyi kalpli , dürüst bir insandı ki gözlerim kapalı onun dediği her şeye şüphesiz inanırdım. Ama onun istediği farklıydı ben onu arkadaş olarak dönüyordum , o ise beni …

şu an nasıl, neyle meşgul, hayatı nasıl gidiyor hiçbir fikrim yok😢

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

@gökyüzümünsiyahı istemeden okuyup misafir oldum öncelikle tercihine saygı duyarım ama sevgilinle severek ayrıldın peki evlendiğinde o adamı unutman gerekirse ne yapacaksın hele eşin senin için kurşuna atlayacak biriyse ve sen ona sevdiğinden bahsedersen sevdiğinden uzakta iken muhattap olursan misal bu adamın günahına girmiş olmaz mısın sence?

Yargılamak haddimi aşar sadece merak ediyorum bu sorunun cevabını.

0
    4 Yorumla
    • adrenalin64
      adrenalin64
      +1 yıl

Seni etiketlemiş @gokyuzumunsiyahi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@adrenalin64 soruya yanıt verirken gizlenme gerekti ondan böyle yazdım bir de başkasının cevabından cevap yazmayı sevmem.

Yorumla
    • gökyüzümünsiyahı
      gökyüzümünsiyahı
      +1 yıl

Severek ayrıldım demedim, kötü hatırlamıyorum sadece. Unuttum gitti 10 sene oldu. Umarım açıklayıcı olmuştur. O kişi geçmişte kaldı, en son 10 sene önce konuştum daha da ne gördüm ne de konuştum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@gökyüzümünsiyahı anladım hayırlısı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Uzaktan ilişki sevgiliden sayılır mı? (25 yaşında uzaktan 1 ay ilişkim oldu.)

Onun dışında 17 yaşında oldu proje ortağım idi

18 yaşının sonuna doğru ayrıldığımızda acıdan bir sene boyunca beni hayata küstüren biri daha oldu.

Bir daha da olmadı.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

165

Cevap

134

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.

Benim hayatımda hiç sevgilim olmadı maalesef

3
    0 Yorumla
  • _Emre___
    _Emre___ Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Bunun hiçbir önemi yok , Sevgili = geçici insan demektir.. Önemli olan kalıcı insanı bulmaktır. Bunun içinde düzgün ahlaklı dini imanı ALLAH'ı kitabı olan insanlarla tanışmak , bu şekilde güven içind ebirbirine bağlanıp ciddi olmak gerekiyor.

Sevgilide 100 tane olur hiçbiri bi boka yaramaz sürekli atarsın yenisi atarsın yenisi.. ve birde bakmışsın hayatın boşa geçmiş.. hem kadın hem erkek olarak modern medeni dinsiz kapitalist şehir hayatı işte bu anlattığım gibi insanların boş boş gerçekten sevmeden görüşüp birbirlerini bozuk para gibi harcadıkları bir yer.. Gerçekten seven insanlar birbirlerini gözünün içine bakınca gözleriyle bile sevdikleri belli olur birbirlerini severler. telefonla oynamaz birbirlerine bakarlar..
    Asimile edilmiş elinde IPhonela doğmuş amerikancı Z-Kuşağı ile sevgi aşk denilen şey iyice yok olmaya başladı artık.. ne varsa eskilerde vardı.

2
    2 Yorumla
    • 3ue30j
      3ue30j
      +1 yıl

ya bi sg git

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

@3ue30j
      Bence sen skt git..
      yazacak cevabı olmayan MALLAR ancak küfrederler.
      Umarım aşı olmuşsundur senden çok var fazlaSINA ihtiyaç yok .

Yorumla
  • Gzz00
    Gzz00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Ben ayaküstü flörtü sevenlerdendim, 19a kadar hiç alakam yoktu da 19dan sonra bi sonradan açıldım 😂😂 yine de taraklarımın olmadığı bezlerdi hiçbir zaman olsun kafasında olmadım soranlara da sanane be bakışı fırlata fırlata yedi sülalesine söver gibi baka baka cevap veriyordum 😂😂 lakinnnn 24 yahut 25te hatırlamıyorum tam el mahkum oldu bir şeyler. Çok mu lazımdı oralar şaibeli 😂 başın göğe ermiyo

1
    2 Yorumla
    • Gzz00
      Gzz00
      +1 yıl

23tü ya dur o 27ydi çünkü eminim 4 yaş vardı 😂😂😂

Yorumla
    • Gzz00
      Gzz00
      +1 yıl

Başlangıcı tam hesaplayamıyorum 😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

18 yaşında sevdim ama çok sevdim. Ailem öğrenince dayak yedim ailemden. Teyzem, halam herkes sen daha küçüksün, bu çocuktan vazgeç dedi.

şu an yaşım 26 ve 18 yaşında sevgili olduğum adamla 2,5 yıldır evliyim. Yemek hazırladım, sigara yaktım, eşimin işten gelmesini bekliyorum.

Özetle ilk ve tek sevgilim oldu oda eşim oldu. İyiki de eşimle evliyim, rabbim ona sağlıklı uzun ömürler versin 🌸

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

18 yasima kadar hic erkek arkadasim olmadi hic bir erkekle tek oturmadim bile, sonra esim olacak kisiyle uni de tanistik sonra olaylar hizli gelisti 24 yasinda evlendik:) bana sevgiyi aski arkadasligi cinselligi herseyi o ogretti cok guzel gunlerdi

0
    2 Yorumla
    • Uzunsavas
      Uzunsavas
      +1 yıl

Ayrıldıniz mı?

Yorumla
    • Samimiyetveguven
      Samimiyetveguven
      +1 yıl

Ya sonra?

Yorumla
  • atmenistoner
    atmenistoner Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Olmadı. İnternet üzerinden tanıştım bir defa. Bir iki yıl kadar iletişimimiz sürdü. Ama fiziken hiç buluşamadık. Ne fotosu ne başka bir şeysi de yoktu zaten. Sadece konuşuyorduk arkadaştık. Sonra ne oldu bilmiyorum. Yok oldu galiba.

0
    0 Yorumla
  • BiiOgretmenBuss
    BiiOgretmenBuss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 88%
    +1 yıl

1 tane.
    18 yaşında da oldu 23 yaşında ayrıldık.
    Daha da olmadı.

5
    0 Yorumla
  • Feyzairmakgul20
    Feyzairmakgul20 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 87%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

19 yaşında ilk sevgilim oldu. Lisede ortaokulda falan hep platonik takıldım. Platonik ömrüm bitecek sanıyodum erkeklerle iletişim kuramazdım şimdi ilk kahve teklifi benden geliyor 😉😂

1
    7 Yorumla
    • SeyyahÖküz1
      SeyyahÖküz1
      +1 yıl

😀😃😄

Yorumla
    • Feyzairmakgul20
      Feyzairmakgul20
      +1 yıl

@nuhyafes oyalanacak vakit, boşa harcanacak zaman kalmamıştır -Bahçeli 😂

Yorumla
    • SeyyahÖküz1
      SeyyahÖküz1
      +1 yıl

@Feyzairmakgul20 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında bir garı isen...
      Gayfeni içebilirim 🤪

Yorumla
    • Feyzairmakgul20
      Feyzairmakgul20
      +1 yıl

@SeyyahÖküz1 Yasemin hanım sana bakmaz fakir sen kim köphek 😂

Yorumla
    • SeyyahÖküz1
      SeyyahÖküz1
      +1 yıl

@Feyzairmakgul20 o zilliyi alan almış zaten. Onun gibi küçük memeli isen sen bak yeter 😀😄

Yorumla
    • Feyzairmakgul20
      Feyzairmakgul20
      +1 yıl

@SeyyahÖküz1 benimde kocam var

Yorumla
    • SeyyahÖküz1
      SeyyahÖküz1
      +1 yıl

@Feyzairmakgul20 tövbe de 😀

Yorumla
  • İsyankarkader
    İsyankarkader Takip Et
    Xper 7 Yaş: 51 , eic 98%
    +1 yıl

17 yaşındaydım sevgilim 16 yaşındaydı tam 4 sene sürdü ilk ve son aşkım oldu sonra hiç aşık olmadım temiz gerçek aşkıtı yani önüne gelene aşık olunmuyor insan bir kere aşk yaşıyor

1
    4 Yorumla
    • Rojjjjjjj89
      Rojjjjjjj89
      +1 yıl

Neden ayrıldın o zmn

Yorumla
    • İsyankarkader
      İsyankarkader
      +1 yıl

Annesi ırkçılık yaptı Kürtler kız vermiyormuş biz Bitlisliler terörist müşüz öyle dedi kızın annesi. Ve ben askere gitim kızın annesi kızı zorla evlendirdi ben hiç kimseye aşık olmadım Kürt olmak suçmu

Yorumla
    • Rojjjjjjj89
      Rojjjjjjj89
      +1 yıl

Değil tabiki, kız karşı çıkabilirdi annesine demekki çıkmamış boş ver o kaybetti

Yorumla
    • İsyankarkader
      İsyankarkader
      +1 yıl

Aslında kız havalimanında personelidi bende askerdim izne geldim beni kaçır dedi kaçırsam askerliğim yanardı ceza alırdım beni bekle dedim ama olmadı askerdeyken zalim annesi seçim yaptırıyor ya annesi ya ben seçimi annesinden yana kullandı duydum çok sarsıldım acıdan kollarıma faça atım hayla izi duruyor hayla unutmadım bazen diyom sevdiğimle evlensem kıraliçem olurdu unu tapardım çok sevdim ama şimdiki gençler sevgiyi aşkı bilmiyor sevmeyi beceremiyorlar

Yorumla
  • gökyüzümünsiyahı
    gökyüzümünsiyahı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

17-18 yaşındayken olmuştu. 5 yaş büyüktü benden öğretmenliğe hazırlanıyodu. Eski sevgililerim içinde güzel hatırladığım sadece o var. Niye ayrılmıştık hatırlamıyorum üzerinden baya zaman geçti

1
    13 Yorumla
    • gökyüzümünsiyahı
      gökyüzümünsiyahı
      +1 yıl

Ne alaka 😅

Yorumla
    • Sivaslıııış
      Sivaslıııış
      +1 yıl

@scienceliterature konuştu yine boş teneke

Yorumla
    • gökyüzümünsiyahı
      gökyüzümünsiyahı
      +1 yıl

Sayı belirtmiş miyim orada? Ayrıca beni yargılamak sana düşmez haddini bil. Okuduğunu anlamayan embesilin tekisin gelmiş burada bana ahlak dersi veriyorsun. Kendin ne boklar yemişsindir kim bilir. Boş teneke.

Yorumla
    • Sivaslıııış
      Sivaslıııış
      +1 yıl

@scienceliterature sg boş teneke namussuzun önünde gideni sensin

Yorumla
    • gökyüzümünsiyahı
      gökyüzümünsiyahı
      +1 yıl

Bak orada haklı olabilirsin bir şey diyemem ama insanları bilip bilmeden yaftalamak dinimizde günah. Bugüne kadar üç sevgilim oldu sadece bu soruda anlattığım kişiyi güzel hatırlıyorum. Unutamamak ayrı, güzel hatırlamak ayrı.

Yorumla
    • gökyüzümünsiyahı
      gökyüzümünsiyahı
      +1 yıl

Ayrıca sanane? Sana mı düşüyor yargılamak embesil

Yorumla
    • Sivaslıııış
      Sivaslıııış
      +1 yıl

Knk sevgili yapan kızlar onun gözünde namussuz oluyormuş boş ver, düzgün konuştukça haddini aşıyor bu gvtt

Yorumla
    • gökyüzümünsiyahı
      gökyüzümünsiyahı
      +1 yıl

Güzel hatırlamak şöyle embesil kardeşim, mesela sevgilinden ayrılırsın dersin ki şöyleydi, böyleydi, kıskançtı bilmem ne ya da aldatilirsin soversin adı geçtikçe. Ama bu kişiyle iyi ayrıldık demek istedim. Sevgili olmak kötü bisey değil, ha zina yaparsın evlenmeden bişeyler yaşanır onu bilemem. Öyle bir şey yaşamadım çok şükür. Bunun hesabını da sadece ALLAH sorar sana düşmez. Şimdi yorumumdan uzaklaş

Yorumla
    • gökyüzümünsiyahı
      gökyüzümünsiyahı
      +1 yıl

Niye saklayayim ki senden mi sakliycam ne bokumsun da senden sakliycam? Kendi yediğin bokları düşün sen burada ahlak bekçiliği yapacağına

Yorumla
    • Sivaslıııış
      Sivaslıııış
      +1 yıl

@scienceliterature aglaaa kardeşim doğurduğu

Yorumla
    • Devoxer
      Devoxer
      +1 yıl

Olum az normal insan olun la saygı duyup geçin.

Yorumla
    • Sivaslıııış
      Sivaslıııış
      +1 yıl

@Devoxer bu maloglumal ne anlar saygıdan

Yorumla
    • Sivaslıııış
      Sivaslıııış
      +1 yıl

@scienceliterature aynen aynen kodumundağ ayısı

Yorumla
  • ɾҽժ_աօʍɑղ
    ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et
    Guru Yaş: 82 , eic 99%
    +1 yıl

13 yaşındaydım delicesine, kör gibi sevdiğim zamanlardı, yıllarca süren bir aşktı tabi şimdi geride kaldı...

2
    1 Yorumla
    • adrenalin64
      adrenalin64
      +1 yıl

Tıpkısının aynısı tek fark benim 14'dü

Yorumla
  • BELOTTI19
    BELOTTI19 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Yaş 25 Sıfır hiç olmadı bırak sevgili olmayı herhangi bir kadınla reel hayatımds flört bile etme şansım olmadı bu yaştan sonrada zor

2
    0 Yorumla
  • linkerboy1991
    linkerboy1991 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.

Benim sevgilim 19 yaşında oldu 13 sene sonra ayrılık yaşadık şimdi arayışta değilim işimi alayım elime evlenirim diye düşünüyorum

1
    0 Yorumla
  • Fearless10
    Fearless10 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

8 ya da 9 yasında😀 ilkokuldaydı, soyismini hatırlasam da bulsam keşke, sadece isim ve yaşadığı yer bilgisi var gerisi yok🙈

0
    2 Yorumla
    • kutaykut
      kutaykut
      +1 yıl

Yanlış anlamada o zamanlar okulda sabah sütü dağıtıyorlardı biz onu içiyorduk

Yorumla
    • Fearless10
      Fearless10
      +1 yıl

Çocukluk aşkı işte, saf ve temiz. Çok iyi hatırlıyorum. Adı belki sevgili değildi ama öyleydik😀

Yorumla
  • kfkfkdkkfkfxnoanaak
    kfkfkdkkfkfxnoanaak Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 91%
    +1 yıl

15 yaşında oldu 3 senelik bi ilişkim oldu sonuç ayrıldım

1
    0 Yorumla
  • xnsksjnd
    xnsksjnd Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 91%
    +1 yıl

Benim hic olmadi ya.. köle yapiyim arada mesela seveyim falan olmadi hic ksjdjfj

1
    1 Yorumla
    • Soner_Milan
      Soner_Milan
      +1 yıl

Nasıl köle yapayım ya :)

Yorumla
  • sacmaliklardunyasi2
    sacmaliklardunyasi2 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 78%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.

15 yaşından itibaren sayıyorum gerçek sevgili modunu😂

1
    0 Yorumla
  • bitmeyenhasret
    bitmeyenhasret Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

19 lu yaşlarımda genç, yağız ve asi bir çocuktum...

0
    0 Yorumla
  • AgentKid
    AgentKid Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.

Lise 1'de oldu, çok kısa bir dönem sevgiliydik ve hiç bir şey anlamadım ilişkiden.

0
    0 Yorumla
  • Myystic
    Myystic Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 70%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Eskiyi hatırlamam, hatırladığım tek şey yediğim kazıklardır.

0
    0 Yorumla
  • Soru_sormaya_geldin
    Soru_sormaya_geldin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 82%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.

16 yasindaydim

Mektuplasma dönemiydi.. ne masum ne güzeldi ☺️

0
    0 Yorumla
  • Rojjjjjjj89
    Rojjjjjjj89 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 73%
    +1 yıl

Olmadı ben istemedim olursa da tam olur öyle 2 günlük ilişkiler benlik değil

0
    0 Yorumla
  • mehtapöz
    mehtapöz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 57%
    +1 yıl

16 yaşında oldu ve tek o oldu keşke olmasaydı diyorum bazen

0
    0 Yorumla
  • afdafasfafa
    afdafasfafa Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

19 da oldu keenks, zaten 20 yaşındayım hay böyle hayatın awq sadgjkkşdkhşdsgh

0
    0 Yorumla
  • Huzurluhuzursuzz
    Huzurluhuzursuzz Takip Et
    Guru Yaş: 73 , eic 62%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

İlk sevgili demiyim de teklifi ortaokul sonda almıştım.

0
    0 Yorumla
  • Delikanlikiz19
    Delikanlikiz19 Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 65%
    +1 yıl

Olmadı iyi ki de olmamış ama platonik oldu lisedeyken ergenlik asklari işte

0
    0 Yorumla
  • citcatcot
    citcatcot Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl

Lisedeydim de yaş hatirlamiyorum. Senin olmadi mi

0
    0 Yorumla
  • Dropaline_
    Dropaline_ Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Flörtlerleri saymazsak 21 yaşında uzun süren bir ilişkim oldu

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

14 yasında oldu tabi ozamanlar ne alaka bilmem, sonra ayrıldık sonra 15 yasında biriyle tanıştım, 18 yasında evlendim, Şu an 24 yasındayım.. hala evliyiz ve 2 cocugumuz var 🤭

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Benim pek olmadı ama flort baya oldu. Çok karışık be. Belkide olmustur sevgilim neye gore belirliyoruzki bunu. Beraber dolastigim kiz sevgilimmi oluyor.

0
    0 Yorumla
  • mehmetsercan06
    mehmetsercan06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

valla biz canım edip erken basladık orta1 de oldu bi halttan anlamıyoduk tabi

0
    0 Yorumla
  • perlamare
    perlamare Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

17. Üniversite 1. Sınıfta idim. Liseyi 2.5 yılda bitiren şanslı azınlıktan biriydim. 😂

0
    14 Yorumla
    • esrvrol
      esrvrol
      +1 yıl

kredili sistemdemi okudun

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Evet, 95 mezunuyum.

Yorumla
    • esrvrol
      esrvrol
      +1 yıl

bilardoyuda iyi bilirsin o zaman :D

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Evet, o zamanlar okulu kırıp bilardo salonlarına kaçmak bizler için bir klasikti ama devamını getirmedigim için pek de iyi sayılmam. 😂😂😂

Yaş 30 görünüyor ama sanırım reel değil 😂

Yorumla
    • esrvrol
      esrvrol
      +1 yıl

32 :)

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Nasıl biliyorsun o zamanları? Sen 4 yaşındaymissin çünkü. Zaten kredili sistem sanırım bizden 2 yıl sonra kalktı.

Yorumla
    • esrvrol
      esrvrol
      +1 yıl

4 yaşında hatırlıyorum her şeyi :D büyükelerden öğrendim bende kredili sistemde 2,5 yılda bitirenler ya da 6-7 senede hala bitiremeyenler okuldan kaçıp bilardoda uzmanlık yapanlar varmış diye. sizin yaş gruplarıyla kesinlikle bilardo oynamam en kötü oynayanı bile bizi ipe diziyor resmen :D

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Haha, ben sanırım en son üniversitede yani 96-97 lerde falan oynadım. O yüzden ben o saydığın kişiler arasında olamam.

Ama o dönem bir genç için bilardodan başka alternatif yoktu. İnternet yok, TV yok, Kahveciler vs. Yok. Ne yapacak 14-18 yaşında insanlar. Tek zevkimiz bilardo ve pisti oynamakti.. o yüzden istesen de istemesen oynamak zorundaydik 😂😂😂

Yorumla
    • esrvrol
      esrvrol
      +1 yıl

online oyunlardan daha iyidir, sanal alemde yaşamaktansa arkadaşlarla yapılan bir eğlence. bu arada abi senin yaş kaç ben doğmadan üniversitedeymişsin

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Doğmadan değil yahu. 32 olunca 91 doğumlu değil misin?

Yaşım gerçek. Kasa 45 kafa 19 😂

Yorumla
    • esrvrol
      esrvrol
      +1 yıl

pardon yaaa ben 80 lerden hesap yaptım mesai sonuna geldik ya kafa yanmaya başladı :D

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Umarım muhasebeci ya da Kasiyer değilsin 😂😂😂

Yorumla
    • esrvrol
      esrvrol
      +1 yıl

yok değilim :D

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

İyi bari, patron batmaktan kurtuldu..😂😂😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Tüm hakkımı çocukken tükettim galiba 😂 İlkokul çağlarındaydı Gözlerimi kaldı ne oldu biri okusun üflesin ne olur.

0
    0 Yorumla
  • ByCıLız
    ByCıLız Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı.

34 yaşındayım daha ilk sevgilim de ilk flörtüm de olmadı

0
    17 Yorumla
    • nygma_Asmodemos
      nygma_Asmodemos
      +1 yıl

İnşallah direkt eşin olmuştur

Yorumla
    • ByCıLız
      ByCıLız
      +1 yıl

Yok daha eşim de olmadı

Yorumla
    • nygma_Asmodemos
      nygma_Asmodemos
      +1 yıl

Ah güzel abim benim be

Yorumla
    • nebileyimbennnn31
      nebileyimbennnn31
      +1 yıl

Abi bişeyleri aşmadın mı daha

Yorumla
    • ninika
      ninika
      +1 yıl

Abartmayın acıtasyon yapmayın ee en güzeli nasibiniz ile sevgili olursunuz aşk yaşarsınız daha ne olsun

Yorumla
    • ByCıLız
      ByCıLız
      +1 yıl

Hayır aşamadım ve hayatta herşeye geç kaldım evlenmek için de geç kaldım gençliğim hep yalnız geçti ve yalnız yaşlanıyorum

Yorumla
    • ninika
      ninika
      +1 yıl

Yoo evlenmek için geç değil niye öyle düşünüyorsun. Dedeler evleniyor sen mi geç kaldın evliliye

Yorumla
    • ByCıLız
      ByCıLız
      +1 yıl

Bilmem yaşıtlarım genelde evlendi benim daha hiç flörtüm sevgilim bile olmadı ne ergenlik ne de gençlik döneminde karşı cinsle hiç buluşamadım çıkamadım ilişkilere dair hiçbir deneyimim olmadı bu yaştan sonra kendimi yetersiz buluyorum

Yorumla
    • ninika
      ninika
      +1 yıl

Yetersiz değilsin bence sen oralı olmadığın için olmadı

Yorumla
    • nygma_Asmodemos
      nygma_Asmodemos
      +1 yıl

Kardeşim boş ver Bekarlık sultanlıktır Ama tabii sultanlıkta bir yere kadar

Yorumla
    • ByCıLız
      ByCıLız
      +1 yıl

Ben istedim ama hiç olmadı 30 yaşından sonra bekarlık çekilmiyor kendimi eksik hissediyorum yalnız yaşlanmak kötü bir şey

Yorumla
    • nygma_Asmodemos
      nygma_Asmodemos
      +1 yıl

Doğrudur abi

Yorumla
    • ninika
      ninika
      +1 yıl

Görücü usulü evlensenr

Yorumla
    • ByCıLız
      ByCıLız
      +1 yıl

Ben ilişkilerden evlilikten pek anlamam ama hâlâ görücü usulü kaldı mı ki ben aşk evliliği isterdim

Yorumla
    • ninika
      ninika
      +1 yıl

Annene söylersin arastırır senin için

Yorumla
    • ByCıLız
      ByCıLız
      +1 yıl

Ailem araştırmaz sanmıyorum neyse hayırlısı olsun umutsuz inançsız değilim

Yorumla
    • ninika
      ninika
      +1 yıl

Söylersen araştırır niye araştırmasın hakkında hayırlısı olsun

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

14 yaşındaydık ilk aşkımdı kendisi Tam sevgili de diyemezdik ama ilk ilişki diye adlandırabileceğim oydu

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Daha olmadı, olur elbet nasip kısmet ile her şey

1
    0 Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl

20 yaşındaydim

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

15-16 falan ama olanların hepsi kısa sürdü bi bulamadım doğru insanı

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sevgili yapmak evlilik yapmak gibi daha önce evlilik yapmış birini istemem. ben yapmadım henüz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

25 yaşımdayım şimdiye kadar elime kız eli değmedi

0
    0 Yorumla
  • anoniimm1234
    anoniimm1234 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    +1 yıl

15ti ama kise asklari bos gereksiz sacma seyler yasin kac bilmiyorum ama liseysen cok gıvenme ortamlara

0
    0 Yorumla
  • Üniogrencisii
    Üniogrencisii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

18. yaşıma bir hafta kala falandı galiba daha liseli bi ergendim diyebiliriz ahzhshx

1
    6 Yorumla
    • olgun1kisii
      olgun1kisii
      +1 yıl

Üniversite kaç âdet oldu 😂

Yorumla
    • Üniogrencisii
      Üniogrencisii
      +1 yıl

@olgun1kisii biriyle flört ettim sadece ondan sonra hiç sevgilim olmadı, öyle biri karşıma çıkmadı belki dee. bi de yokluğunu hiç hissetmedim özgürlük sorumluluk olmaması hoşuma gidiyor. tabi kalbimi çarpıtan biri karşıma çıkarsa neden olmasın ileride

Yorumla
    • Üniogrencisii
      Üniogrencisii
      +1 yıl

Gerçi o flörtüm de sevgili gibiydi elini boynuma atıyordu başımı omzuna falan dayıyordum her gün konuşuyorduk filan

Yorumla
    • olgun1kisii
      olgun1kisii
      +1 yıl

Benim de 4 yıldır kimse olmadı üniversitesi sonra iş güce verdim kendimi, yurt dışı vs gittim iş için zaten kalabalık biri değilim çok dostum olmaz, zaten olmamalı da yanlızlik bazen iyi bazen kötü

Yorumla
    • Üniogrencisii
      Üniogrencisii
      +1 yıl

@olgun1kisii zaten çok çevresi olan insanlar genelde alavere dalavereci oluyor insanın az ama öz çevresinin olması yeter gayet

Yorumla
    • olgun1kisii
      olgun1kisii
      +1 yıl

Kesinlikle katılıyorum

Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.

18 idim.

2
    0 Yorumla
  • ben_benimmm
    ben_benimmm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

26 yaşındayken oldu. Hep tek gecelik ilişki ya da Escorta gittim

0
    2 Yorumla
    • Rojjjjjjj89
      Rojjjjjjj89
      +1 yıl

Ne kadar iğrenç biri olduğunun farkındasın dimi umarım hicbir zaman eşin olmaz yalnız kalmayı sizin gibiler hakediyor

Yorumla
    • ben_benimmm
      ben_benimmm
      +1 yıl

Neden böyle dedin onu anlamadım? Kadınlarda bol bol aynısı yapıyor çatır çatır aldatıyor

Yorumla
  • E60_Delisi
    E60_Delisi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

7. sınıfta oldu ama okulumuz çok sıkı olduğu için uzaktan sevdik

0
    0 Yorumla
  • gulsahhh75i
    gulsahhh75i Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

14 yaşında. Hayatım mahvoldu

2
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

Hiç olmadı.

2
    0 Yorumla
  • prenses-kızz
    prenses-kızz Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Sevgilim olmadı

3
    0 Yorumla
  • FeshiMüna
    FeshiMüna Takip Et
    Guru Yaş: 109 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Henuz olması olacak gibi de durmuyor djdbnd

2
    0 Yorumla
  • To_Be_Honestt
    To_Be_Honestt Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Sevgilim olmadı.~☆

3
    0 Yorumla
  • XtheWorldStarX
    XtheWorldStarX Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.

11-12 yaşında olmuştu dcjwja

2
    1 Yorumla
    • adrenalin64
      adrenalin64
      +1 yıl

Erkenciymişsin bir kız daha var o da orta 1 dedi.

Yorumla
  • Amaris2468
    Amaris2468 Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.

16 yaşlarında

2
    0 Yorumla
  • Cebeufuk
    Cebeufuk Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.

Ben geç kalanlardanım: 22-23

0
    2 Yorumla
    • taskmast
      taskmast
      +1 yıl

Bende öyle

Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      +1 yıl

Eksiklik hissettin mi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

21 yaşındayım. Bırak sevgiliyi flörtüm bile olmadı🤣

1
    2 Yorumla
    • eminbey35
      eminbey35
      +1 yıl

Nasıl hiç olmadı mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Basbaya olmadı

Yorumla
  • rariw0
    rariw0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 94%
    +1 yıl

Hiç olmadı sadece flört ettiğim oldu

1
    0 Yorumla
  • zsrndr
    zsrndr Takip Et
    Guru Yaş: 76 , eic 97%
    +1 yıl

18 ve olmadı memnunum mutluyum

1
    0 Yorumla
  • Peri111
    Peri111 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Kimseyi Alakadar etmez

1
    0 Yorumla
  • biradettuba
    biradettuba Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 91%
    +1 yıl

16 sadece flört , 18 sevgili

1
    0 Yorumla
  • frankejstan013
    frankejstan013 Takip Et
    Master Yaş: 104 , eic 45%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.

lise öğretmenime aşık olmuştum sayılır mı 😂🤣

1
    0 Yorumla
  • helene1
    helene1 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    +1 yıl

19 yasinda

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (239)
Devamını Gör(284)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlk sevgiliniz kaç yaşında oldu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İlk sevgiliniz kaç yaşında oldu? 35 cevap verildi
İlk sevgiliniz kaç yaşında olmuştu? 6 cevap verildi
İlk sevgiliniz kaç yaşında olmuştu? 15 cevap verildi
İlk sevgiliniz kaç yaşında olmuştu? 29 cevap verildi
İlk sevgilin kaç yaşında oldu? 16 cevap verildi
İlk sevgilin kaç yaşında oldu? 48 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • ChatGPT'nin Dünya Kupası tahminleri için ne diyorsunuz? Sizce Kupayı hangi takım alır?
  • Evli bir kadın iş hayatına atılırsa değişir mi?
  • Fazla kilolu olmama rağmen kadınlar neden bana ilgi gösteriyor?
  • En sevdiğiniz çorba nedir?
  • Senin için dürüstlük mü, sadakat mi daha önemli?
  • Bebekler selam 💅💗 en sevdiğiniz rengi tahmin edeyim mi?
  • Sıcak havalarda araba mı yoksa motor mu en iyi tercihtir?
  • Dağa çıkınca her tarafım kelebek oluyor, siz de doğada böyle huzur buluyor musunuz?
  • Terbiye ne zaman verilir?
  • Sevdiceğin sana bu şekilde bir kahvaltı hazırlamış ne düşünürsün?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨