Güncellemeler
+1 yıl
paylasması umrumda değil ben sadece bana özel olmasını istemistim belki de denedim bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
bana özel olmasını istiyodum dedim silmis🥺
instayı kapatmıstım gördüğümü bilmiyo, fotolarda çok yakısıklıydı sakın atma ssadece bana at falan dedim gülerek, gitmis ikisini de efektlemis vs paylaşmıs
baska biri mi var sizce
1500 takipçisi var blog hesabının
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seni sevmiyor senin isteklerini umursamıyor sana değer vermiyor bu böyle yani basit anlaşılır.
ağlıycam ya bunu direkt söylesem mi gördüğümü vs ya tamam paylas ama ikisini de atmıs uğraşmıs kolaj yapmıs vs şüphelendiriyo gerçekten
Şüphe duyulacak şey seni aldatması değil senin istemediğin birisiyim inat ederek yapıyor değişik bir durum direkt sana değer verse zaten yapmazdı
Seni sinir etmek için yapmış olabilir.
gördüğümü bilmiyo fake hesaptan baktım, benden gizli atmıs yani
Göreceğini düşünmüştür.
Instagram uygulamasını bile sildiğini söylemisti bende de yok sanıyodu
Bir sor bakalım paylaşıp paylaşmadığını. Bir kez daha saklıyorsa şüphelen derim.
saklayamaz sorarsam çünkü hesabı açık iki tıkla görebilirim, sence direkt gördüğümü ve bana değer vermediğini vs mi söylemeliyim. ya da aldatıyosan söyle başlamadan bitsin gibi mi konusıyum ama aldatmama ihtimali de var
Yine de sormakta fayda var.
ilk sadece paylaşmışsınn? mı yazsam senin deidğim gbii sorsam mı
Sormak daha mantıklı. Verdiği cevaba göre güvenilir olup olmadığını anlarsın.
Kızım resmen seni uyutuyor.
😂
ağlıyorum öyle deme
Şey katılıyorum
Buradaki yorumları çok okuma. Google’ye başım ağrıyor yazarsın da bin türlü hastalığa yakalandığını söyler ya tam o hesap. Burada ufak bir baş ağrısını bile anlatsan sana ölüyorsun derler.
@MutluOK Aynen kanka ezbircime. Senin sevgilin hesabina senin görmediğini bildiği için foto atınca halay çekersin sen de xbyshxyd
@MutluOK ama haksız da sayılmazlar kiya uyutuluyosam
@Derinnn3 aklın yolu bir
Ağlama bebek ayrıl ayrıl nxushcd
ayrılmak istemiyorum bi daha böylesini bulamam diye kendimi inandırmıstm😭😭😭😭
Ve bazen başın ağrır miden bulanır üşşüttüm sanarsın kanser çıkar googleyi kötülemeyin ghds
Kızım boylesinden daha iyisi çıkıyor haberin yok. Seni sevene bakacaksın sevmeyenlerle işin ne bırak o koşsun peşinden dhshxbhd
@Derinnn3 ya kızlar acil tavsiye verin direkt söyliyim mi bana özel olmasını istemistim ama değer vermiyomussun demekki gibi
@Derinnn3 Bazen kanser çıkınca o uzvu da kesmek zorunda kalırsın abhshagzsgz Google çok haklı
Niye paylaştın diye trip atabilirsin ama ayrılma bence
@hicbilemiyorumaltan Kız arkadaşının paylaşma dediği fotoyu paylaşmış. Bu kadar. Kız arkadaşının instagramı kapalıysa sorun çocukta mı? Seni görmediğini bildiğini düşünerek foto paylaşıyorsa o foto neden görülmüş? Neyse, herkesin kendine göre düşüncesi var.
Evet haklı Google🤣
@Derinnn3 bu arada kızın instasi yok ve paylaştım bile demiyorsa çocuk sorunlu dur bana göre. İnsan Bi paylasiom der
@Derinn3 İhtimal dahilinde söylediklerin 😅
@MutluOK Paylaşma dediği fotoyu paylaşmış ama paylaşıyorum askim dememis? Sorun bence sizde ya çok genişsiniz ya ben magaramda yaşıyorum ki mutluyum böyle. Instagramim kapali olsa bile insan atıyorum haberin olsun der.
Of nasıl etiket konuluyo yapamıyorum neyse
Ben yaptığının doğru olduğunu söylemişim gibi konuşmayı bırakırsan sevinirim.
Of işte bu yüzden sevgili yapmıyorum oh kafa rahatt
of haklısınız ama ben nası konuya giriyim aldatılıyo olma ihtimalimi düsünüyorum sürekli
@MutluOK Kız arkadaşının instasi kapalıysa sorun çocukta mi demişsiniz ona dedim yazdıklarınızı bir okuyun isterseniz dhsyhxsyhxushxusnxj x
Direkt konuya gir ve galiba anladığım kadarıyla sana ınstagramim yok mu dedi çocuk bir de? Yuh dicem yani artık
Ben söylediklerimin farkındayım. Sen yanlış anladın. Sen tekrar oku. Nereden düştüm ben buraya. @Derinnn3 Doğru yoldasın. 😅
ben instamı silmistim bu da dondurmus ben silince, ben de dondurdum. vaktimi alıyor silmisti daha bikaç gün oldu hemen geri yüklemis bi arkadasımdan baktım, hiç geri yüklediğini de söylemiyo bana attığı fotoları da efektliyo kolaj yapıyo öyle paylaşıyo ikisini de
@MutluOK Valla ben okumasam daha iyi ya xjsujxushxs ben böyle daha iyiyim
Ben anlamıyorum neyse iyi geceler
Bak burada sorun başlıyor sana hic yüklediğini söylememiş ustune de yakışıklı bulduğun fotoğrafları yüklemiş sana yine söylememiş.. Bence direkt konuş bu konuyu uzatmaya gerek yok. Aldatılıyor olabilirsin cunku.
Hahah birde soruyor
Umarım tekrarlamaz
Aboo 1500 ne
ofof ya ikimizin de fotoğraf hesabı var benim de 1200 falan ama erkek takip etmiyorum bu 800 takibi varsa hepsi nerdeyse kiz. tamizliycem dedi bekliyorum malak gibi
Oo aldatıyordur ya
sana ne karışma.
o bana dese tamam derdim ama demekki öyle olmamak gerekiyo
Kesin aldatılıyorsun
Senin fake hesaptan bakıyor olabilmen bile saçma, hesabı gizli olmalıydı
ya fotograf hesabı var kendi hesabı değil bu hesap açık bende de öyleydi
Olmamalıydı
kendi hesabım kpalı da neyse nasıl bi tepki vermeliyim bilmiyorum direkt hesap sorar gibi mi ya da aldatıyosan söyle gibi mi yaklasıyım