Neyi paylaşıp neyi paylaşmayacağınıza bir başkasının karar vermesine nasıl izin veriyorsunuz anlamıyorum. Bunu neden soruyorsun. Senin bir kişiliğin var. Sen yetişkin bir insansın. Neyi yapıp neyi yapmayacağını kendin karar verirsin. Sevgilin de sana değer veriyorsa müdahale etmez. Saygı duyar. Ben bunca yıllık evliyim, asla eşime böyle bir saygısızlık yapmadım. Ne paylaşımlarına karışırım, ne de giyimine. Kendisi nasıl uygun görüyorsa onu yapar. Ben sadece fikrimi söylerim. Ben de bana karışılmasından haz almam. Eşim de karışmaz. Bence sen bu ilişkiyi bir gözden geçir. İlerde daha büyük sıkıntılar yaşama. Sana değer verecek, daha kibar, daha naif davranacak kişiler vardır.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Siz bu görseli paylaşabiliyorsunuz, iç çamaşırı vs gibi detayların görünmesinde beis yok demek ki hayatınızda. Buraya kadar her şey tamam. Sizin yaşamınız bu ise, o zaman kimsenin karışmaya hakkı yok, teşhir de eder, kendinizi üstsüz de insanlara sergilersiniz, burada sorun yok, günahı da sevabı da size. Ama yanınızdaki kişiye bu uymuyorsa, o zaman derhal ayrılın. Mezhep ve inançsal değerlerde ortak payda yoksa, asla yürümez o iş.
İç çamaşırın danteli görünüyor bende dedim hiçbiyerim görünmüyor yazınca boğazlı kazaklasın sandım şu an duyar kasıyorsun sevgilini adam yerine koysan buraya da atmazdın emin ol
İç çamaşırın danteli görünüyor bende dedim hiçbiyerim görünmüyor yazınca boğazlı kazaklasın sandım şu an duyar kasıyorsun sevgilini adam yerine koysan buraya da atmazdın emin ol
göğsünü gerek gere poz vermiş olmana ayar olmuştur sevgilin ya birinizde normal bi poz verin sanırsın manken you can aduket bence senden kurtulmalı o çocuk başına belaya sokarsın sen bu gidişle
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sirf O dudaklar mastürbasyon yaparken iyi malzeme olur