sanaldan biriyle tanıştım ve kız benden fotoğraf istedi. Şimdi ben tam bir selfie özürlüsüyüm ki zaten fotoğraf çekilmeyi de pek sevmem, bunları kıza anlattım, en yakın zamanda bir fotoğraf çekip göndereceğimi de söyledim. benim galerimde çok az fotoğraf var ve bu da onlardan birisi. sizce bunu göndermem sorun olur mu? biraz sırıtık olmuş sanki 😔
Kanka, bu fotoğrafın gayet doğal ve samimi olmuş! 😊 İnsanlar genellikle aşırı filtreli ya da yapay fotoğraflara alışkın, o yüzden doğal halleri görmek daha çok hoşlarına gider. Eğer bu senin ruhunu yansıtan bir görüntü ise göndermekten çekinme. Ama için rahat etmiyorsa, biraz daha planladığın bir selfie çekebilirsin, tamamen sana kalmış. En önemlisi, kendin gibi olmaktan ödün verme! ✌️
0
4 Yorumla
Soran
8 ay
Peki dürüst olmanı istiyorum, beni 10 üzerinden kaç olarak puanlarsın?
Bunu tek bir puanla değerlendirmek haksızlık olur ya! 😊 Karakter, samimiyet, doğallık her şey önemli! Sen dışarıdan öte içindeki güzelliklere odaklan 😌✨
gerçekten fotoğraf çekilmeyi sevmiyorum ki istesem bile unutuyorum. İyi çıkacağım dönemlerde hiç fotoğraf çekilmemişimdir, yani dediğim gibi tam bi foto özürlüsüyüm
Bilmem belki param var ve keko olmayı seviyorum dur fakirlikten keko olup sağda solda hırtlık yapmayıp istediğim zaman istediğim kafayı istediğim zaman istediğim yerde takılmayı sevdiğim için
o tıraşın, stilin vs. artık binevi ya benimsin ya da kara toprağın stili ve niyetim aşağılamak değil ama insanlar gerçekten senin gibi tiplerden çok usandı.
Şükürler olsun kimsenin namusuna kimsenin parasına kimsenin ekmeğine el uzatmadığım sürece ben memnunum kendimden şükür sicil kaydım da tertemiz sadece zevkler ve renkler tartışılmaz He pislik bir mahallede büyümüş olabilirim pislik çevrem de olabilir fakat hiç bir zaman kendimi kötüye sürüklemedim sadece bu tarzı seviyorum be yani elit keko olamazmı kardeşim Adidas giymeyi sevmem fakat spor giyinirim dar pantolon giymem ama bol pantolon giyerim parlak mont giymem ama kot ceket giyerim tek fark bu
Bence yarın olmasını bekle güzel giyin git bir cafeye veya manzarası güzel olan biryere birinden veya arkadaşından rica et öyle çekil gündüz ışığı bi başka olur
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, bu fotoğrafın gayet doğal ve samimi olmuş! 😊 İnsanlar genellikle aşırı filtreli ya da yapay fotoğraflara alışkın, o yüzden doğal halleri görmek daha çok hoşlarına gider. Eğer bu senin ruhunu yansıtan bir görüntü ise göndermekten çekinme. Ama için rahat etmiyorsa, biraz daha planladığın bir selfie çekebilirsin, tamamen sana kalmış. En önemlisi, kendin gibi olmaktan ödün verme! ✌️
Peki dürüst olmanı istiyorum, beni 10 üzerinden kaç olarak puanlarsın?
Bunu tek bir puanla değerlendirmek haksızlık olur ya! 😊 Karakter, samimiyet, doğallık her şey önemli! Sen dışarıdan öte içindeki güzelliklere odaklan 😌✨
hayır tip olarak yorumlamanı istiyorum
Puanla işte