İnternet & Teknoloji Bu fotoğrafı sosyal medya hesabımda paylaşsam mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İzlenimi nasıl Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin Bu fotoğrafı sosyal medya hesabımda paylaşsam mı? Cevapla Sosyal Medya Soruları En İyi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Hayır paylaşmayın 0 0 Yorumla
ARESSSSSSSS Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 97% +1 yıl Paylaşma bence çok güzel acı değil kıyafet de aynı şekilde bu fizik deki kıza bu poz olmaz bence 0 0 Yorumla
χάσμα Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl İnşaata gelen amele motorla bi fotomu çek ama haberim yokmuş gibi olsun gibi resim amannn boş verin siz beğendiyseniz gerisi boş 0 0 Yorumla
Cengizay82 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Paylaş gitsin ortalık zaten güzel çıkmak için takla atan insanlarla dolu en azından doğal olur 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 417 cevap paylaştı. Yüzün gözükmüyor ayrıca pijama giymiş olmana hayran kaldım 😂Paylaşılacak bişey değil bence 0 0 Yorumla
LonelyHead Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Biri sana motoru vermiş, sonrada çaktırmadan fotoğrafını çekmiş gibi :D 0 0 Yorumla
Budabuda Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Bakkala ekmek almaya motorla giden masum gizli üyemiz 0 0 Yorumla
Celebrindir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben olsam story bile atmam. Pijama tarzı rahat kıyafet ve motor çok zıt kombin. 0 0 Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Altındaki pijamayla bindiğin motor, ne alâkasız işler. Olmaz kezban derler 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 421 cevap paylaştı. Keko musun. Paylaşma saçma sapan. 2 0 Yorumla
Haliltekin41 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Atma bana kalırsa daha havalı bir kombin ile daha güzel bir yerde foto çekilirsen hoş olabilir 🙃 0 0 Yorumla
disneyprincess Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Bunu paylaşma bence ortam falan kötü duruyor 1 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Güzel değil ama sen beğendiysen paylaş.. 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 958 cevap paylaştı. Pijama ile ekmek almaya çıkmış derdim 0 0 Yorumla
yalnızolmaz Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 55% +1 yıl Paylaşma pijama takımını gören güler sana 0 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl instagramlık değil wp grubuna at shahha 0 0 Yorumla
krkmz171755 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kadının kırosu da oluyormuş demekki 🙂derler 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 854 cevap paylaştı. Tutuşundan anlarlar olaya uzak olduğunu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasi tutmusum ki Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Komik Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 789 cevap paylaştı. Kötü bir fotoğraf. 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 935 cevap paylaştı. Tutuş kötü 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Hayır paylaşmayın
Paylaşma bence çok güzel acı değil kıyafet de aynı şekilde bu fizik deki kıza bu poz olmaz bence
İnşaata gelen amele motorla bi fotomu çek ama haberim yokmuş gibi olsun gibi resim amannn boş verin siz beğendiyseniz gerisi boş
Paylaş gitsin ortalık zaten güzel çıkmak için takla atan insanlarla dolu en azından doğal olur
Yüzün gözükmüyor ayrıca pijama giymiş olmana hayran kaldım 😂
Paylaşılacak bişey değil bence
Biri sana motoru vermiş, sonrada çaktırmadan fotoğrafını çekmiş gibi :D
Bakkala ekmek almaya motorla giden masum gizli üyemiz
Ben olsam story bile atmam. Pijama tarzı rahat kıyafet ve motor çok zıt kombin.
Altındaki pijamayla bindiğin motor, ne alâkasız işler. Olmaz kezban derler
Hayır aşırı kro görünüyo.
Keko musun. Paylaşma saçma sapan.
Atma bana kalırsa daha havalı bir kombin ile daha güzel bir yerde foto çekilirsen hoş olabilir 🙃
Bunu paylaşma bence ortam falan kötü duruyor
Güzel değil ama sen beğendiysen paylaş..
Ahaha pijama cok sekermis :)
Göğüslerin çok küçük pijama olmamış
Pijama ile ekmek almaya çıkmış derdim
Çok güzel bence paylaş
Beğendim ben , keyifli bir görsel
Hızlı ve şalvarlı yaz altına da
Millet ne soracağını şaşırdı
Gereksiz bir fotoğraf
Paylaşma boş ver gerek yok
paylasma bence
Paylaşma pijama takımını gören güler sana
instagramlık değil wp grubuna at shahha