İnternet & Teknoloji Böyle bir fotoğraf sosyal medyada paylaşılır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Altına ne yazılmalı Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar iç çamaşır tasarlıyorum onun icin Böyle bir fotoğraf sosyal medyada paylaşılır mı? Cevapla Sosyal Medya Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. amaç ne? hayır paylaşılmaz 0 0 Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 416 cevap paylaştı. İsteyen paylaşır bizim sorunumuz değil onun veya yakınlarının sorunu. 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Ürünlerimi satacağım? Yorumla GoldenFireBall_06 1 yıl Baya iyi ürün fotoğrafı çekmişsin o zaman :D yeteklisin Yorumla Soran 1 yıl Ben cekmedim örnek bu Yorumla Fearlesgirll 1 yıl Battıkça batmışsın beeeğ jsmsjsm Yorumla GoldenFireBall_06 1 yıl @Fearlesgirll Çıkart beni bu bataklıktan :D Yorumla Fearlesgirll 1 yıl Çektim çıkardım :D Yorumla
cannotflybee Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% 1 yıl iç çamaşırını masa lambası mı giyiyorda onun üzerinde çekiyorsun 0 0 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% 1 yıl Keşke biri bana paylaşsa. Var mı cesur hatun 😍😍 0 4 Yorumla TheDevilFromWorld 1 yıl Paçalı don resmi atayım abime Yorumla TemizMan 1 yıl @TheDevilFromWorld sen tanga atsan da istemem. Tipim değilsin Yorumla TheDevilFromWorld 1 yıl 😂Allah razı olsun Yorumla TemizMan 1 yıl @TheDevilFromWorld 👏👏 Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 876 cevap paylaştı. Tasarım yapıyorsan marka etiketlerini falan kullanabilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Fotoğrafta seksi çağrışım izlenimi aldım. Ürün satman söz konuysa dikkat çekeceğine eminim. 0 0 Yorumla
januss Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Story atılır benimde aklımda var böyle bir şey 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Olabilir bende kendi ürünlerimi bu sekilde paylasmayi düşündüm Yorumla TemizMan 1 yıl Ay önce bana at Yorumla januss 1 yıl Git be sapık Yorumla januss 1 yıl Ürün olarak değilde pin fotosu tadında olan fotoları seviyorum Yorumla
Hilªl Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Hayir paylaşılmaz kim napsin senin sütyenini 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ürünlerim icin diyorum Yorumla
Adana_lıı Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Taksi gelmeden öncesi. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne. Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 471 cevap paylaştı. Saçma sapan bir iş 0 0 Yorumla
sosyopsikopatadamm Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Mevzu ticaret ise olur tabiki neden olmasın. 0 0 Yorumla
Jurjum Takip Et Master Yaş: 39 , eic 44% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 416 cevap paylaştı. Taliplerimi bekliyorum yazılır ancak🤣 0 1 Yorumla ucankazmorton 1 yıl Bunu tekrar cikartacak birimi bekliyorum gibi olmus:))) Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 334 cevap paylaştı. Alkollüydüm hatırlamıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl daha önce paylaşılmış sorun olmamış 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bende buna benzer ürünlerimi satacağım olur mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl satın almak isterim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Seni bekliyorum derim ben☺️ 1 1 Yorumla Hylsz-beyy 1 yıl Bekle geliyom bende 😊 Yorumla
Black_Lilith Takip Et Xper 6 Yaş: 110 1 yıl Müşteri arıyorsan evet 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet böyle örnek olarak olur dimi Yorumla
Kajurella Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Paylaşılmaz bence amaç ne ki 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ürünlerim icin Yorumla Kajurella 1 yıl Olabilir Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 809 cevap paylaştı. İkizler artık özgür 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 310 cevap paylaştı. Amaç ne 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 608 cevap paylaştı. mesaj çok açık 0 0 Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 838 cevap paylaştı. Paramı peşin aldım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
amaç ne? hayır paylaşılmaz
İsteyen paylaşır bizim sorunumuz değil onun veya yakınlarının sorunu.
Ürünlerimi satacağım?
Baya iyi ürün fotoğrafı çekmişsin o zaman :D yeteklisin
Ben cekmedim örnek bu
Battıkça batmışsın beeeğ jsmsjsm
@Fearlesgirll Çıkart beni bu bataklıktan :D
Çektim çıkardım :D
iç çamaşırını masa lambası mı giyiyorda onun üzerinde çekiyorsun
Keşke biri bana paylaşsa. Var mı cesur hatun 😍😍
Paçalı don resmi atayım abime
@TheDevilFromWorld sen tanga atsan da istemem. Tipim değilsin
😂Allah razı olsun
@TheDevilFromWorld 👏👏
Tasarım yapıyorsan marka etiketlerini falan kullanabilirsin
Fotoğrafta seksi çağrışım izlenimi aldım. Ürün satman söz konuysa dikkat çekeceğine eminim.
Fiyat için dm
Yazılabilir aşkım
Story atılır benimde aklımda var böyle bir şey
Olabilir bende kendi ürünlerimi bu sekilde paylasmayi düşündüm
Ay önce bana at
Git be sapık
Ürün olarak değilde pin fotosu tadında olan fotoları seviyorum
Hayir paylaşılmaz kim napsin senin sütyenini
Ürünlerim icin diyorum
Taksi gelmeden öncesi.
Ne.
Benim anpullerimide yak diyon yani
Saçma sapan bir iş
Ne anlamı var bu fotonun yani
Satış için uygun değil
Mevzu ticaret ise olur tabiki neden olmasın.
Taliplerimi bekliyorum yazılır ancak🤣
Bunu tekrar cikartacak birimi bekliyorum gibi olmus:)))
Ysl libre ilgimi cekti
Ne yani bu, çok sacma bir foto 🖤
Alkollüydüm hatırlamıyorum
daha önce paylaşılmış sorun olmamış
Bende buna benzer ürünlerimi satacağım olur mu
satın almak isterim
Seni bekliyorum derim ben☺️
Bekle geliyom bende 😊
Paylaş verdim gitti yaz
Müşteri arıyorsan evet
Evet böyle örnek olarak olur dimi
Paylaşılmaz bence amaç ne ki