Gerçekten çok sıkıldım artık, 19 yaşındayım. Babam çalışmıyor, hiç bir işi beğenmiyor maaşı az diye, çalışmadığı gibi çok para harcıyor, arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor, sigara içiyor evdeki tüm parayı zorla alıp harcıyor. Annem ve ben çalışıyoruz. annemin işi zor değil, mesleğini de seviyor çok şükür, ama maaşı az, genç olmadığı ve kadın olduğu içinde daha ağır işte çalışamaz. Bende daha okuduğum için çok iyi işte çalışmıyorum ama maaşım normal babam olmasaydı. Büyük babam ( annemin babası) zengin ve elinden geldiği kadar yardım ediyor bize ama hiç bir faydası olmuyor. Annemle ben pek para harcamıyoruz zaten, aslında evde sadece ikimiz beraber yaşasaydık büyük babama bile gerek kalmadan maaşlarımız yetiyor ama babam izin vermiyor. Günde 3 paket sigara içiyor, arkadaşlarıyla buluşuyor maaşımızı alıyor elimizden ve büyük babamdan yardım istemek zorunda kalıyoruz😭. Tüm bunları yaptığı gibi bize hep bağırıyor, kısıtlıyor hiç bir yere gitmemize izin vermiyor. İş ve ders dışında arkadaşlarımla dışarı çıkabildiğimi hatırlamıyorum, annemde aynı durumda. Evimiz küçük evdede hep gürültü yapıyor, ders çalışmama izin vermiyor, sürekli git yemek yap onu al bunu al onu getir bunu getir diyor 1 saatlik dersi 3 saate çalışabiliyorum onun yüzünden😭. Annemle bazen daha fazla çalışıyoruz, daha çok para kazanabilmek için ama hiçbir faydası olmuyor babam yine tüm paramızı birşekilde evden bulup çalıyor. Büyük babamın da annem hariç 2 kızı ve 2 oğlu var ama hiçbirine bize gönderdiği kadar para göndermiyor, kendisine bile o kadar para harcamıyor, anneannemle ne zaman görsem hep aynı kıyafetlerde oluyorlar, ayrıca yaşlılarda ondanda çok utanıyorum. anneme defalarca boşan dedim boşanmıyor, büyük babam da boşanmasını istemiyor ama ben dayanamıyorum.
Evden kaçmak istiyorum😭😭, huzur istiyorum ama maalesef bunun için para da biriktiremiyorum babam alıyor hepsini 😭😭😭. Dayanamıyorum artık nasıl kurtula bilirim😭?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer