Açıkçası ne ben artık ona karşı bir şey hissediyorum sanırım ne de o bana karşı bir şey hissediyor daha 3. Seneye bile girmedik evliliğimizin ama bu kadar hızlı bir şekilde aradaki aşkın bitmesi bana bazen hüzün veriyor tek çare gerçekten boşanmak mıdır yoksa tüm evlilikler bu şekilde ve aynen böyle mi devam ediyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBebek yoktur inşallah. Çünkü bebek var ise çok çok büyük sorun olur bu durum. 3 yılda evliliğin heyecanını yok etmişsiniz sanki. Bir çift ömürleri boyunca birbirlerine aşık kalamazlar. Aşkında bir ömrü var çünkü. Maximum 5 veya bilemediniz 7 yıldır. Bu durum daha sonra yerini karşılıklı saygıya bırakır. İşte o saygı çok çok önemlidir ve o da bittiğinde geriye hiç bir şey kalmaz. Şayet hiç mutlu değilseniz oturup eşinizi karşınıza alın ve dosthane şekilde karşılıklı konuşup ne yapacağınıza karar verin. Yani kendinizi koruyun en azından hiç değilse , kendinize olan saygınızı ve en önemlisi de sağlığınızı. 👍🏻
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen boşan, hemen ayrıl, hemen bitir, hemen hallet, hemen hemen hemen.. millet başka bişey bilmiyor, ciddi ciddi bir konuşun , 2 3 5 kere konuşun olmadı mı, doktor deneyin, terapist deneyin, aileleri araya sokun, inancınız varsa ilim sahibi birine gidin, bu hayat kolay değil ki, kimsenin hayatı kolay değil, ayrılmakta kolay değil sadece öyle geliyor, o süreç, sonrası, yeni hayatın, her şey ayrı bir sorun.. elinizde var olanı bir değerlendirin..
02 Yorumla
Soran+1 yılHemen hemen hemen… evet haklisiniz ama karşimda konuşabileceğim tek bir kişi bile yok olsa zaten buraya bu konuyu yazmazdım aileme anlatsam bir tek ben suçluyum eşimle de iki cift konuşulamiyor hemen kestirip atan bir tip kimse kendi elindekini değerlendirmediği için bende ruhsal bunalimdayim neyin doğru neyin yanlış olduğunu artık çözemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen senin için yazmamıştım, burada yorumdakiler hemen hemen hemen dediği için öyle söyledim, durumun kötü ciddi anlamda sıkışmış gibisin ama bı terapist konusunda ikna etmeye çalışsan 😉
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSize kim dedi bütün bir ömür aşkı şiddetli hissedeceksiniz diye?
Birbirinizi seviyor olmanız yeterli olacaktır.
Şiddetli tartışmalar yaşasanız, o zaman yine boşanmak yerine profesyonel destek almanız gerekir.
Hemen boşanma yoluna gitmek tam bir hezeyan. Kolay yuva kurulamıyorken, yuvayı dağıtmak da böyle kolay olmamalı.
Tedavisi gereken organ için bile hastaneye gidiyoruz. Kesip atmıyoruz.
08 Yorumla
Soran+1 yılBelki de ben istemiyorum tedavi olmayı içimde bir his kalmadı ona karşı çok yakışıklı iyi biri aslında ama hoşlanmıyorum afedersiniz beni öpmesini bile istemiyorum bazen evlilik bana göre değilmiş
- +1 yıl
O zaman niye soruyorsunuz gidin boşanın
Soran+1 yılÖzür dilerim ya sorduğum için şuna bak burasi KızlarSoruyor platformu sizi ilgilendirmez ne sorup ne sormayacagim asil sizin ne işiniz var burada da yanitliyorsunuz saygisiz
- +1 yıl
Kafaya koymuşsunuz zaten boşanmayı. Başka seçenek varmış gibi sormuşsunuz
Soran+1 yılSanane senin neden zoruna gidiyor senden boşanmiyorum korkma
- +1 yıl
Benim zoruma giden, yardımcı olmaya çalışma hevesini boşa çıkarmanız. Sormayın madem boşanmaktan başka seçenek yoksa.
Benden zaten boşanamazdın evli olsaydık, mezarda biter bizde nikah
Soran+1 yılAh ah bize de şöyle ciddi adamlar gelmez ki mezarda bitirecek 😅
- +1 yıl
Siz ciddi olursanız, size de ciddi olunur.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim bitane kuzenimde bu şekilde ve çocuğu için devam ediyor. Üzücü bir durum ama aşk zaten hep devam etmezdi sevmeyi dene babana annene çocuğuna olan sevgi gibi deger falan olsun arada bir yuva yapmak kolay değil bence yıkma seni aldatmamışki
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum sanırım kendim biraz ayrangönüllüyüm hemen soğuyorum aslinda yakışıklı iyi bir eşim var ama bilmiyorum ya
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
71Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u +1 yılO zaman ayrılın
00 Yorumla
+1 yılTek çare boşanmak değil ama bu şekilde bir evliligi hayat boyu sürdürmek ikinize de zarar vereceği için en güzel çare boşanmak diyebiliriz maalesef. Yaşlar genç evleneli çok olmamış önünüze fırsatlar gelecektir. Ama neden böyle olduğunuzu da değerlendirmenizde fayda var. Çözülemeyecek sorun yok bence belki eskisinden daha iyi olabilirsiniz sizin elinizde
00 Yorumladuruma göre degişir kavgagurultu tartısma baska olumsuz durum var mı sogumanıza sebeb olacak yoksa durup durukenmi oldu bezen ortamı yeniden canlandırabilirsin gerek kalmaz boşanmaya bazende tartışmalı gurultulu aldatmalı bir ortamdır kacop kurtulman gerekir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Arkadaş her zamandır ama sınırları olur. Sevgili her zaman olmaz ama sınırsız olur. Sevgiyi, tüketilmişsiniz. Bundan sonra sıradan olacak ve heyecansız. Hisleri canlı tutmak için mutlaka, yeni ortama girin veya beraber etkileşim yapın
02 Yorumla
Soran+1 yılYeni ortam ne olabilir mesela örnek verirseniz sevinirim
- Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı.
+1 yılBu şekilde dusunene kadın veya erkek, çocuk var ise her iki tarafta sineye çeker çocuk için bekler, fakat her iki tarafta kendini yıpratır, cocuk için derken. Bence bu hatteye geldiyse bir iliski bitmiştir.
10 Yorumla
+1 yılHenüz 3 yılda bu duruma geldiyseniz hatalı bir evlilik yapmışsınız, muhtemelende yürümeyecek çocuk yapmamanı öneririm. Ya toplum ne der diyerek hayatını bu şekilde sürdüreceksin ya da çok sürmeyecek bir yerden patlayacak ve boşanacaksın. Üzgünüm
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evli arkadaşlardan duyduğum kadarıyla evliliğin bazı evrelerinde kafada bu tarz soru işaretleri oluşuyormuş.
3 yılı devirdikten sonra rayına giriyor derler.02 Yorumla
Soran+1 yılAhh ahh ilk yıl için diyorlardi sanirim bunu şimdi de 3. Yıla mı uzadı 😅 hicbirseyin rayına gireceğini ummuyorum
Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı. Arzunun devam etmesi sart ya karsi tarafi belirli oranda cinsel obje gibi gorecegin uğraşların içine girmek gerekiyor tabi her zaman tutmaz ama doğal olarak o cekimin olmaması accayip büyük sorun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılTüm aşklar meşkler bitiyor zaten. Aşk evliliği yapmayın yav.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Soruyu sorup cekilmissin. Bu kadar insan öneri vermiş, tek bir tepkin yok. Cevapları,. önerileri merak etmiyorsan neden sordun ki?
120 Yorumla- +1 yıl
😅😅 hakkaten ama girememiş olabilir ya
- +1 yıl
Ne bu şiddet ne bu celal yahu 😅
- +1 yıl
Hshahahwhahshwhhw
Soran+1 yılValla baya bi kurban seçilmişim 😂 bu kadar yanıt geleceğini beklemiyordum açıkçası ve günüm çok yoğundu yeni aldım elime telefonu ne isterseniz cevaplayim buyrun😂
- +1 yıl
Hahaha bak ben sana demiştim @perlamare
Soran+1 yıl@Mericeyn10 teşekkür ederim yokluğumda beni savunduğun için😻😅
- +1 yıl
Hahahahaha yia rica ederim ne demek ❤️🥰
- +1 yıl
Erken evlenmişsiniz ya yaş doğruysa eğer
Soran+1 yılEvet 24 yasindayim balikesirli misin
- +1 yıl
Yo değilim o nereden çıktı 😅😅
- +1 yıl
İstanbul'da yaşıyorum sen
Soran+1 yıl10 yazmissin da 😂😂 bende istanbulluyum 1 yildir balikesirdeyim😂
- +1 yıl
Ahhahaha ya şey aklıma o sayı geldi bir an nick alınmıştı da ondan 😀😀 AA neresinden İstanbul'un ailen burada mı
Soran+1 yılNeyse affettim tamam🤣🤣🤣
Soran+1 yıl@mericeyn10 gop sen
- +1 yıl
+1 yılBekara avrat boşamak kolay derler. Buna yorum yapmamız uygun olmaz. En iyisi eşinle konuş durumu. Baktın olmuyor dostça ayrılık kararı alın. Birbirinizin zamanını harcamayın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılProblem ne ki tam olarak? Sen bir şeyler yap, iş yerinde mi sorunları var, başka bir şey mi var?
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında pek de bir sorun yok sadece soğuma var arada bu da neden kaynaklanıyor bilmiyorum belki sadece ben soğumuşumdur onun adina konuşmak istemiyorum ama pek bi bağ yok aramizda eskisi gibi
- +1 yıl
Ne eksik, bu soğumanın elbette bir sebebi vardır
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıliyidie hep böyle oluyo sadece ask olunca günün uzatanlar oluyo 3 yılda bitmesede 5 yılda bitmesede 10 yılda bitiyo bı iş herkeste öledir sadece saygı kalırsa o sürer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen boşandım lafa rahat. Ev arkadaşı gibi de değildik ama annesi doldurup durar annesi bize 2 gün gelde kız 10 gün sudan sebeplerle kavga eferdi. Ben boşadım başkası ile evlendi halen yazar durur. Ben hayatıma bakıyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılHem başkasiyla evlendi hem sizi sevmiyordu hem de hala yaziyor mu
Cevap sahibi+1 yılparamı seviyordu ona sağladığım rahat hayatı. Kaçarak evlendik. Konu uzun. Bence hiç sevmedi. En son boşandık. Halen yazar tonla fake hesaptan falan. No değiştim kaç kere ama hep bulur.
Soran+1 yılEvlerden uzak
Cevap sahibi+1 yılHerkes bir şey sever. Sal gitsin giden para olsun
+1 yılBoşanmak çözüm değil. Seviyor musun o önemli, saygınız var mı önemli, cinselliğiniz nasıl hepsi önemli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılMadem böyle olduğunu düşünüyorsun Tabii tek taraflı değil ortada çocuk da yoksa karşılıklı anlaşmalı olarak boşanmak en doğru hareket olacaktır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Merhaba zor bir durum ama sana tavsiyem boşan onada kendinede ızdırap olmasın bazen yara kangren olmadan tedavi şart
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. Cogu evlilik boyle. Ask zaten tukenir onu gec. Bi omur ask olmaz. Ama cekim devam etmeli bunun icinde iki tarafinda biseyler yapmasi lazim.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen yoksa iliski eskir ve õlür
Gizli Üye(36-45)+1 yılaşk kısa süreli birşeydir. aşkın bitmesi normal ama yoğun bir sevgi saygı ve şefkatin devam ediyor olması gerek tabiki özel hayatında yani birbirinize karşı yüksek çekim ve libidonun devam etmesi gerek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılyok yeni heyecaanlarla kurtarabilirsin kıskanç mıdır eşiniz?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
tamam onu kıskandır ::) bakalım ne tepki verecek nakımlı ol hep bakım yap çocuk var mı
Soran+1 yılYalniz sadece o degil daha çok ben soğudum ben istemiyorum hani bakimla falan bi ilgisi yok
- +1 yıl
Peki senin soğuma nedenin neydi onu söyler misin
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuhtemelen evlenmeden önce herşeyi yaşayıp olayın tüm samimiyetini kirmissiniz. Şimdi kendinizi daha ileri seviye tanımanız gerek.
Monoton yaşamaktan çıkmak için vardır illa bir yol02 Yorumla
Soran+1 yılYo aksine 6 ay tanışma faslı oldu sonrasinda evlendik vs ve ilk yıl yine ayrıydık
Cevap sahibi+1 yılİki yıldan farkı ne peki ne değişti
+1 yılBoşanmak çare değil tâbi önemli olan yapıcı olmak daha iyiye sürüklemek haliyle günümüz evlilikleri cogusu böyle olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemen ayırıyonuz bekara boşamak kolay bu ne yorumlar ya, kızım kötü bir olay yok aranızda ayrılacak iseniz niyr evlendiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılBu cümleden de artık sıkıldım ayrilacaksaniz niye evlendiniz sizin gibi eşş*k olduğunu önceden görüp anlasaydım evlenmezdim şu an da ayrilmak istiyor olmazdim anladın mi
Cevap sahibi+1 yılBana niye essek dedin simdi ben ne dedim ki terbiyesizlik ediyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl becerdiniz bu kadar çabuk aranızdaki her şeyi bitirmeyi
00 Yorumla aile terapistine gidip yardım alabilirsiniz, yol gösterici olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. evli olmak eş olmak aile olmak kavramını birlikte tartışmayı denediniz mi?
00 YorumlaBaşkasında kadınlığını dene, yine de eski heyecanın olmuyorsa boşanmana gerek kalmaz demektir
00 Yorumla
+1 yılÇocuk yoksa bence boşanmak mantıklı çocuk varsa onu siz bileceksiniz
00 Yorumla
+1 yılHeyecanını kaybedecek bir durum yasandımı önemlı olan bu ılgı alaka yokmu hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha durumun normal olup olmadığından bile emin değilsiniz. Normalde ilişkideki sorunları görüp bu sorunları karşılıklı olarak konuşarak çözmeniz lazımdı. Hala da geç değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Ya boşanacaksınız ya da aldatacaksın. Yaşlarınız kaç. Sen çalışıyormusun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı dertten muzdarip bir arkadaşım var üzücü
00 Yorumla
+1 yılBoşanmak tek çözüm değil karşına alıp konuşabilirsin anlatabilirsin kendinize zaman tanıyın yine olmazsa eğer sizi bağlayan bir bebekte yoksa boşanmak çözüm evet
00 Yorumla
+1 yılKötü bi dönemdir belki sadece. Bi süre kendinle vakit geçirip anlarsın
20 Yorumla
+1 yılHayatınızı canlandırın
Evliliğinizi renklemdirin02 Yorumla
Soran+1 yılSadece s*KS mi yani sizin renklendirmeden anladiginiz bi bırakın şu kafayı
- +1 yıl
Hayır sadece o değil
+1 yılBenimde bole bir tanıdıg var onnarr simdi mutlu oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil oldu sihirli değnek mi değdi üstlerine
- +1 yıl
Yok bashka ozel sey
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılaranızda iletişim kopmuş olmalı
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten yok denecek kadar az iki sohbet bile edemiyoruz artik farkli dunyalardayiz
- +1 yıl
aslında detaylı konuşmak lazım senle ne zamandan beridir böyle vs?
+1 yılOnce sorunu bulun sonra problemi cozmeye odaklanin
02 Yorumla
Soran+1 yılSanırım artık ikimiz de yeni başlangıçlar peşindeyiz bilmiyorum sorun tam olarak ne göremiyorum sadece sevginin bittigini biliyorum o kadar
- +1 yıl
O ne diyor bu duruma
Severek mi evlendiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılAile terapisien gidin
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle çift psikoloğa gidin.
00 Yorumla
+1 yılboş ver öyle yaşamaya devam et
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkası ile evlenirse de aynı olacak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk yoksa ayrıl çocuk var mı
00 Yorumla Mutsuzsan çkemeye gerek var mı
00 Yorumla
+1 yılBoşanmazsanız yeni ilişkiniz hiç bir zaman olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAcele etme sevgili ile yürür
00 Yorumla Aşağı yukarı tüm evlilikler öyle
00 YorumlaBence ayrılma evliliğin için çabala
00 YorumlaBoşanmak tabi çözüm imkanı kalmadiysa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yıl3 senede boyle oluyosa 5 i göremeden biter
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Eşinle konuşan
00 Yorumla
+1 yılAyrilmak icin erken bence evlilinizi kurtarin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı. Uzatmanın bir anlamı yok eski heyecan kalmamış
00 Yorumla
+1 yılSeks için evlenmişsiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. evlenmekte acele etmeyecektiniz...
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım en haklı yorum bu olsa gerek
Gizli Üye(25-29)+1 yılçoğu evlilik böyle zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet seks hayatınız yok mu bu büyük bir problem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfarklı bir yerlere gidin
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltatil gibi havanız değişir telefondan uzak durun birbriinize geri kazanırsınz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHeycan bulmaniz lazim canim sizin
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı