Eşimle boşanıyoruz?

Eşimle boşanıyoruz eşimle kavgalarımız benim is değişikliği yapmamla başladı eşim beni müdürümden kıskanıyordu is saatlerinin uzunluğundan şikayet ediyordu ama ben mecburen çalışmak zorundayım gecinebilmemiz için... maddi gücümüz yeterli değil çünkü. Eşimle bu nedenlerden dolayı tartışmalarımız oldu ve eşim annesinin evine gitti 10 gün gelmedi telefonlarını açmadı msjlarıma karşılık vermedi bir kere aramadı.. Ayrıca kayınvalidem de kavgalarımızı hep körükledi. Sonra eşim annesiyle beraber geldi aileler konuştu eşimle ben konuştuk eşim eve döndü. Sonra her şey iyiydi. bir akşam eve geldim eşim kapıyı açmıyor anahtarını bulamadım eşimi aradım içerden telefon sesi geliyor eşim telefonu da açmıyor sonra kapıyı yumrukladim geldi kapıyı açtı neden kapıyı hayvan gibi yumrukluyorsun dedi bende sen neden kapıyı acmiyorsun dedim tartıştık ben sinir krizi geçirdim kardeşim geldi tartışmanın üzerine bizi sakinleştirdi sonra eşim ise gitti giderken de sabah anneme kahvaltıya gidecem sonra gelicem dedi gidiş o gidiş sonra kayinvalidem aramış annemi oğlumu göndermicem oğlum kızınızdan boşancak demiş durum bu eşim gittiğinden beri hiç arayıp sormadı kayınvalidem oğlumun eşyalarını almaya gelicez demiş şimdi ne yapmalıyım? ?
Eşimle boşanıyoruz?