Eşimle boşanma asamadayiz?

Eşimle boşanma aşamasındayız eşim sürekli annesinin dediğini yapan ve komutlarla hareket eden biri kapaste yok adamda bende bunu sonradan anladım boşanma aşamasına ben bir durum koydum bunuda anası üzerine alınmış bize öyle demiyor ama öyle dün gelmişler bana ben seni çok seviyorum dedi karşımda ağladı bende seviyorum tabiri ama bir evlilikte hep fedakarlık yapan ben olamam karsindaki de yapması lazım o yüzden sevgisini gömdüm kalbime zamanla unuturum dedim çünkü annesinin sözünden çıkmayan biri bana en son mesajında "BEN SENDEN SOGUDUM ESYALARINI TOPLA GIT BENDEN UZAK DUR BEN SEVGINI ICIME GOMERIM YANLIS GUVENIP BIR INSANLA EVLENMISIM DEDI" bende kendime kızdım ne kadar saf ve canım sin al cemkirmedinde ne oldu sana tekme attı sonra bende bundan adam olmaz dedim ve ondan vazgeçmeye karar verdim dedim sevgi bir yere kadar dedim kendimi bu kadar ezdirmem yeter dedim şimdi o düşünüyor ben napacam diye ve benim karşımda ağladı ama bende hiç acıma gelmedi o bana bu mesaji atınca ben yıkıldım bayılmışım ambulans filan gelmiş beni onlar ayiltmis ailemde istemiyor sogudular haklı olacaksan bende şimdi diyorum ben bu kararı aldım doğru bir karar dimi sürekli annesinin dediğini yapan biriyle bu evlilik meselesi olmaz
Eşimle boşanma asamadayiz?