Çok üzülüyorum lanet olsun böyle dünyaya millet ergenliğini gençliğini doya doya yaşadı kızlarla gezdi tozdu her şey yaptı ben 20 yaşındayım hiçbir şey yaşamadım bundan sonra yaşamamın bir anlamı var mı benim sonuç olarak yaşasam ne olucak boşa yaşıyorum millet kızlarla gezip tpzuyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Elıne kız elı degmedıgı için mi intiharı düşünüyorsun durumun çok vahim
Evet durumum vahim ama intiharı düşündüğüm için değil hiç elime koz eli değmediği için
Bende bir kızla birşeyler yaşamak istiyorum öpmek istiyorum gezmek istiyorum VS hakkım yokmu benimde
Kız eli değsin istiyorsan benim gibi üniversitenin dans topluluğuna git, mezun oldum tekrar yks ye girip bir bölüme yerleştim sırf yalnız kalmamak için
Her şey kız mı? Tek ol vaktini kendine harca
her şey kız değil bak zaten 1 ay öncesine kadar hiç ama hiç takmazdım sevgili olayını olur derdim takmazdım ama 20 yaşına geldim ya hayatım kayıp gidiyor bende istiyorum gencim ve en doğal hakkım elalem kızları havada karada kapıyor çıok zoruma gidiyor
Şu an temiz kız zor bulursun, yaşın ilerlesin denk gelir
Temiz kız aramıyorum öpüşmek istiyorum sevşşmek istiyorum her şey yapmak istiyorum umrumda değil temiz olsun olmasın gençliğimi yaşamak istiyorum 20 yılın acısını çıkarmak istiyorum
He senin niyet o
Evet o ama asla bir kızla öpüşmeyeceğimi asla bir kızın elini tutamayacağımı bilmek çok zoruma 3
Onlar da insan, gözünde büyütme bu kadar
Benim çok oldu ama bakirim Aynıyız ☺️
Aynı değiliz olmuş seni
20 yaşındayım 20 hayatım kayıp gidiyor yaşım geçti
Benimde sevgilim olmadı ama bişeyde kaybetmedim.
Yabancı ülkelerdeki Türk kızları sap kalıyor zaten, burada olsan bir elin yağda diğer elin baldaydı
Istemem öyle şeyler
burada olsan diğerleri gibi olurdun, ortam düşüncelerini etkiler değişirsin
Burdada öyle ortamlarda oldum teklif edenlerde oldu baya varlikli insanlar. Demek ki değiştirmiyor.
zamanla olur
Zamanla derken 20 yaşındayım 20 farkındasın değilmi bak sevgilim yok demiyorum hiç sevgilim olmadı diyorum hiç olmadı elime kız eli değmedi en kötüsüde hiç bir kızın elini tutamayacağımı hiçbir Kızla bir şey yaşamayacağımı bilmek çok koyuyor
kendini başkalarıyla kıyaslıyosun bu da seni üzüyo sadece herkesin şartları farklı 2 sene sonrasını bilemezsin
Milleti kızlarla gezerken görünce nasıl mutlu olucam peki
Bende istiyorum yanımda kız olsun kızlar benlede gezsin yeter vallahi 3 gündür intiharı düşünüyorum bıktım artık elime kız eli değmedi gençliğim bitti
beklemeyi öğrenmen lazım bu ruh halinden çık öncelikle bi anda olmaz hiç bi şey
Beklemedimmi yeteri kadar
Ruh hali derken nasol bir ruh hali varmış bende sadece mutlu olmak istiyorum sevgilim olsun istiyorum çokmu şey istiyorum
anladım bi şey diyemiyorum o zaman
Elime kız eli değsin istiyorum birşeyler yaşamak istiyorum evden çıkmıyorum çıksam tek yürüyüş yapıp geri geliyorum ne yapıcam ben bende ortamım olsun istiyorum hiç arkadaşım bile yok
fakirsindir
Fakir olup sevgilisi olan yüzlerce insan gören ben
ağlamandan olabilir mi
Hiç kız ortamım yok tanıdığım kız yok kız ortamım olmadığı için olmadı
kurslara yazıl
spor salonu bile oalbilir
Sabah akşam evdeyim bazen yürüyüşe çıkıyorum sonra moral bozukluğu ile eve geri dönüyorum çünkü millet kızlarla gezerken görüyorum ve dünyalar başıma yıkılıyor
Kursa gidemem şu an çalışıyorum bir işte seneye üniversiteye gidicem bu sene işte çalışıcam seneye üniversite bu sene dondurdum üniversiteyi
Olur olur kafaya takma bence
Geç değil