Girdiğim depresyonda çıkamayacağım
1 ay
Hiçbir zaman kız arkadaşım olmayacak neden?

Yapma be benim de yok 3 yıldır gerçi istemiyorum ayrı mesele depresyona girilecek dert değil yapmak istediklerini yap en son evlilik sevgi vs mutlu olursun ozaman belki siz böyle negatif olursanız zaten kimse yanaşmaz yanınıza sen seç sevilmeyi bekleme.
Depresyona O yüzden girmedim yapmak istediklerim yok sorun burada
Depresyon icin dine yönel + iyi bir psikolojik danismanla görüs. Spor yap kendine bak her gün rutin olustur. Para anlamındaysa sağlam bir gelirin olsun (zengin ol demiyorum) sadece kendi ayakları üstünde duran bir adam ol yani. Sonr Adem sen kendini daha iyi hissedeceksin hemde dikkat çekeceksin
Bir asgari ücretle işe gelerek mi sosyal olacağım
Asgari ücrette bir şeydir olmayan da kaç tane işsiz var ülkede sen şimdi parayı bir kenara bırak spora yönel ilk başta zor gelebilir ama rutini oturta bilirsen kendini daha iyi hissedeceksin
Bilmiyorum hiç arkadaşım yok hiç sosyal değilim 2012 yılından beri bütün hayatım evde kapalı geçti hiç hayata açılmadı birey hissetmedim kendimi büyük adam gibi görmedim
Kaç yaşındasın
27 yaşındayım 16 yaşından beri böyleyim hayatta hiçbir amacım yok Bir arkadaşım yok hiç gezmiyorum tek başıma bir yere gidemiyorum kendimi adam gibi hissetmiyorum bir şey hissetmiyorum sorumluluk alamam ben evlenemem kız arkadaşım olmaz sevgilim olmaz araba süremem yurt dışına gidemem Kendi sorumluluğumu bile alamam
Hayatta hiçbir amacım yok
Ama daha gençsin ve yarın bunu değiştirmek için bir Adım atabilirsin hayatın hala geçip gitmiş değil ve hiç bir şey için geç değil. Kendine gel artık önce hayatını düzene sok mental olarak sağlıklı olmaya bak ve ondan sonra evlilik gibi düşüncelere kapıl.. Ama başla yani artık bir noktada bir şeylerle uğraşman gerekir. Devir eski devir değil. Eskiden kadınlar çalışmazdı erkeklerin eline bakardı şimdi kızlar hepsi neredeyse çalışıyor ve kimsenin gözünün yaşına bakmaz. Bence ilk başta kendini sevmek için spora yönel eğer Müslümansan dua et dualar hiç bir zaman geri çevrilmez emin ol. Arkadaş arıyorsan spor salonunda bulabilirsin. Bir işe gir orada da arkadaş bulabilirsin.
Ben lise okurken derslerim kötüydü sınıfta kalacağımı anladım bıraktım ondan sonra bilgisayara mastürbasyona alıştı kendime hiç bakmadım dişlerim döküldü çok kilo aldım boyum kısa kaldı hiç arkadaşım sevgilim olmadı kendimi hayattan soyutladım şimdi sevmediğim en az 15 tane kusurum var kendimi birey gibi hissetmiyorum çocuk gibi hissediyorum sorumluluk alamam benim yerime hayatı amcamın oğlu kuzenim yaşıyor benim için yaşamanın bir anlamı yok mutlu olmanın bir anlamı yok hayatta hiçbir amacı beklentim yok kimseden hiçbir beklentim amacım hedefim hiçbir şey yok hiçbir şey yaşamadan ölüp gideceğim
Ben de evlilik ha 😂yıl 2096 da olabilir 100 yaşımda 🤣
Lise 1 terkim mesleğim yok asgari ücretle aç karnını doyur daha önce gittim spor salonuna kimseyle konuşmadım çekiniyorum çekingenlik hastalığı var işe de girdim geçen sene arkadaşlarım oldu ama orada kaldı onlar da benim hayatta bir amacım yok mutlu olmak için bir nedeni yok hayattan kimseden beklentin yok hiç hayalim yok
Sen kendini sevmemezsen ve kendin için bir şey yapmazsan zaten sevgilin olmaz. Arkalı silkelen kendine bir hedef koy artık. Artık bir amacın var. Kilo vereceksin, spor yapacaksın, iş bulacaksın, para kazanacaksın ya da liseyi dışardan bitirmeye çalış eğer Avrupa’da tanıdığın varsa Avrupa’ya gitmeye çalış
Kusura bakmayın sevemiyorum kendimi bir kulağım işitme engelli bir gözüm şaşı sağ yüzde 20 görüyor boyum kısa 1.70 sesim çocuk gibi Ergen sesi şarkı söylenmiyor vücut çatlaklarım var dişlerim yok arkadaşım yok lise 1 terkim ilkokul mezunuyum ancak askeri ücretli bir işe girelim kendimi yorarım aç karnımı doyururum ama yine de sosyalleşemem ben arkadaş gibi sevgili gibi gerçekten imkansız ben çok ezik biriyim keşke dediklerini yapabilecek özgüvene sahip olsaydım istersen 2 de çocuk yapayım kendim çocukken 🤣 Ya kusura bakma gülüyorum de dalga geçiyorum ama ya sen beni tanımıyorsun ben bunları düşünecek kadar büyümedim kendime yenilik aramıyorum ya istesem de harekete geçemiyorum zorlanıyorum
İstesem de araba sahibi olamam araba süremem ehliyet alamam pasaport çıkartamam sevgili yapamam öpüşemem evlilik düşünemem çocuk yapamam Baba olamam gezemem ispanya'ya gidemem bunlar beni aşar Eminim epsi çok güzel şeylerdir insanların amacıdır hayalidir ama bana çok yabancı şeyler
Kendimi anlamıyorum
Anlıyorum seni ama üzücü bir durum yani böyle düşünmene üzüldüm gerçekten ama bunların çaresi var iş senin kafanda bitiyor
Tek kurtuluş dua etmek bol bol dua et ve dine yönel millet meditasyon öneriyor duada iyi meditasyon mu var dine yönel camiye git orada bir sürü genç arkadaşın olur onlar sana yardımcı da olur emin ol bak
Ben düzelmenin çaresini kendimce plan kurdum ama o kadar tembel miskin üşengeç bir insanım ki her şeyin başı çalışmaktan geçiyor bir işe girmekte ama onu maçam yemiyor kendimi yormaya yorma olmayınca çaba da olmuyor hiçbir şey olmuyor biliyorum alışmama düşmemem gereken bir hayata hapsoldum şimdi bana her şeyi uzak geliyor benim yerime hayatı amcamın oğlu kuzenim yaşıyor 2 metre boyunda aber spikeri olmak istiyor sesi kalın sevgilisi oldu arabası oldu babası zengin hayata iyi ki geldin diyor Ben de dalga geçecek boyutta her şey kendime hiçbir şey katmadım lise 1'de platonik aşkım vardı açılamadım kendi ezikliğimi bildiğim için şimdi o kız 4 yıldır evli 2 yaşında kızı var düşün yani çünkü çocuk anne olmuş sorumluluk almış benimse 2099'da her şey yani öldükten sonra böyle düşünmek çok kötü ama bilmiyorum mutlaka düzeleceğim ama kim bilir ne zaman yani alışkanlıklarım var onları bırakamıyorum her ne kadar dişim dökülse boyun kısa kalsa kilo da alsam alışkanlıklarımı yenemiyorum bilgisayar bağımlılığını mastürbasyonu arsalarım var dedemden kalan yüz bin liraya satacağız müteahhit bir adam var işte bulacak bana ama gerçekten düzelmeyi istemem lazım şu an bilmiyorum korkuyorum 11 yıldır yaşadıktan sonra bir de sosyal olmak başka bir kimliğe bürünmek korkutuyor beni
Ailen ne diyor
Ailem cahil bir aile annem hayatında hiç çalışmamış ev alır mı abim çöpçü tak takmıyorlar benim sorunum geleceğim ne olacak düşünmüyorlar yediği önünde yemediği arkasında diyorlar bana sorumluluk vermiyorlar hiç umurlarında değil benim durumum öyle geçirmiyoruz işte ev ahali kimsenin umurunda değilim hiçbir şey demiyorlar ev çocuğuyum televizyon çocuğuyum bilgisayar çocuğu ya yerim içerim yatarım onlar da hiçbir şey demez
Ailemin pek umrunda değil
Cevap
2Cevap
Olacak tabi ki kendini severek ise basla guzel arkadasim kendini seversen etrafin guzellesir sen insanlara guclu guzel gelirsin cirkin olsan bile o aura kadinlari ceker masturbasyonunu yap ama p*rno izleme ve bosalma o enerji yaratim enerjin olucak ve kadinlar onu hisseder
Hahaha benim sevgilim olması bisikletle aya gitmek gibi bir şey
Sakin ol dostum kendine bugunden itibaren deger ver guven bana kendini dinle
Sabah erken kalk gun daha uzar meditasyon yap dini dusunme dini aklindan cikar spor yap ya da mutlu olcaksan mastürbasyon yap bosalma gununu gecir zaman gecir bekle kendini dinle sessiz ol her sey duzelir
2012 yılından beri kendini hayattan soyutlamış biriyle konuşuyorsunuz
11 yıldır depresyonda niye hiç yat öyle ötesi yok
Tamam iste sana bambaska bir sey sunuyorum meditasyon yap gece yatarken simdi kalk gizlerini kapat sadece nefes al bir yerden sonra beynin bosalacak bir seyler geldigi zaman silgiyle sildigini hayl et sonra sor kendine neden boyleyim nasil kurtulurum bundan dinle kendini bak bu enerji sana iyi gelecek bekle sonra ferahla beyazlik dusun yat uyu sabah kalk tekrar uyanir uyanmaz yap baya iyi hissediceksin emin ol guven bana
Sadece kabus görüyorum
Sakin ol gececek dostum emin ol hic bir sey dusunme kendini dinle
Kevin macload- a long road ahead - dinle bu arada iyi hissetirir
Olur olur bende de yok
Nah olur
Böyle diyenlerin soyu tükensin artık
Niye mutlu mu olacaksın
Aynen
Hayat sana laylay lom de mi
Şimdiye kadar bir kaç kişiyle cıktın de mi?
Olumsuz düşünmemelisin.
Hayatım olumsuzluk üstüne kurulu
En İyi Cevap