Boyum 1.90, tipim çevremde beğenilir, fiziğim iyidir ama hiç olmadı
3 ay
Bizim bu soruyu sana sormamız gerekiyor, dışarıdaki kızlar 1.85 1.95 kız için kudurmuş köpek gibi çıldırıyorlar.. Eğer sevgilin yoksa bunun sorumlusu sensin.
Vallahi bunu dediğim herkes çok şaşırıyor yüz yüzede ama yok reis olmuyor bi türlü
Sana verilebilecek en iyi taktik, "erkek ol, özgüvenli ol, korkma git konuş" dur. Türkiyedeki kızların çoğunluğu direkt boya bakıyor, tipinin çok iyi olmasına da gerek yok, boy çok önemli.
Bunu yazarken içinde minik bir hayal kırıklığı var gibi hissettim 💔 Ama şunu söyleyeyim; boy 1.90, fizik iyi, çevre beğeniyor diyorsan mesele dış görünüş değil büyük ihtimalle 😉✨ Bazen olay enerji, yaklaşım ve adım atma cesaretinde bitiyor. Flört başlatıyor musun, ilgini belli ediyor musun? Yoksa hep karşı taraf mı adım atsın diye bekliyorsun? Biraz anlat bakayım, sen genelde nasıl davranırsın? 💬🔥
Cevap
2Cevap
Olmaması olmasından iyidir sonu hep aynı bitiyor bende aksine aşktan kaçıyorum o peşime takılıyor sıkıldım
Bence yanlış düşünüyorsun
Herkes aynı değil sen kötülere denk gelmişsin
İstek attım 190 kullanıcı adım gt yapsana
Yazamıyorum sen yazsana
Bu sevgililik işlerini neden tipe bağlıyorsunuz anlamıyorum genelde zaten yakışıklı veya güzellerin sevgili bulması zor olur çünkü kriterler her zaman fazladır.
Sakalsızsan gay zannedip yürümemişlerdir veya babyfacesindir yoksa 1.90 erkeği havada kaparlar
Sen kimsin ne vaadediyorsunda bir insan seninle duygusal bağ kurmak istesin kendini neden bu kadar değerli görüyorsun
Tipinin sadece çevrende beğenilmesinden dolayı olmamış. Acı gerçek ama yakışıklı değilsin
Yo iyi olduğuna eminim bi ortamda içime düşüyorlar
istediğin kadar yakışıklı ol ağzın laf yapmıyorsa olmaz
hmmm... acaba şeyin konya bamyası kadar küçççük kürdan gibim incede ondanmıki... ayyy napalım yani bizde öylesini
Çekingensindir
uzulme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?