Uzak mesafe ilişkisine ayakta tutmak?

Üç senelik bir uzak mesafe ilişkim var sevgilim gündüzleri çok erken vakitte işe gidiyor ve gece altıda yedide anca dönüyor haliyle ailesine zaman geçiriyor arada dışarı çıkıyor son kaç aydır fazla konuşamıyoruz yani birbirimizi seviyoruz kaç kere ayrılık eşiğine geldik ama ayrılmadık çünkü öyle ya da böyle gene bir araya geliyoruz yani dayanamıyoruz hani ayla herneyse seviyoruz hani iki tarafta emin birbirine çok sevdiğinden ben aynı şekilde aynı şekilde sadece son dönemde o kadar yıprandık ki en ufak bir şey bile bizi çok kırıyor ben hayatımdan bütün dostumu sildim onun için çünkü iyi bir arkadaş ortam yoktu şu an bir tane bile arkadaşım yok sevgilim dışında ve o bana şu anda vakti ayıramıyor ya çok zoruma gidiyor kalbimi acıtıyor yani Allah yukarıda aradığımda açar konuşmasına gene konuşuruz ama altı 7 dakika sonra bir bakmışsın uyuya kalıyor bazen oluyor bütün gün konuşamıyoruz akşam anca konuşuyoruz bütün işlerini hallettikten sonra vakit bana geliyor ve gene aynı beş dakka konuşuyoruz sonra uyuya kalıyor ben kendimi çok yalnız hissediyorum bunu defalarca ona söylüyorum ben diyorum işten geldikten sonra odama çekiliyorum hiçbir şey yapmadan sen arayacaksın sen mesaj yazacaksın diye bekliyorum diyorum gerçekten arkadaştan uzattım konuyu biliyorum onu çok zoruma gidiyor kalbim açıyor bunu ona söyledigim zaman bazen duymamazlıktan geliyor özür diliyorum ama o dilini özür bana yetmiyor sıkıntımı derdimi anlatmaya çalışıyorum haline o haklı ailesiyle vakit geçirmesi gerekiyor haline işleri oluyor yemek yiyor duşa giriyor ama kendimi çok yalnız hissediyorum yani şu an ağlayarak yazıyorum bunları cidden çok yalnız hissediyorum kendimi ben ne yapacağım kimin dayanacam kime sırtımı yas diyeceğim kafam yaslicam

Uzak mesafe ilişkisine ayakta tutmak?