Herkese selamlar. Benim bundan 157 gün önce tanıştığım. Son 2-3 aydır sevgilim olan birisi var ve biz birbirimizi çok iyi tanıyoruz, çok seviyoruz, günde 3 veya 4 saatimiz hep birbirimize ayrılmış durumda. Ben daha önce bolca ilişki yaşamış birisiyim ama daha önce kendisi gibi birisini hiç görmedim tanımadım. Ha diyenleriniz olabilir bi süre sonra bitecek bir ilişki falan diye ama ben onun ilk sevgilisiyim ve hiç bırakmak istemiyor bende istemiyorum. Size sorum şu olacaktı. Ben bu ilişkiyi evliliğe kadar nasıl ayakta tutabilirim? Daha önce hiç kavga etmedik 1 kere bile çok eğlenceli zaman geçiriyoruz. Aramızda daha cinsel birşey de olmadı olsunda istemiyoruz (sexting vs.). Biz bu ilişkiyi nasıl sağlıklı bir şekilde evliliğe götürebiliriz? Tavsiyeleriniz var mı bize?
Bir ilişkinin uzağı veya yakını yok iki insan hiç ummadığı bir anda karşılaşıp birbirlerine duygusal bir bağ hissedip bir şeyler yaşayabiliyorlar Kim ne derse desin hiç kimse büyük konuşmamalı dediğim gibi seveceğiniz aşık olacağınız insan nerede nasıl karşınıza çıkacağı belli olmuyor tamamen tesadüf oluyor Ben de şu an uzak mesafe ilişkisinde yim ama 500 kilometreye inat elele gelebildik Bu tamamen insanların birbirlerine ilişkideki güvenine sevgisine kalmış bir şey ama İstediğin an yanında olamıyor ya da özlediğin zaman hemen 2 dakikalık yol ile yanına gelemiyor Bu yüzden çok sabırlı ve inançlı olmalısınız ve özellikle dışarıdan gelen tüm yorumlara kapalı olmalısınız Çünkü kimse normal karşılamıyor uzak mesafe ilişkisini bu yorumlara kafayı takarsanız zaten ilişki bitmeye mahkum oluyor maalesef. araya cinselliği asla katmayın cinsellik bir kere girdi mi Bir daha çıkmaz daha Sonra bir bakmışsın ki bütün muhabbet cinsellik. kavga Tartışma her ilişkide olduğu gibi uzak mesafe ilişkisinde de olur kalp kırmamaya dikkat etmelisin ki sen kalp kırmazsın Sev Sevil mutlu ol ve mutlu et yolunuza taş gözünüze yaş değmesin inşallah hep devam edersiniz
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Anlattığın gibi bir ilişkim oldu. 3 sene sürdü neredeyse. O kadar gerçekti ki, o kadar inanmıştım ki, başıma gelen en gerçek şeydi, ayrıldık, 2 sene geçti. Bugün geçmişte olan her şeyin bir oyun bir iddia olduğunu öğrendim. Yalandan gerçek gözyaşları dökebilecek kadar kahpeymiş insanoğlu. Herkesin olayı aynı olacak diye bir şey yok elbette. Eğer gerçekse her şeyin üstesinden gelinir heralde, ben gerçeğin ne olduğunu bilmiyorum artık. Ben gerçek sandığımı karşımda en büyük yalan olarak buldum. Umarım senin için her şey iyi olur genç.
iki tarafında sevgisi gerçekse gider bende yaşadım 2 senelik bir uzak mesafe ilişkisi ama hiç anlamadığın bir anda karşındaki değişebiliyor o iğrenç ilişkilerdeki umursamaz insanlar gibi olabiliyor vs gerçekten çok yorucu ve emek isteyen birşey aşırı derecede yıpranıyorsunuz ve bir süre sonra sevgisi bi tık daha az olan kişi yıpranmamak için bırakmayı tercih ediyor yani demem oki iki tarafın sevgiside gerçekse illaki gelirsiniz o günlere önemli olan sevgidir.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok teşekkür ederim sizin tavsiyeleriniz yaşadıklarınız bana bir yol cizdi EIG vereceğim size teşekkür ederimm. :)
Denenebilir ama çok zor. İnsanların ne yapacağı belli olmuyor, güven sorunu çok fazla. Ama umarım mutlu olursunuz. Senden küçük olduğundan bahsediyorsun ara ara buluşabilirsiniz. O gelemiyorsa sen gidersin. Görüntülü konuşmaları arttırın. Beraber filmler, diziler izleyin. Oyunlar oynayın. Gün içerisinde yaptıklarınızı birbirinize anlatabilirsiniz. Çiftler arasında daha çok bağ oluşur.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gördüğüm en iyi yorumlardan birisi çok teşekkür ederim soruyu paylaştıktan sonra moralim çok bozulmuştu bu iyi geldi çok teşekkürler.. EİG yi sana vericem
Uzak mesafe ilişkisinde güven çok öbemli olmalı ya şimdi senle konuşuyor reelde başkasıyla takılıyor olabilir..
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öyle birisi değil kuzenleriyle falanda tanıştım öyle birisi olsa anlardım zaten. Gecelerini bana ayırmaktan çekinmiyorsa reelde birisine vakit ayıramaz zaten.
Geceleri neden sana ayırmaktan çekinsin zaten her neyse uzak mesafe ilişkisine pek olumlu bakmıyorum ben, uzaktan uzaktan sevgili olmayı sanal sevgili diye tabir ederim sadece
Kanka daha küçük. Sakarya da oturuyor. Ben Çorumdayım. Ben 18 im daha doğrusu yeni 18 oldum. O da 2 yaş küçük benden. 18 ine girdiği zaman yanına gideceğim. Öyle bir planımız var.