Uzak mesafe ilişkisi nasıl ayakta tutulur?

Yeni konuşmaya başladığım biri var. Şimdi ilk günler daha ilgili oluyor herkes, mesajlara da hemen bakılıyor değil mi? Bu aynı çizgide gitmediği zaman ben yanlış düşüncelere kapılmaya başlıyorum. Bunu onunla konuştuğumda konuşup hâllettik ama dün akşam da aynısını yaptı. Dışarı çıkıyorum dedi sonra 2 saat cevap yok. Şimdi ne düşünmeliyim? Dedim ki erkek olarak hep ilk başta ilgiye boğuyorsunuz sonra ortadan kayboluyorsunuz, o da herkesle beni aynı tutma diyor. İyi de o zaman aynı davranma sen de dimi? Tartışmayı uzatmayalım dedi açıklama da yapıyor ama yine aynı. Bu sabah mesaj yazdım sadece günaydın yazmış. Yani ne yapayım ben şimdi? Bende mi sorun var, ben mi ilişki yürütemiyorum acaba? İllâ ilişkim olsun insanı değilim. İlişki yapmıyorum çünkü yalnızlığımla mutluyum ve kafam rahat. Eğer bir ilişkim olacaksa zaman kaybı olmadan ve gerçekten karşılıklı bir şeyler paylaşıp ilerletebileceğim bir ilişkim olsun istiyorum. Yoksa böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum. Benim de hatam vardır illâki ama böyle şeyleri bir kere tecrübe ettim, terkedildim. Aynı şeyi yaşamak istemiyorum ama yine aynı şeyler oluyor.

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar açık bir şekilde konuştum. Uzak olduğumuz için bir anlam yüklemediğini söyledi. Ben de bu şekilde konuşmak istemediğimi belirttim ve bitirdim. Flört ettiğimizden bahsediyor ama insan flörtüne canım balım demez yani, sevgilisi gibi davranmaz. Ben sırf biriyle konuşmak için konuşmam, o yüzden konuşmuyorum daha.