23 yaşında bir kız ile 50 yaşında erkeğin evlenmesi sizce normal mi? (Erkek zengin değil, kızın okuduğu bölümde öğretim üyesi)
Normal
Normal değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
23 yaşında bir kız ile 50 yaşında erkeğin evlenmesi sizce normal mi? (Erkek zengin değil, kızın okuduğu bölümde öğretim üyesi)
10 sene sonra 33 yaşında olacaksın cinsel isteğin tavan yaptığı bir dönem olacak ve adam ise 60 yaşında olacak sigara filan içiyorsa bir de kendine bakmıyorsa cinselliği neredeyse bitme noktasına gelecek. Pek sürdürülebilir bir şey gibi durmuyor.
normal değil diyerek anketinize katıldım. fikrimi şu şekilde öznel şekilde açıklayabilirim, yaş farkı çok önemli bir unsurdur arkadaşlar. saçma şekilde normalize edilen yaş farkları görüyorum ARKADAŞLAR emekliliği gelmiş biriyle ergenlikten yani daha yetişkin olduğundan bu yana henüz bir kaç yıl geçmiş olan bir bireyin sağlıklı bir ilişkisi söz konusu olamaz.
Cevap
11Cevap
Kızlar evlenir öyle midesizleri de vardır
Herhangi bir ahlaksızlık göremiyorum
Sana bi şey sormak istiyorum baba sevgisine özlem duyarak büyüdün mü, biraz daha fazla olan yaş farkı evliliklerinde genelde duygusal sebepler yatar
Baba değil de annem olmadan büyüdüm ama beni etkileyen şey onun sevgisinden çok tutarlı ne istediğini bilen kararlı sağlam karakterli biri olması. Yani kendi yaşımda da erkek arkadaşlarım oldu ama dengesizlikleri şımarıklıkları değer vermemeleri umursamazlıkları çok yoruyor ben daha huzurlu bir şey olsun istiyorum, arkamı döndüğümde işler çevirmeyeceğine emin olduğum deli dolu olmayan biri.
Yani aslında bi yerde sana güven ve aile huzuru ortamı veren birisi istiyorsun şu an tamamen duygu odaklısın biraz daha dışardan bakabilmeni ve zamana ihtiyacının olduğunu bilmelisin bence
Evet öyle, huzurlu bir şey olmasını istiyorum, teşekkür ederim yargılamadan eleştirmeden verdiğiniz tavsiyeleriniz için 🙏
Hiç kimse sizi kendinizle ilgili kararları eleştiremez yargılayamaz. Böyle platformlarda hayatınızla ilgili tercihleri paylaşmak sormak o yüzden pek de doğru değil yine de burada sizi üzecek şekilde konuşanları takmayın. Ancak benim demek istediğim şu ki bu kararı almadan önce kendini iyice tanı uzmanların da fikrini al sen üniversite okuyan kendi ayakların üzerinde durabilecek bir bilince sahipsin henüz kendini tam anlamıyla tanıyor musun? Karşındakiyle yaşamaya başladığında değil kendi başına olunca da istediğin huzuru yakalayabiliyor musun?
İlerde yaş farkı sıkıntı ya erkek ilerde kadın cinsel ihtiyacı giderebilirmi gerçi erkek kısmı doyumsuzdur 80 Kadar yolu var
Şu anda cinsellik en son sırada benim için çünkü çok seviyorum, onun için bir sıkıntı olur mu bilmiyorum
Hayır seviyorsan saygı duyarım aslında bakımlı bır erkek sorun olmaz her şey seks deyil kadın erkeği istediği gibi dizginler sorun yok evlen mutluluklar
Benim yaşım 49 cinsellikten hiç kaybım yok sigara içki yok kendime bakarım korma evlen seviyorsan
Gerçekten mi, mutlu olma ihtimalimiz var mı 27 yaşa rağmen, yoksa ben kendi kendime boş hayaller mi kuruyorum
Ya şimdi sen yaşam kiriterin nasıl yaş varkı aslında çok ben 15 veya 20 yirmiye kadar gördüm açık kunuşayım senin kalbini kırmak istemiyorum Sana gerçek olayı anlatağım bacak 20li yaşlarda baldızım 14 yaşında evleniyorlar 4sene çocuları olmamış kızın yaşı küçük diye sonra 3 kız bir oğlan çocuları olmuş zamanla kavgaları çoğaldı bacanak 60 sonra ilişkisi biti yani duydum seks hayatları bitmiş hergün kavga ama unlar görücü üsülü evlenmişler ama sen seviyorsun hemen karar verme zor durum şimdi mutlu olursun ilerde bilmiyorym peki ailen ne diyor bence ailen bilmiyor benim kızım var ben olsam 27 yaş vermezdim iyi düşün ben genç kızlara kıyamıyorum bence zamana bırak
Mutlu olanları gördüm ama kafa yapılarını çözemedim. Bu sorunun kesin bir cevabı yok. Kişiye ve duruma göre değişir. Ben asla asla diyorum kendi adıma.
Eger iki tarafın yaşıda 30 dan büyükse yas farki onemsizlesir çünkü iki tarafta ne istediğini bilir ama 23 yas cok kucuk yanlış karar vermeye cok meyilli. Bence cok fazla.
2-3 sene sonra fikrin değişir , aynı jenerasyon olmayınca sıkıcı olmaya başlar o evlilik
Arkadaşların değindiği cinsellik konusunu geçtim kuşak çatışması olur birkere az bı yaş değil 27 diyorsunuz her anlamda bitmeye mahkum bı ilişki
Değil 50. 60 yaşında adamlada evlenilir. Ama evlilik nasıl olur. Tahmin edebiliyor olmalisin. O konuya girersem çok yazmam icab eder.
Sadece güvenebileceği olgun aklı başında biri olmasını istiyorsa ve cinsellik kesinlikle birinci sırada değilse yürüyebilir mi?
Duygularınin seni yanlış yönlendirdiğini hissettiğim bir ilişki icindesin. Sadece duygu ve hislerine ilerlersen.. mantığından hiç destek almaz ise iliskinde düz duvara toslarsin. Cinsellik önceliğim değil diyorsun. Ama bu hissin evlenince değişebilir. Flört etmek ile evlilik farklı şeyler. Şimdi duygularının uzerinden gidiyor... belkide ona fazla bağlı olduğun ve duyguların yoğun olduğu için.. çok zorlukların üstesinden gelirim modundasin. Ama evlenince öyle olmayacak. İlişkinde duygularin zamanla deforme olmaya başladığında.. onemsemedigin mantık konusu önüne gelecek.. yakana yapışacak.. mutsuz olacaksın. Daha çok yazarimda.. biraz zamanim kısıtlı.
Evet kendi yaşımdaki ne istediğini bilmeyen aklı havalarda erkek çocuklarından sonra fazla etkilenip duygularımla hareket ediyor olabilirim ama cinselliği ilk sıraya koyunca mı mantıklı bir evlilik olacak anlamadım :( teşekkür ederim zaman ayırdığınız için sağolun.
Kendi yaşında olması gerekmiyor. Senden 10-15 yaş büyük.. aklı badinda ve olgun bir bey olsun..27 yaş çok. Evliliğinde sorun yaşarsın. Daha gencecik kızsın. Evlenipte.. yaş farkindan dolayı duyguların deforme olduğu bir evlilikte 5-10 sene sonra.. hasta bakmaya başlarsın. Cocogun olabilir ok. Ama daha genç lihlgini görmeden bile babasız kalabilir. Çocuğun 10 yaşında.. o çocukla evde kim oynayacak deli danalar gibi..60 yaşında bir babamı?
Genç biriyle evlenip vefat etmesi durumunda da çocuk babasız kalabilir, ya da eş felç kalabilir kanser olabilir vs vs aslında tam tersi çocuğun sağlıklı gelişimi için prof. bir babanın daha iyi bir seçim olacağını düşündüm. Sizin dedikleriniz de kesinlikle yanlış değil, her ihtimal mümkün, zaten işin içinden çıkamadığım için sordum teşekkür ederim
Sizi bu yanlış yol ve saplantili dusuncelerinizden kurtarmak isterim. Sadece duygularla giden tüm ilişkiler düz duvara toslamaya mahkumdur. Hayatınıza.. gençliğinize yazık olmasın.
Bu 50 yasindaki adam evlimi?
Ben böyle bi hikaye gördüm gibi
Sizin aranizda cinselikde var galiba degilmi
Yok hayır ben ilk kez soruyorum, evli de değil çocuğu olmayan boşanmış biri
Bi kiz da sormusdu kendisi 26 yasindaydi okul mudurule iliskiye giriyordu o adamda evli ama cocu yokdu
Yok çok şükür öyle bir şey değil
Sen 27 yasindasin adam 50 yasinda biraz zor olabilir ayni enerjiye sahip degilsin ama senin secimin tabikide ailen bu duruma ne der peki
27 yaşında olsaydım keşke, 23 yaşına yeni girdim 😞 ailemin de haberi yok tepkilerinden korktuğum için söyleyemedim
Ailen kabul etmez vazgec bu sevdadan
Adam cok yaşlı.. bide
Ben 22 yasindayim babam 50 yasinda
O adam seni istiyormu
Evet ailemle konuşmak istiyor, babam da ondan sadece 2 yaş büyük ne olacak bilmiyorum
Aboo zor isin valla ailen kabul etmeyebilir
Ailene nasil söyliceksin oda zor
Bence iyi düşünmelisin
Bi heves de olabilir seninki
Olmaz derseler bile karşıma alabilirim
Hayir asla böule bisey yapma pisman olursun istersen özelden konusalim
Bak yaklasik ayni yasda kizlariz
Baba anne hakki ödenmez bi erkek icin bu seylere degmez
Akili ol belkit heveslik bisey adam sana iyi davraniyo ama o seni elde etmek icin ve o adam genc kizlardan çitir kizlardan hoslaniyor seni elde etmek icinse sana iyi davraniyo seni kirmiyor ahlaksizlik yapmiyor
Gercek yuzunu beraber yasadinda görürsn
Belkit adam gercekden iyi bilemeyiz ama her ne olursa olsn babani annene karşına alma olduki bu adamla ayrildin nereye gideceksin?
Haklısın da ben evde de çok mutlu değilim annem gerçek annem değil beni sürekli fazlalık olarak gören biri, o yüzden zaten gidersem geri dönmek istemem
Haa üvey anne yani
Baban karşı cikabilir ama
Bilmiyorum iyi düşün ask gözünü kör etmesin
Evet
Hayata hersey ask degil
Evlendinizde ayni sekilde mi olcak adam? Iyi biri mi karakteri duzgun mu
Buyuk sorun olur onu ya aldatirsin ya da bosanirsiniz adam 60 yaşına gelince sen yac yaşında olacaksın ihtiyaçların ne olacak senin kanın kaynicak o evde olalım oturalım diyecek ilerisi sorunlu olacak.
Hiç normal değil ve iğrenç
Kızın aklını kiraya verdiğini düşünürüm
10 sonra pompası bozulur yeni pompq arayışınq başlarsın
Asla normal değil
Normal kanka deden yaşındaki biriyle
Benim babamla aramda o kadar yaş farkı var🙄
17 olabilir ama 27 yok cıks
Öğretim üyesini kıskacına almış akıllıca 😃
Büyük konuşmayayım ama hayır 🧡
Bu sitede kızların çoğu normal değil
asla normal değil
Hayır