Aşkın peşinden sonuna kadar gidilir mi?

şimdi bu konuyu size en başından açıklamak istiyorum başlığımla birebir alakalı otobüste bir kız gördüm yaklaşık 2 ay öncesine kadar kapalı bir kız her gün aynı otobüste karşılaşıyoruz sabah akşam aynı iş yerinde çalışıyoruz felan ama farklı yerlerde neyse ben bir gün onunda haeketlerinden ve bakışlarından anladım ve arkadaşlık tekif ettim arkadaş olabirmiyiz dedim kibarca ve benden 5 yaş büyük çıktığını öğrendim sen benden biraz küçüksün ama dedi bende 21 yaşındayım aslında herneyse ben şaşırdım tabi yaşı duyunca teşekkür edip gittim. Ama karşılıklı ilgi sona ermiş gibi değildi herneyse süreç baya bir ilerledi kendimi ona ifade edemediklerimi not olarak yazdım ve kendisine vermek istedim ama cesarette edemedim. çünkü çalıstığım yere gelmeye başladı gelmek zorunda değil aslında yemek servisi tüm heryere çalışanlar tarafından yapılıyor zaten ayağına geliyor yemek herneyse ben geçen niyet ettim ve çalıştığı departmana gidip notu vermek için o yoktu bende arkadasına vermek istedim arkadaşı denilen zat o kadar üslüp o kadar kabaydı ki bir dövmedi yani notu veremem sen arkadaşımdan yaşca küçüksün sen arkadasımla neden sürekli uğraşıyorsun dedi kız belliki arkadasına bahsetmiş ama rahatsız ediyorsun gibi neden uğraşıyorsun arkadasımla dedi dedim sadece bir ricaydı bu ama vermiceksen neyse dedim çektim gittim bu kadar rahatsız olan bir insan idaa ediyor uğrastığımı felan her gün çalıştığım yere gelip benle göze gelirmi veya bakarmı ve bu durum başkasının dikkatini çekerde bana söylermi eğer gerçekten rahatsız olsa bilmiyorum yorumlayın ama arkadaşı bana hiç güven vermiyor bu kadar rahatsızlık duyn bir insan ve eğitimli biri kendisi söylebilecek olgunluğa sahiptir bunu diye düşünüyorum sizce bu durumu kızla konusmalımıyım sizin fikriniz nedir aşkımın peşinden gitmelimiyim

Aşkın peşinden sonuna kadar gidilir mi?