Adam dindar bu arada. arkadaşıma bir fotosunu gösterdim kanka şimdi bir baktım da hiçbir denklik yok aranızda bu adam kendine seksi çekici ve gösterişli giyinen hoş birini ister dedi. Bu da biraz canımı sıktı. Ben de kısa biriyim ve fiziğim yok. Giyim olarak da daha mütevazı takılıyorum bir insan için de tabi ki dış görünüşümden ödün verecek biri de değilim beğenmezse def olup gider ama işte sizce açılayım mı ne yapayım, ben de dindar biriyim bu arada
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Başkalarının dediklerine göre hayat yaşanmaz. Hiç sevmediğim durumlar.
Haklısın..
Teşekkürler...
Dış görünüşümden ödün verecek değilim dedikten sonra acilayim mı 😂
Arkadaşın seni kıskanıyor bence bu kişiyle ilişkiye girersen de bu arkadaşınla ne konuş ne de fikir al
İlişkiye girmekten kastın ne bilmiyorum ama cinsel olaraksa evlenmeden yapmam onu o adam da öyle bir teklifte bulunacak birine benzemiyor hatta sevgili kalmadan direkt evlenecek gibi vibe'ı var ben kapalı namazımda biriyim adam da dindar namazlarını falan kılıyor o konuda dengiz yani dış görünüş olarak da olumlu yanlarım var beyaz tenli mavi gözlüyüm cildim pürüzsüz bilmiyorum kabul eder mi şansımı deneyeceğim
Cinsel olarak demedim ki zaten
Tamam peki sence bu adamın bana bakma ihtimali var mı
Neden bakmasın ki tanımadan bilemezsin bence ilk önce tanış sana karşı fikrini öğren zaten dış görünüş hakkında çok konuşuyorsa seni beğenmemiştir
Evet haklısın
Sana fotomu atsam da dürüstçe fikrini söylesen olur mu
At bakayım
Valla benim boy 186 asla kısa biriyle olmam sonra çocuğumda kısa boylu olur. fizik ve yüzde çok önemli şansı dene ama umut bağlama çünkü birsürü güzel kız var ama uzun boylu yakışıklı erkek çok az sayıda var.
Yani beyaz tenli mavi gözlü sarışınım cildim de pürüzsüz güzel ama böyle konuşunca da işte obje gibi oluyor bunlara göre olacak olan hiç olmasın zaten
Niye bakmasın ne var bunda ayrıca sen o adam uzun boylu yakışıklı olmasa bakmazdın. O zaman sende hata yapıyorsun. Kendinle çelişme bari
Nereden biliyorsun kardeşim sen uzun boylu yakışıklı olmasa bakmayacağımı sen beni tanıyor musun
Evet çünkü allah içgüdüsel olarak böyle yaratmış. O yüzden kuranda 4 kadın alma hakkı var çünkü her kadın uzun yakışıklı adam ister bizim gibi bizimde herkese yetmek için fazla kadın almamiz lazkm
O zaman kısa çok da yakışıklı olmayan adamlar nasıl evleniyor Allah onları neden yaratmış o zaman Kuran'da 4 kadın alma hakkı dediğin sebepten dolayıysa
Zar zor evleniyor onlar zaten evlendikleri kızlarda çirkin
Uzun boylu yakışıklı erkek az sayıda mı var 💀💀 hiç Avrupa'da bulunmamış erkek beyanı resmen. Yakışıklı olduğunu da hiçççç zannetmiyorum
@Kremalı_Spagettii ister zannet ister etme kızları beceren benim çünkü ayrıca ben çirkin olsamda kızlar yakışıklı erkek ister o zaman kendimi kötülemiş olurum
Zannetmiyorum, eminim çünkü. :d Güpgüzel kızlar maymun gibi erkeklerle çıkıyor, tek gecelik ilişki yaşıyor falan birebir şahit oluyorum
@Kremalı_Spagettii galiba sahip olduğu tek şey boy olunca yok kısa istemem çirkin istemem vs vs bir halt sanmış kendini bulunmaz hint kumaşı gibi görüyor
@soran aynen adjddkdkfkfkl
Arkadaşın bence moralini bozmak için öyle demiş
Haklısın ve adamda direkt evlenecek bir vibe var hiç öyle sevgili kalmayı düşünen biri değil gibi duruyor namaz kılıyor inançlı birisi, ben de öyleyim yani böyle biri fiziğe çok bakar mı bilmiyorum yine de
Bakar niye bakmasın... Arkadaşın o adamın zihnine mi girmiş de boş boş sallıyor 🙄
Haklısın bakar neyse ya
Peki sence benim gibi birine bakar mı
Bakaart
Bakar*
Görmeden bir şey diyemem
Sana bakardım aşkım derdim
kabul etmez