1 haftadır görüşmek için bekliyorduk (çalıştığı için izin alamıyordu) bana diyor ki ‘yarın işim var gelemicem haberin olsun’ Niye işinin olduğunu bile söylemiyorsun ne alaka filan dedim. ‘Fenerin maçı var, derbi var, sen de anla beni biraz’ filan diye saçmaladı. Ben de Fenerin maçı senin g.. tne girsin o zaman dedim engeli bastım. Ben taaa cumartesiye kadar bununla buluşmak için beklemişim bana fenerin maçı var diyor beyin yoksunu. Salı buluşuruz diyor birde. Çok seviyrmm çok seviyrmmm deyip duruyordu birde. Neden bazı erkekler yanındaki insana değer vermezler?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Derbi senede 2 kere oluyor ben adamın yerinde olsam kıcı. Na tekmeyi basardım
Tekmeyi kimin bastığı önemli değil ben bassam da. Ayrıca 2 senede bir olduğunu bilmiyordum ama madem öyle oluyor o zaman izin günü belli olduğu zaman söyleseydi. Ben bir hafta bekledim değmezmiş. Bundan sonra fenerle birlikte olsun top kafalı
Yav sanki ayakta soğukta bekledin bu kadar çene yapıyon
Ayy bkumu yese etkileyemez bugünden sonra engeli çaktım her yerden
İyi kurtulmuş adam çok şükür
Yürüsün küçük çüklü
Ahahahahshhshsha küçük ç uklü ama beklemişsin kedi gibi yemek için bir hafta 😂😂
Aynen ye ye bitmiyordu 10 cm bile olmayan şey :D
Bırak şimdi bu havaları beklemişsin işte 😂
Hem o yok hem beyin yok ancak bu kadar yürüdü :)))
İyi gel de eksiklerini tamamlayım o zaman 😂
Gerek yok tatlım yedek var
Bırak bu havaları 10 dan sonra 18 iyi gider 😂
Noldu kaçtın korktun mu 😂
Yok kısa geldi😅😅
Bu havaların sökmez bana kaçma gel buraya
Yaw futbolla alakası olmayan birisi olarak çocuğu hiç anlayamıcam sanırım ama yinede baya ayıp yani seni 2. planda tutuyor çok enteresan
Zaten futbolla alakası yok ki. İzin gününde cumartesi derbi var oraya gitmek için izin aldım dese okey. Bugün işten 4te çıkıyordu mesela. Bugün beni görmeye gelip yarın oraya gayet rahat gidebilirdi. Ama hiç derbiden merbiden söz etmedi ve bugün gelmedi de. Böyle şark kurnazlarını sevmiyorum işte.
futbolla alakası olmayan birisinin derbiylede işi olmaz
Hayır olayın futbolla alakası yok
yaw fenerin derbisi futbol değilmi
Yazdığım şeyi okumadın herhalde on kez soruyorsun on kez açıklayamam kusura bakma
Fenerin maçı var? derbi var? maç var maç, futbol var, oraya gidicem diyor kısaca bence sen anlamamışsın
Amann boş ver bundan sonra nereye gidiyorsa orada kalabilir sıkıntı yok
haha :D evet yani her şekilde ayıp
Biri bana uyumlu değilse hayatıma almicam bundan sonra. İşim gücüm yok bir hafta bekledim aptalı. İyi işi olmayanla da hiçbi zaman işim olmaz bundan sonra
Eski sevgilimle ikimizde çalıştığımız için sadece pazar günleri buluşabiliyorduk, bazen o pazar günleride çalışıyordu ve 2 haftada 1 kez buluşabildiğimiz zamanlarda oluyordu, yani seni çok iyi anlıyorum çünkü benimde moralim çok bozuluyordu, umarım dilediğin gibi birisi olur senin için
Senin yine haberin varmış. Teşekkür ederim iyi akşamlar
Evet işte sorun burada patlak veriyor senin sinirlenmen kızman ve bırakman bundan kaynaklı neyse bakalım hayırlısı iiyi akşamlar
Arana mesefa koymasan eğer senin ona mecbur olduğunu düşünür ve sallar
Engelledim bi daha da açmam zaten
En doğrusun
beyin en önemlisi yoksa öyle bir kavram organ , ben yokum böyle seylerde
Okumadım ama ayrılmalıymışsın gibi hissettim
Öyle yaptım aşko
helal kız
İyi bari çocuk kurtulmuş