Çok kötü bir durumdayım, napmaya çalışıyor sizce?

9 yıldır biribirimizi seviyoruz. Geçen sene ayrıldık, 1 yıl hiç görüşmedik. Geçen ay Instagram hesabı açtı, mesaj attım. Ona onu özlediğimi söyledim. O da özlediğini, halen deli gibi sevdiğini söyledi. Sonra mesajlarıma cevap vermedi. Sebebini sorunca da geçen sene seni silmeye, unutmaya çalıştım ama yapamadım ben yapamadım sen yap dedi ve engelledi. 4 gün sonra engelimi kaldırdı. Dün de Instagram hesabını kapattığını gördüm. Ona mesaj attım. Bana artık beni sevmediğini, benden nefret ettiğini söyledi. Adını Instagramda görünce mahvoluyorum, mesajlarını silmeye kıyamıyorum dedi. Ona tekrar deneyelim, pişmanım, seviyorum dememe rağmen inanmıyoum, güvenmiyorum, seni sevmiyorum dedi. Yemin et sevmediğine dediğimde git dedi bana, yemin etmedi. Ya kara toprağın olacam, ya da başkasının dedi. Zaten benden başkasıyla asla olmayacağına söz vermişti, yeminler etmişti... Ona başkasının olma, çok seviyorum seni dedim ısrarla ama hep inanmıyorum dedi. En son Allah'a emanet ol Selçuk’um deyip hesabını tamamen sildi. Birbirimize söz vermiştik zaten başka kişiyle asla olmayacağına dair... Ne düşünüyor olabilir, neden yaptı bunu? Tekrar iletişime geçme ihtimali nedir? Nolur cevap verin.
Çok kötü bir durumdayım, napmaya çalışıyor sizce?