Kız Arkadaşım kendini Öldürmek İstedigi İçin Benden Ayrıldı?

Kız Arkadaşım kendini Öldürmek İstedigi İçin Benden Ayrıldı Ben Bunu Çok Yakın Bir Arkadaşımdan Öğrendim Bunu Benim Üzülmemem Onu Bir An Önce Unutmam Ve Onun İçin Çabalamamam İçin Yapmış Şuanda İnatla Peşinden Gidiyorum konudan haberim yokmuş gibi davranıyorum Normal Şartlarda Ölmek İstediğini Bilmesem Beni İstemediği İçin Zorlamazdım ama Beni seviyor Yasamak Istemiyor Ona Zorla Yaklasmaya Calisiyorum Asla Bana Kırıcı Davranmiyorum Beni Kovmuyor Ama Ginede Kendinden Uzaklastirmak Istiyor Benle Konusuyor Hala Ama Birsey Yapmak Istedigim Zaman Herzaman Bir Bahaneye Sahip Benden Uzak Durmak Istiyor Ona Baglanmamami Onu Unutmami İstiyor Onu Çok Seviyorum Ölmesini İstemiyorum Birlikte Yaşamak İstiyorum Eğer Benimle Yaşamayacaksa Beni Bırakıcaksa Bile En Azından Yaşasın İstiyorum Onun İçin Ne Yapmalıyım Nasıl Yardımcı Olmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Kimse Ciddiye Almamış Kız Beni Seviyor Ama Bir Yandan Kendinden Uzaklaştırmayada Çalışıyor Çünkü Öldüğünde En Çok Üzülecek Kişinin Ben Olduğumu Biliyor şu an Arkadaşım Aracılığıyla Görüşüyoruz Onu Sevdiğimi İstediğimi Gözüne Sokmaya Çalışıyorum Normal Şartlarda Beni İstemediğini Düşünüp Geri Çekilirdim Ama Bu Durumda Ölmek İstediğini Düşünürsek Ben Geri Çekilirsem İstediği Olmuş Benden Uzaklaşmış Olur Amacına Doğru İlerliyor Olur Bunun Olmasını İstemediğim İçin Zorla Yaklaşmaya Çalışıyorum
Kız Arkadaşım kendini Öldürmek İstedigi İçin Benden Ayrıldı?