Neler yaptığını söylemicem ama benim için geldiği şehirde başkasıyla oldu nasıl bir insan bu kadar rahat olabiliyor 3 aydır başaksıyla fakat zoruma çok gidiyor ben hep iyi davrandım kötülük bile etmedim mahvoldu hayatım gerçekten direkt böyle başkasıyla oluşu ne bileyim bu nasıl rahatlık ne yapıcamı bilmiyorum 😭 😭
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ah be kardeşim ya bu kız milleti böyle sen ne kadar kıyamasan da başkası gözünü kırpmadan kıyıyor işte iyi adam olarak hata yapıyorsun kötü adam olmak lazım şimdi sana ne yapacağını söyleyeceğim yapman gereken şey birincisi kazanabildiğin kadar çok para kazanmak o para ile de göz boyamak her ne kadar bu hoşuna gitmese de devir böyle otur ders mi çalışırsın E ticaret mi yaparsın seni tek teselli edecek his o geri döndüğünde ona hadi ordan çekme hissidir. Bu kızlar genelde eğleneceği kadar eğlenir hevesini alır ve aslında boş yaşadığını fark edince iyi adamlara geri dönmek isterler tabi onları bulurlarsa bıraktıkları yerde. Sen sen ol onun bıraktığı yerde kalma
Haklısın vlla reis eğlence her zaman bir yere kadardır kullanıp atıldıktan sonra iyi adamlara geri dönmeye çalışırlar çok haklısın onun bıraktığı yerde kalmamaya çalışıcam teşekkür ederim cevabın için.
Rica ederim kardeşim bana da benzer bir olay oldu yeterince iyi değildik öğrenciydik falan işe girdik evi tuttuk paraydı saygınlıktı recep ivedik gibi aq tek tek ilerledik yıllar sonra ağlaya ağlaya geri geldi pişman olmuş muş aslında yapayalnız olduğunu fark edince sevginin değerini anlayınca kıymete bindik bende aşağılayıp gönderdim. Bakma ama pişman olduklarından değil , aslında seni kontrol ediyorlar daha iyi ve gelişmiş isen geri dönerler gerçek anlamda istedikleri adam olmuş isen orada nasıl davranacağın sana kalmış. Ben sana son bi tavsiye vereyim vardır instagramın al arkadaşlarını aileni gez toz bir süre club a git konserlere tiyatrolara git belediye 30tl mk tiyatrosu git işte hikayelerle doldur sonra otur parayı vurmaya bak o zaöan başka kızlar da düşer peşine sikinin keyfine göre yaşarsın o gelince de aşağıla ama yerin dibine sokmadan gelme sonra da beni bir hatırla ;)
Instagram yoktu ama açıcam reis onları düşünmediğimiz zaman geliyorlar zaten 15 gün önce yazmıştı haklıymışsın ama sonra barıştık çözdük deyip engel attı yedek olarak gördü herhalde neyse gelince harbi aşağılıcam önce biraz para yapmam lazım ama teşekkür ettim yine ":))
rica ederim ne demek sadece iyi niyetlerine inanma sadece kendilerini düşünürler (sadece bu durumda ama )
Boyle diyorsun da insallah ona belli etmiyorsundur. Sen de cok mutlu gorn oni umursamiyormus gibi, eger boyle yapmazsan o kendini bir sey zannedip seni mahfettigi icin daha da mutlu olacak.
Engelledi ki heryerden beni bilmiyor bile ne halde olduğumu umursamıyor sadece 15 gün önce yazdı haklıymışsın sonra çözdük barıştık dedi engel attı yedek olarak mı gördü anlamadım benim kalbimi baya kırdı ama olsun umarım pişman olup delirir..
Jsjskdkkd insallah delirir divane olup çöllerde surunur
İnşallah dşemröenrrömeçg
Böylelerini seversiniz bizleri de üzersiniz
Zaten bir erkek mahvolduktan sonra p*ç olmaya başlıyor çünkü sevginin yaramadığını anlıyor veya hiç kimseyle olmuyor sana keşke iyisi denk gelseydi 🙃
Bana pç geldi kanka
Üzüldüm vlla sevmek varken böyle olan insanları anlamıyorum yıllar boyu p*ç kalamazsın sevilemezsin ama ne bileyim.
Kanka benimkini ben çok sevdim seninki gibi bir olay yaşamış diye acısını benden çıkardı en son olay benim can sağlığıma zarar vermeye doğru gidince zor güç ayrıldım