Böyle bir kızla oldum mahvetti ilişkiyi üzülmem yanlış mı?

2022 de sosyal medyada tanışmıştık 8 9 ay sonra real olduk zaten 3. ayda askere gitmiştim sınavlara çok çalısıyodu şehrime gelmesi için sonra geldik buluştuk falan 2023 depreminde şehrine gitti mecbur sonrasında 2023 eylül ayında ne oldysa ben artk bişey hissetmyom dedi anlamadım yani ne alaka yazdım defalarca engelledi sonra meeğrse biriyle olmuş tekmeyi yedi bana yazdı buraya gelince konuşrz dedm konuştk kimseyle artık olamam dedi ben cok üzüldüm ilk aşkımdı neyse bir baktım 1 2 hafta sonra başkasıyla oldu nasıl oldu onu da anlamadım üniden yapms clubte bile foto falan gördüm çok kötü olmuşum kalbim durcaktı normalde öyle yerlerden uzak tutuyodum kötü şeyler diyordum zaten gitmiyodu ama artk oralardan cıkmyor kaç defa evine falan gitmiş yani haberim de oldu yani o zamandan bu zamana kadar birlikteler benim üzüldğm nokta ben hkaetmedim + zaten bana 6 ay önce yine yazmştı yaptklarım için üzgünm bunu dedi ama hala devam etti zaten gelse bile şu an barışmam ama üzülüyom istemsizce bir de şunuda kısaca açklym onun bir arkadaşı vardı tam bir o... clupten ayrılmazdı ben onunla fazla takılma diyodum beraberken artk onunlada taklyor normalde çok uzun bir konu ama daha da detaya girmicem sıkılmayın diye dışarı çıkınca otrdğmz yerlerden geçince üzülüyorum o kadar emek verdik yani ne söyliyim ki şimdi mahvoldum : (

Güncellemeler
1 yıl
Güncellll
Böyle bir kızla oldum mahvetti ilişkiyi üzülmem yanlış mı?