Bana aşırı değer veren çok fazla üstüme dusen biriydi ilişkinin başlarında. şu an o kadar fazlasını beklemiyorum ama insan hiç mi ilgi duymaz ya 360 derece değişti resmen.
Yaşımız küçük ama evlilik teklif etsem yüzük alsam aileler tanissa falan diyen çocuk. İsten çıktığı gibi arayıp uyuyana kadar benimle konuşan beni görmeden 1 gün geciremeyen çocuk şu an bambaşka biri oldu. Biliyorum benimde kabahatim var en ufak yanlışında ayrıldım sürekli araya mesafe koydum görüşmek konuşmak istemedim bensizlige alistirdim. Ama barıştık ve duzelsin istiyorum ama o şu an mesajlarıma geç bakıyor doğru düzgün aramıyor 2 3 günde bir arıyor. Senle evlenmek istiyorum ama sorumluluğunu almak istemiyorum bı 5 yıla kadar evlenmek istemiyorum falan diyor. Kafayı yicem seviyorum o da seviyor biliyorum ama böyle saçma davranıyor. Ne yapmalıyım? Ayrılınca geri yazicak bende dayanamicam geri Barışcam biliyorum ayrılmak istemiyorum. Başka bi yolu yokmu bunun
Yaşımız küçük ama evlilik teklif etsem yüzük alsam aileler tanissa falan diyen çocuk. İsten çıktığı gibi arayıp uyuyana kadar benimle konuşan beni görmeden 1 gün geciremeyen çocuk şu an bambaşka biri oldu. Biliyorum benimde kabahatim var en ufak yanlışında ayrıldım sürekli araya mesafe koydum görüşmek konuşmak istemedim bensizlige alistirdim. Ama barıştık ve duzelsin istiyorum ama o şu an mesajlarıma geç bakıyor doğru düzgün aramıyor 2 3 günde bir arıyor. Senle evlenmek istiyorum ama sorumluluğunu almak istemiyorum bı 5 yıla kadar evlenmek istemiyorum falan diyor. Kafayı yicem seviyorum o da seviyor biliyorum ama böyle saçma davranıyor. Ne yapmalıyım? Ayrılınca geri yazicak bende dayanamicam geri Barışcam biliyorum ayrılmak istemiyorum. Başka bi yolu yokmu bunun
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Adama verecek gibi davranıp vermeyeceksin verince hevesini alır gider inşallah daha hevesini almamıştır
Aldı heves koymadim adamda
Gelir inşallah senin gibi guzel ve cömert bir hanımı bırakanda akıl yoktur
O y*vsaktan ne hayır gelir ne şey gelmesin
Doğru diyorsun
Sen niye hala bu or*pu evladı ile uğraşıyorsun seni terk etmiş insanla neden tekrar bı araya geliyorsun
Beni terk etmedi ki
Terk etmese bile seni umursamıyor aldatmış yani
Seviyom
Seviyon diye bu malla katlanma başkası yokmu 8 milyar dünyada
Ayrildik ya zaten
Başkasını bulmuştur benimde başıma geldi unutma hiç bir erkek başkasına gulumsemiyosa seni bırakmaz ortalık avcı dolu
Ama birakmiyor ayriliyom ayriliyom geri yaziyor. Yazma diyorum engelliyorum başka yerden yazıyor ariyor
Yemin ederim aynısını yaşıyorum yemediği halt yok engelliyorum IBANimi biliyo altına not yaziyo kafayı yicem ya diyorum tamam olsun barışiyorum 1 hafta rahat sonra gene aynı işin içinde kız olmasa emin ol yapmaz bizi cepte biliyorlar bu dursun diğerleriyle oturup Kalkım
Sokarım boyle işe ama ne bu böyle. Bizde alternatife mi kayalim illa
Sosyal medya olduğu sürece kimsenin sağlıklı bı ilkiskisi evliliği olmaz her şey dönüyor ordan tanışma platformu gibi
Doğru
Evlenmicek terk eder yakında
Ben terk ettim bacım
Neden evlenmedi mi seninle
Verdiysen gider , hevesini alan mutlaka gider
Of napim diyom
Seks arayı soğutur
Neden
Tadını alır. Eğer derdi etse çabuk doyar, derdi sevgi ise bir ömür yetmez
Love Bombing peşi sıra Ghosting olmuş
E nolcak benim yapmam gereken ne
Hevesini almistir
Aileler tanıştı baya ilerledik 1 yıla yakındır. Biliyorum konuştuğu da yok. Ne yapmam lazım
360 değildir o
Erkek kişi doğru yolu bulmuştur
Sana bir tavsiye sakin üstüne düşme yok say, umrunda olmasin
Ya üzerine düşmüyorum tartışma çıkarmıyorum mesajlarına geç dönüyorum umursamiyorum ama düzelmiyor böyle yapa yapa iliski boka sardi
O da senin taktiği uyguluyor
Yani senin hareketlerinden sıkılmıştır o da mesafa koymaya karar vermistir
E nolcak peki
Kardesim madem seviyordun ne diye yoruyorsunuz çok seven insanları
Gönlünü al
Ya gönlünü almak değil abi şimdi üstüne düşersem havalanmış ya da çok sıkılır o ilgiden
Sen de değiş
Kolay mi
Evet