Kiz arkadaşım değişti ne yapmalıyım?

İyi günler kız arkasımla cok güzel bı ilişkimiz vardı tek isteği burun estetiğiydi 4ay sonra burun estetiği oldu ve bı sure yüzü gülmedi gerçekten ameliyatli olduğu için bır süre sonra düzeldi ameliyat a kadar hiç kavga etmedik ama biraz soğuk davranmaya baslamisti ailemle tanıştırmak istiyordum kendisi sosyal medyayı çok kullanmaya basladi wp yi kulanmayan sürekli çevrim içi inst profilinde ki bütün fotolar yeni fotolar paylaştı eski sevgilisi burn ameliyatı olduğunu görmüş ve yazmış mesajlasip konuşmuşlar arkadaşça bir hafta kadar ve ben bunu farkettim çok kötü oldum çok kötü hissettim kendimi çünkü çok ama çok güveniyor ve çok seviyordum oda bana güveniyor oda beni seviyordu üzgün olduğunu ve özür diledi o çocuklada görüşmeyi kesti engeledi banada istersen ayrılabilir sin ilerde kafana takilacagini dusunuyorsan ben seni seviyorum söz veriyorum bir daha yapmicam herkes hata yapar beni affet dedi bende ona güvendim çok sevdiğim için affettim ama yinede içimden güvensizlik duygusu gitmedi bir süre sonra güvenmeye başlamıştım ve bır kez yalan söyledi biraz kırıcı konuştum ayrıldık tekrar 2 gün barıştık ve konuştuk birdaha yapmaması için ama 2 ci kez yine yalanını yakaladım iyice tedirgin oldum onun kalbi çok temiz biriydi ve çok değişti 6 aydır her hafta kesin kavga ediyoruz ve ben artık güvenim kalmadığı için kırıcı oluyorum elimde olmadan arkadaş ortamı çok değişti beni çok üzmeye başladı gece uyumuyor ve kız arkadaşları ile yürüyüşe çıkıyor gece saat 2 de ben bu durumdan rahatsız oluyorum söylüyorum anlamıyor kırıcı konuşuyorum bu sefer suç bana patlıyor ne yapacağımı bilemiyorum

Kiz arkadaşım değişti ne yapmalıyım?