Sevgilimin fikirleri değişti ne yapmalıyım?

Sevgilim askerde kaldı bana yüzük takalım dedi sana yüzük alıcam ölçü getir dedi bikaç hafta geçti bi tartışma oldu düzelttik gelinlik falan dedim ne acelesi var dedi ben şaka demiştim dedi ben normalde aklımda evlenmek falan yoktu bana onunla evlilik hayalleri kurduttu şimdide acelesi yok diyo suriyeye doğuya falan giden arkadaşları var ne olacağımız belli değil diyo bana ilişkinin başından beri evlenelim diyen adam birden böyle değince ve benide bu fikre alıştırınca ben afalladım hiçbişey yokmuş gibi davranıyorum ne demeliyim ona bilemiyorum ya da nası davranıyım

Güncellemeler
+1 yıl
Askerde kalacağı için böyle düşünüyo anlıyorum ama heveslendim ciddi düşündüğümüzü sanıyodum. Yarınları yok askerlerin farkındayım psikolojileri bozuluyo ona da tamam ama aramızda bi soğuk bi sıcak çok çalıştırdıkları için böyle deyip geçiştiriyorum ama canım da yanıyo ya beni aldatıyosa ya başkası varsa diyorum ama ona güveniyorum inanıyorum zaten bu yüzden bekliyorum onu ama aklımda karışıyo bazen bi iki kızın fotosunu beğenmiş çarşı izninde ondan kafam karıştı bilmiyorum neyapıcam
Sevgilimin fikirleri değişti ne yapmalıyım?