https://youtu.be/HgdIYA3OOH8?si=MPOauuQ74rqdIsGk
Böyle sevmek mi olur! İnsan sevdiğine bunu atar mı? Bunun derdi başka bence, i
Sadece bir kahve içicez , ne olacak ne yapıcam ben sana diye resmen sürekli yalvarıyor. Gitmedim, gitmeyi de düşünmüyorum. Bazen ısrarlarına dayanamayıp tamam müsait bir zamanda gelirim diyip geçiştiriyorum. Gitmicem de ama sizce bu kadar yalvarması normal mi?
Hayır, bu kadar yalvarması normal değil. Arkadaşça bir kahve içmek istiyor olsa, bu kadar ısrarcı olmazdı. Sizden hoşlandığı ve sizinle romantik bir ilişki kurmak istediği çok açık.
Siz evli olduğunuz için, bu durum hem sizin hem de eşiniz için sorun yaratabilir. Ayrıca, bu eski iş arkadaşınızın sizinle birlikte olmak için neler yapabileceğini bilemiyorsunuz. Bu nedenle, onunla buluşmaktan kaçınmanız en iyisidir.
Onunla buluşursanız, bu onu yanlış anlaması için bir fırsat verebilir. Size karşı olan duygularını daha da güçlendirebilir ve sizi eşinizle aldatmaya teşvik edebilir.
Bu nedenle, onunla buluşmaktan kaçınmak ve ona duygularını ifade etmesini durdurmasını söylemek en iyisidir. Ona, sizin evli olduğunuzu ve onunla bir ilişkiye giremeyeceğinizi açıkça söylemelisiniz.
İşte ona söyleyebileceğiniz bazı şeyler:
"Ben evliyim ve eşime karşı sadık kalacağım."
"Seninle arkadaş olarak kalabiliriz ama romantik bir ilişkimiz olamaz."
"Bana karşı olan duygularını anlıyorum ama sana karşı aynı duyguları hissetmiyorum."
Bu şekilde ona duygularınızı açık ve dürüst bir şekilde ifade etmiş olursunuz. Ona karşı nazik ve anlayışlı olmanız da önemlidir. Ancak, duygularını paylaşmak istemediğinizi açıkça söylemeniz gerekir.
Bunu daha önce yaşadık biz. Seni seviyorum dedi, arkadaşlar sever birbirini normal dedim geçiştirmeye çalıştım. Sonra aradı beni yine seni seviyorum dedi, ama ses tonu yüzünden arkadaşça diye yatmak imkansızlaştı. Sana bir şey itiraf etmem lazım benim dedi. Ben duymak istemiyorum dedim. Anladım ben senin neler söyleyeceğini dedim. Evli olduğum sürece seninle böyle bir iletişim kurmam mümkün değil dedim. Zeus gibi adamsın, reddedildin diye üzülme kırılma dedim. Ben seni kendimi yok sayarım eşimi yok sayamam dedim. Ayrıca sen duygusal boşluktasın, ondan böyle hissediyorsun, biraz kendine gel, böyle hissetmediğini sende farkedeceksin dedim. Allah senin de karşına iyi inşalar çıkaracak dedim. Anlatacaklarımı dinlemeyecek misin dedi. Kapatabilir miyim artık dedim. Kaçıyor musun benden dedi. Evet dedim. Ama ben sende karşılığı olduğunu biliyorum dedi. Bu ısrarların yüzünden eşime kalleşlik yapıyor gibi hissettim , sen ne sandın beni dedim. Nasıl böyle dersin , seni kaybetmek istemiyorum, söz bir daha hiç ısrar etmicem diye yalvardı resmen. Ama yine ısrar ediyor
Eşine kesinlikle durumu anlatman lazım. Yoksa vicdan azabın içinde dev olup seni mahvedecek.
Yok diyip üzmem onu
Cevap
6Cevap
Normal değil. Madem evlisin uzak dur. Amacın başkaysa bilmem
Amacım başka olsa adımın çıkma ihtimali olan iş arkadaşımla mı olurum? Netten bulurum risksiz birini
O zaman derdin ne? Riskli işler bunlar. Ama belli ki içinde bir tezatlık yaşıyorsun.
Ne istediğini bilmeme , meleği ile şeytanı arasında kalma gibi mi
Aslında ne istediğini biliyorsun ama cesaret edemiyorsun. Seni çok iyi anlıyorum :) Senin canın biraz heyecan istiyor. Dikkat et hata yapma. Bedeli ağır olabilir.
O da senin gibi düşündüğü için mi bana cesur ol, özgüvenli ol diye mesaj atıp duruyor, dışardan ahlaksızlığı rahatlıkla yapabilecek bir enerji mi verdim size
Kızmak için sormuyorum
Hayır
Tamam. Nasıl bir imaj yarattın bilemem. Ama heyecan arıyorsan bunu istemeden farkına varmadan da belli edersin. Bir göz teması bile yeter. Biz anlarız :)
Adam bana durup durup rol yapma, kendin ol diye bundan dolayı mı diyor yani. Çünkü rol yaptığım bir durum da yok, yapmacık bir insan da değilim benn
İnsan bazen kendisine karşı bile rol yapar. Dış dünyada nasıl bir algı yaratıyorsun sen daha iyi bilirsin. Bazen de biz erkekler dayanılmaz olduğumuzu düşünüp canım davranabiliriz. Bir de şu ihtimal var tabi acaba hakkında doğru ya da yanlış bir bilgiye mi sahip? Rol yapma demesi tahminden fazlasını içeriyor gibi.
Benim evlilik dışı zaten böyle bir ilişkiye akışım olduğumu düşündüğü için mi diyorsunuz? Daha önce böyle bir şekilde bana yaklaşan olmadı ki. Ama bunun beraber olduğu bir kadın vardı, o beni buna kötüleyip duruyordu bir ara. O zaman iftira filan atmış olabilir mi ki
Yani benim zaten öyle biri olduğumu düşünmüyorsa niye seviyorum diyip duruyor
Öyle bir kadına direk derdi neyse söyler olursa olur olmazsa olmaz
Her şey olabilir. Belki de o kadınla paylaştığın bazı sırlarını ona anlatmış olabilir. Bu kadar ısrarcı olması normal değil.
Kadına sır falan anlatmadım , sevdiğim biri değil ki
Erkekleri hiç tanımıyorsun.
Tanımıyorum evet , ama seven insan bu kadar dile düşürmez, diyip durmaz, az onurlu olur, bu kadar ısrar etmez
Fazlasıyla iyi niyetli düşünüyorsun. O dediğin tiplerin nesli çok ama çok azaldı.
Yok diyorum ki sevseydi bu kadar ısrar edip ikide bir seviyorum diyip durmazdı, utanır uzaklaşırdı , sevmiyor derdi başka diyorum işte
Kaç yıllık evlisin
Benim adım mı çıkmış yani, orrrrrrospu nasılsa diye mi yazıyor bana
Bu konudan sıkılmadın mı hala? Kendine haksızlık etme. Adın madın çıkmamıştır. Çok kafaya takma. Hayat çok kısa bunları dert ermek için.
Hangi konudan sıkılmadım mı? Namuslu olma durumundan mı bahsediyorsunuz
Git en azından yüz yüzeyken ne istediğini daha net anlarsın
Yüz yüze anlatmam gereken şeyler var, telde olmuyor diyor, daha ne anlatacak anlamadım ki
Derdi niyeti netmiş öğrenirsin en azından içinde kalmaz
Normal değil bence videoya bakınca
Sapıtmış bu, ve öyle alakasız açtı ki konuyu şok olursunuz
Bi arkadaşlık ilişki istenir ama bunu istemeninde yolu vardır bir duygusallık oluşur felan
Bu bildiğin ayı ya, ikimizde bekar olsak bile istemem asla
Evet bunu zaten yorumlarından anladım , biraz nazik ilgili olsaydı konuşarak derdini anlatabilseydi
Bence edepsiz herifin biri , saçma sapan fantezilerine alet edecek, başına bela olmayacak birini arıyor bence
Edepsiz olduğu kesin , ama herkes duygusallık varsa birşeyler yaşamak ister , ama tabi duygusal bir şey varsa sırf yapıyor olmak için değil
Size katılmıyorum, o boşanıyor olabilir ama sonuçta ben evliyim, duygusal olsa bile imkansız zaten de, böyle yaptıkça iyice midemi bulandırdı. Bir ara aşık oldu sandım, inanmak üzereydim nerdeyse
En azından boşanma aşamasındaki duygusal yakınlık iyi gelir ille de bir şey yaşamak anlamında değil moral açısından
Anladım ama adam onları çoktan aşmış bence, eli yüzü düzgün zaten çok yara bandı bulmuştur o, resmen adam yara açma evresine geçmiş , yallah başka kaşıya, eşimle boy boy foto paylaştım bugün haddini bilsin diye
İyi yapmışsın , adam senin durumundan faydalanma niyetinde başka bir şey değil , ama canın sıkılıpta anlatmak istersen bazen tanımadıklarına anlatmak daha kolay olabiliyor dinleyebilirim her zaman
Benim durumumda bir sıkıntı yok ki, boşanma aşamasında olan o , ben değilim. Ben gayet iyi durumdayım. Ayrıca bir derdim olsa tonla kadın arkadaşım var, bir erkeğe dert anlatmak bence işaret çakmaktır her zaman
İşaret çalacak bir durum yok sen evlisin ben seni tanımıyorum belli dünyanın farklı noktalarındayız bile
Evet ama benim bir sorunum yok ki uydurayım mı
Tabiki hayır umarım da olmaz , benim demek istediğim bak bu soruyu sordun yarın başka bir şey sorarsın fikir alışverişi gibi düşün
Hangi sıfatla bulaşacak eşin öyle bir şey yapmasını istermiydin
Eşim normal kadın arkadaşları ile buluşsa , benim tanıdığım güvendiğim hiç sorun olmaz, ama bu konumda biri ile istemezdim. Asıl soru şu bu kadar ısrar etmesi normal mi , Sağlıklı gelmemeye başladı
Tabiki değil bir şekilde aklını bulandracak evli barklı. kadnsn konuyu açması hiç etik değil üstüne kahve teklif ediyor bence bu ahlaksızca bir davranış red etmek daha doğru olur
Teşekkür ederim yorum için. Arkadaşça diye acındırıyor yüz yüze ikna ederim diye plan kuruyordur belki
Yok öyle bişey saf olma
En başında bunu demiştim zaten
Arkadaş konuya gelmek istiyor
Sinirim bozuldu napsam bilemedim
Ben öyle biriyim bu tarz şeyleri seninle konuşmama uygun değil ve engelle net
Ya arkadaşlığım seviyesini bu tarz şeyler aşağı çeker , madem konuyu açtın böyle şuursuzca birileri ile olmak, hem günah , hem ayıp, hem hastalık, neresinden bakarsan bak aptalca dedim. Cevap yazmadı ondan sonra da
Daha ne yapacaksın engelle gitsin terbiyesiz adam
Doğru söylüyorsunuz
Mantıklı hareket ettiğin için teşekkür ederim
Gitme, evliliğini riske atma. Sert bir dille uyar bak bakalım bir daha ısrar ediyor mu.
Daha önce saçma sapan bir şeyler söylediğinde baya saydırdım, hakaret ettim, çok özür diledi, bir sürü ağlamaklı ses kayıtları atmış, öyle olunca sınırı aşmayacak şekilde dur durduğun yerde dedim. Bir normale dönüyor aradan biraz zaman geçince adam başa sarıyor , saplantı mı geliştirdi ne yaptı anlamadım
Takıntılı bir manyak olmali. Bir şekilde kendinden uzak tut. Böyle ahlak yoksunu insanlar gün gelir başına bela olur.
Elde edemeyince iftira mı atar diyorsun
Her şey olabilir.
Birlikte fotonuzu bile çektirebilir birine. Ben insanlara güvenmiyorum açıkçası dürüst insan kalmadi.
Çok haklısın bak bu foto konusunda
İstemediğini şu ana kadar anlamış olması gerekiyordu. Bu kadar ısrarla teklif etmeye devam ediyorsa kesin takıntılıdır. Bu ağa düşme derim
Bende takıntı mu geliştirdi diye şüpheeeyim
Gitme aşamayı atlar öyle git
Nasıl yani
Niye boşanayım ya, ben mutluğun evimde
Anladım adam ikna eder manipüle eder belki Dr zorlar fiyorsun
Mutluyum
Gitme
Gitmiyorum ama bu kadar çok ısrar etmesi biraz korkutmaya başladı
Saçmalama
Ne konuda
Biliyorum. Asıl soru bu kadar çok ısrar edip durması Sağlıklı mı
Mal ya, adam evli nasılsa diye direk başka bir şey peşinde