Sevdiğim adam için hayallerimden vazgeçmek mantıklı mı?

seviyorum çok seviyorum hatta ama hayatımda kalıcı mı bilmiyorum, hayallerim için çok çalıştım çok yaklaştım istediğim işi yapmaya. Öyle kolay da değil hayalim için sağlığımdan bile vazgeçtim 39 kiloya kadar düştüm. 2 yıldır sevgiliyiz henüz, başından beri belirtiyor fikrini ama bana daha önce hiç "ben öyle biriyle ilişki düşünmem" dememişti. Modellik yapmaya başlayacaktım, sivil havacılık kabin hizmetleri okumak istiyordum 2 ay geçti bunları ona söylememin üstünden. Doğrudan "senin amacın direkt vücudunla paraya kazanmaksa eğer kusura bakma da otobana çıkanlardan farkın ne" dedi, açıkladım sonuçta çocukluktan beri hayalim ve tüm hayatımı buna göre şekillendirdim. Seviyorum onu, kimse beni onun kadar sevmedi ilgilenmedi de. Fikirlerine de değer veriyorum istediği kişi olmaya da çalıştım sevdiğim şeylerden vazgeçtim yazın ortasında bile istediğim şeyleri giyemiyorum, eve giriş çıkış saatimi sorun ediyor benim zaten dil kursundan eve dışında bir hayatım da yok öyle pek arkadaşım da yok. Çok bağlandım, çok da seviyorum çok arada kaldım. Söylediğimde sen düşün öyle bana dön dedi, ayrılmadık da dedi. 2 ayda 8 tane kız ekledi, 1 kez buluştuk 2 ay içinde yüzüme bakmadı. Her gün sabaha kadar çevrimiçi. Hayallerimden vazgeçsem yarı yolda kalmaktan korkuyorum, biliyorsunuz sonuçta istediğim iki işin de 30 yaşında başlama şansı çok az. Güveniyordum ben ona çok güveniyorum hala ama çok yoruldum düşünmekten de, kişiliğimi ona göre şekillendirmeye çalışıp görünüşümü onun istediği gibi düzeltmeye çabalamaktan. Her konuda destek oldu bana, her istediğimi yapmaya da çalıştı, bana çok da iyi geldi ama bundan bahsettikfen sonra çok değişti. Konuştuktan sonra ağlamadığım gün yok artık. Kıbrıs'tan, Kolombiya'ya kadar her türlü kızla konuştu 2 ayda bana "sonuçta ara verdik dedi, neyini kıskanıyorsun sen bana zaman ver dedin" dedi. "Şu an ciddi düşünmüyoruz sonuçta bu aralıkta istediğimle konuşurum" dedi, ben ayrılmaktan bile bahsetmemiştim. Naptım bilmeden özür diliyorum her gün, "güvenim kırıldı" diyo bana çok üzülüyorum. İstediğim şeyleri yapmak istemiştim sadwce. Başka erkeğin yüzüne bakmadım, başka biriyle konuşmadım neden böyle davrandığını bilmiyorym bana akıl verecek biri de yok. Ağlamaktan gözlerim morardı 2 ayda psikolojik tedavi görmeye başladım bana akıl verebilir misiniz

Güncellemeler
+1 yıl
Ben ne olmak istediğimi söylediğimde, "ben vücuduyla para kazanan birini istemiyorum, yapacaksan ben yokum" dedi. Tamam dedim bana düşünmek için zaman ver dedim. Ayrılmadım da, ayrılmasını da istemedim. Kendi içinde bitirdiyse bile benim haberim yok. Senden vazgeçerim öyle şeyler yaparsan diyip duruyor zaten bana, çok korkuyorum onu kaybetmekren. Napıxam anlamadım, neyi yanlış yaptım onu da anlamadım.
Güncellemeler
+1 yıl
İletişime geçmeye çalışıyorum, hala karat veremedim 7 saat aktif oluyor 7 saatte mesajıma 1 kez bakmıyor. diyorum yanına geleyim öyle konuşalım onu da istemiyor, evi doluymuş. Dün video attı bana avmde kedi yürüyen merdivenden çıkmaya çalışıyormuş. Ses onun sesi duydum, aynı da gülüşü. Elinde paketler arkasında da kız vardı. Kız kim dedim merak ettim kimle avmye gitmiş merak edemez mkyim, videoyu bana ablam attı başkasının sesidir o dedi. Değildi. Biliyorum yalan olduğunu. Ne yaptım hak edecek
Sevdiğim adam için hayallerimden vazgeçmek mantıklı mı?