Dayanamıyorum ve hastalık boyutuna geldi?

10 seneye yakın bir ilişkim var ve yakında evleniyorum. Bu ilişkimden önce hayatımda başka biri vardı. Bu hayatıma giren ikinci erkek. İlki yani önceki, beni defalarca aldattı ve benim yaşım o zaman küçük olduğu için, çevremden de sevgi görmediğim için onu hep affettim. En sonunda en yakınımla aldattı. Öyle biriydi ki, öyle sapıktı ki sokakta gördüğü her kadına yanımda laf atıyordu. Bana büyük travma yaşattı. Evli kadınlarla bile beraber oluyordu. Kuzenlerime ve arkadaşlarıma yanaşıyordu. Yanımda kimi görse, ertesi gün mesaj atıyordu. En sonuncuyu artık affedemedim. Zavallı olduğumu düşünebilirsiniz. Ama o zamanlar cidden psikolojim çok bozuktu ve ben 10 yaşlarında tec... uğramış bir kadınım. Ondan dolayı da mutlaka biriyle evlenmem gerek inancına kapılmıştım. Kendimi o yaşlarda kirlenmiş hissediyordum. Ailemden de sevgi görmedim. Yaşadığım olay yüzünden çevremde hem rezil edildim, hem de dışlandım. İnsanlar kendi isteğimle yapmışım gibi iftiralar attılar. Bir tek o bana hakaret etmiyordu. Aldatsa da benimle çok ilgiliydi. Bittiğinde hayatıma hemen biri girmedi. Şu anki nişanlım hayatıma girdiğinden beri beni hiç aldatmadı. Gerçekten mükemmel bir erkek ve ben onun sayesinde her şeyi atlattım. Ama aşırı kıskanıyorum. Eski sevgilimi kıskanmıyordum. Daha doğrusu şu anki ilişkim nedeniyle kıskanmadığımı ve sevmediğimi fark ettim. Ama şu ankini çok kıskanıyorum. Bazen çalıştığı insanlar sevgilime yanaşmaya çalışıyorlar. Sevgilim onlara yüz vermiyor ama ben en ufak hareketlerine bile kafayı takmış bulunmaktayım. Bende çalışan insanım, hatta erkeklerle çalışıyorum. Ama onun çalıştığı kadınların bazıları yırtık tipler ve hatta bu yüzden bazıları şirketten atıldı. Şu an o kadınlar gibi davranan bir kaç aydır olmadı. Ama ben bir gülücük atanı görünce bile çıldırıyorum. Her an birine kapılıp, gidecek diye korkuyorum. Biri onu kendine çekecek korkusu sarıyor içimi ve o kadınları parçalayasım geliyor. Bana da gülümseyen insanlar var ve iletişim için çok sıradan bir şey. Farkındayım ama o an gözüm dönüyor ve sevgilimin başının etini yiyorum. Her hareketleri cilve yapıyorlarmış gibi hissediyorum. Şirkette de ne yaptığını görmediğim için kafamda türlü türlü sorular oluşuyor. Ben bunu nasıl atlatabilirim.

Dayanamıyorum ve hastalık boyutuna geldi?