Genelde kötü biten ilişkiler sonrası söylenen, " Bundan sonra aşk yok! Erkekler Batsın! Sevginiz batsın, bekarlık sultanlık! " sözler çok popülerdir... :D
" Bundan sonra kimseye aşık olmam artık! " gibi sözler söyleyebilir misiniz?

Genelde kötü biten ilişkiler sonrası söylenen, " Bundan sonra aşk yok! Erkekler Batsın! Sevginiz batsın, bekarlık sultanlık! " sözler çok popülerdir... :D
" Bundan sonra kimseye aşık olmam artık! " gibi sözler söyleyebilir misiniz?
Bu sözlerin ben de fevri ve anlık acının verdiği yetkiye dayanılarak söylendiğini düşünüyorum.. Her şey adamına göre, özellikle gönül işlerinde.. Şu an hayatımda kimseyi istemiyorumlar, hazır değilimler vs.. hep safsata..
Kalbini yerinden zıplatacak biri olunca bozulur bütün ezberler, gevşer gönül yaylaları..
Ben zaten hiç aşık olmadım bundan sonra da zor olurum zaten :D çünkü kullanılmayan duygular zamanla köreliyor.. kimseye karşı bir şey hissetmiyorsun
Günümüzde ruh sağlığı yerinde olmayan erkekler ve kadınlar sayıca çok fazla. Ben instagramdan tanıştığım ilişkimde lovebombing ve ghosting tarzı numaralara uğradım. 24 yaşındayım ama bidaha sevmem demedim. Tecrübeli edin dersini al ve çık. İyi adamlar ve iyi kadınlad muhakkak var..
Hep söylerim kendime sonra gene kendi tezimi çürütmüş olurum ondan büyük konuşmuyorum. Böyle diyince de dünyanın yarısıyla sevgili oldum gibi durdu ama :D
Cevap
6Cevap
Kesin konuşmayı sevmiyorum, mümkün olduğunca uzak duruyorum. Her şey mümkün valla 😄
Bunu en son üç sene önce söylemiştim ve daha olmadım ama artık önümüzdeki maçlara bakacaz 😅
Öyle biri çıkar ki karşına tükürdüğün lokmayı geri yersin
Söyleyemem büyük konuşmuyorum hiç
evet sonra yine oluyom
Ben de bunu söyleyenlerdenim
Yoo😄Ben Adam olmam ben olurum aşık
Daha bugün söyledim. Nxbsbs bundan sonra Aslaaa
Söyledim ve söylemeye de devam ediyorum KS de 😂
Evet söyleyebilirim... artık sevmeyeceğim...
Söyledim evet soyletti sagolsun
O kadar büyük konuşamam.
Çok geç oldum bile...
Hep söylüyorum 😂
Hep söyleriz.
Yok demem
Söylerim
söyleyemem
Çok dedikte neyse
Söylerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?