Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. "Kusura bakma sevgilim istemiyor takipten çıkmak zorundayım" aha bunu çok yaşadım.
Ya arkadaş önce sizin birbirinize karşı güveniniz yok ki. Baştan onu bir halledin 😃 Nedir ya silmek veya takipten çıkmak. Ben silmem.23 Yorumla- +1 yıl
Aynen büyük problem bu bence
- +1 yıl
Haklı olarak
En İyi Cevaplar
Gerçekten rahatsız olduğu biri varsa benim çevremde ve "mantıklı" sebep ise silerim. Onun dışında keyfi sırf erkek cinsiyeti diye böyle sorun çıkartıyorsa silemem. Ha zamanında yaptım mı yaptım sildim o istedi diye ama noldu o kısıtladı ben kısıtladım toksik bir hal aldı kavga gürültü bitti. Bir sınır olmalı ya ilişki de ve birbirine gerçekten güvenmeli çiftler o zaman sağlıklı bir ilişki olur.
14 Yorumla- +1 yıl
Artık onlar bizim için silsin! Tavrımız net 😃
- +1 yıl
Tabii ki :D
- +1 yıl
Teşekkür ederiim🌸
- +1 yıl
Rica ederim 🌸
+1 yılHafızamı bile silerim 😂😂😀
12 Yorumla- +1 yıl
Uff çok iddialı :D
- +1 yıl
Ama o aşamaya gelene kadar kolay değil hak edecek :D
+1 yılBirini silmem için o kişinin bana veya sevgilime bir zararı olması gerek ya da sonradan çok kötü biri olduğunun farkına varmam gerek vs.
Nedensiz yere, sebepsiz yere ve haksız yere insan silmem.
İsterse masaya çıkıp tepinsin, yine silmem. :D " Sebep ve mantık söyle bana bebeğim " der geçerim.
28 Yorumla- +1 yıl
Emojileri göremiyorum ayar oldum iyice. iOS güncelleme gelmişti onunla alakalı mı bilemedim :D konuyla alakasız ama şu an attığın emoji gözükmüyor misal
- +1 yıl
:D :D :D :D :D
- +1 yıl
Bunlar gözüktü mü? :D Benim de tarayıcıdan açınca gözükmüyor bu arada
uygulamada sıkıntı yok - +1 yıl
Boş bir kaç karecik var 🥹
- +1 yıl
Tarayıcıda oluyor bu genelde. Ah iphone ah djdj
- +1 yıl
Samsung’a dönüyorum 😃
- +1 yıl
Dünyanın en hızlı ihaneti djj
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok :D sıkmasın canımı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Sevgilim için karşı cinsi bile silerim, benim için karşı cinsi kimse silmez 🥹
217 Yorumla- +1 yıl
Oha yak knk yak 🚬
- +1 yıl
Garip görmesek inanacaz 😃
- +1 yıl
Ağlayacam şimdi 😭
- +1 yıl
Deli shjss
- +1 yıl
Sana engel be sana
- +1 yıl
Gör bak sen şimdi
- +1 yıl
Üşendim djdjs
- +1 yıl
Aferin knk 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, mesela şu arkadaşınla konuşma diyemez. Elbette takıldığı durumlar, kişiler olabilir ama büyük bir sebep lazım silmem için.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, önce evlatlarım ailem sonra eşim gelir. İşine gelirse. .
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır herkes dur durak bilsin haddi kadar..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kimi silip kimi silmeyecegimi bilecek zekâya ve deneyime sahibim. Varsa sıkıntılı birisi zaten o söylemeden ben silerim. Silmeye gerek olmayan birisini silmemi istiyorsa da beni yönetmeye kalkıştıgini düşünürüm ki bunu dusundurmesi ilişkinin geleceği açısından pek de hayra alamet olmaz.
Geçmişte örneklerini de yaşadık. 😂28 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
😃 pislik yapma
- +1 yıl
Shjss tam türksün
- +1 yıl
Onlar da ne meraklıydı 😃
+1 yılBen kimse için kimseyi silmedim, silmem. Bunun için ilişki bitecekse bitebilir.
12 Yorumla- +1 yıl
Bazen ilişkin için silmediğin insanların ilişkisi olunca onlar seni siliyor, böyle de tuhaf bir döngü
- +1 yıl
O da onların değişikliği 😅
+1 yılEğer bunu diyemiyorsanız kesinlikle ciddi ilişki yapmamalısınız zaten. Özellikle de kadınlar çünkü bu konuda kadınlar çok inatçı.
15 Yorumla- +1 yıl
Erkeklere biz bunu söylemiyoruz bile “bu benim arkadaşım/kankam” diye tanıştıranlar oluyor misal kız arkadaşlarını. Sürekli onlar istiyor birilerini silmeni, bir kere sen iste “off kızım sen abartıyorsun” oluyor.
- +1 yıl
Hayır en çok siz abartıyorsunuz, ''Aşkım o benim kardeşim gibi'' diyorsunuz biz laf etmiyoruz sonrasında o kardeş dediğiniz adamla yazışıp sevişiyorsunuz.
- +1 yıl
Bu sizin en büyük yanılgınız. Kaç tane ilişkiyi böyle kuruntular uğruna ziyan etmiştir erkekler bilinmez :D
- +1 yıl
Yanılgı değil bizzat bu şekilde aldatılmışlığım var. Manipülasyonlarınızdan bıktık usandık kanmıyoruz artık.
- +1 yıl
Size istisnalar denk gelmiş, biz yeri geliyor şifrelerimizi veriyoruz
+1 yılSevgilim buna değerse derim ama zor derim biraz
11 Yorumla- +1 yıl
Önce bin dereden su getirsin :D
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl
Sevgilim icin herkesi silebilecegim gibi bir cikolata icin kac yillik iliskimi de silebilirim. Bir anlik düsünceme bakar.
10 Yorumla
+1 yılValla zaten etrafimda pek kimse yok, sevgilimde olsa eger istemediği insani tabi ailem dışında herkesi sile bilirim çünkü sevgili yani bide ciddi ilişki oluyorsa eğer insan bence fedakarlik yapmalı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Sevgilim akıllıdır böyle saçma sapan tercihler arasında bırakmaz.
12 Yorumla- +1 yıl
Soru o değil yalnız
+1 yılSevgilim olması hayatıma tümüyle karışacağı anlamına gelmiyor...
110 Yorumla- +1 yıl
Aa ama siz erkekler bunu bekliyorsunuz sevgilinizden dimi
- +1 yıl
Ne alakası var; her 2 tarafında bazı istekleri olabilir ama kimse kimsenin hayatına tümüyle karışamaz...
- +1 yıl
Bu hayata karışmak mı 😃
- +1 yıl
Ben görüşüme yaptığın yoruma göre cevap verdimmm
- +1 yıl
Sen soruma cevap ver
- +1 yıl
Soruna cevap vermemiş miyim 🤔
- +1 yıl
Hayata karışmak mı birilerini silmesini istemek :D acil cevap
- +1 yıl
Birilerini silmesini 2 tarafta isteyebilir ama diye devam ettim farkındaysan 🤔 Birilerini silmesini istemekte hayata tümüyle karışmak demek değildir...
- +1 yıl
Yan çiziyorsun
- +1 yıl
Düz gidiyorum 🤔
+1 yılSoylebir gercek var bu tabii dogru degil de
Ailen yarin oburgun arkanda olmayacak vefat edecek ya yalniz kalacaksin ya da sevdiginle olacaksin
O nedenle hicbir aile zamanı gelince ölüm vaktinde arkamızda olmayacak
Ya yalnız olacaksin ya da sevdiginle10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılO ergenlik ya.
Silmedim,
Silmem.
Bu yaşa kadar o insanlarla olan iletişimimi hukukumu bilmeden işkembeyi kübrada hüküm verip “sil, çıkar”
Diyeni çıkarırım hayatımdan.
Çok ta yaptım10 Yorumla
+1 yılHayır tabi ki öyle bir şey demem. Çok değer vermediğim biri ise silerim ama mesela her zorluğumda yanımda olan insanları neden sileyim ya da neden silmek zorunda olayım? Silmem kısacası
10 Yorumla
+1 yılSevgilim, eşim, hayat arkadaşım, dostum , annem, babam olan birisi işin bahsettiğin kişiler hariç anne baba kardeş hariç herkesi silerim ama herkesi karşı cins nedir bile bilmem hayatımda ki tek erkek o olur benim için ınstagram Facebook sosyal medya silerim isterse yeter ki bu kişi haketsin bunları…
10 Yorumla
+1 yılSevgilim için değil ailemi en ufak bi çöpü bile atmam kimse için kendi hayatımdan ödün vermem çok istiyorsa o silsin herkesi
20 Yorumla
+1 yılDiyemem. Bunu diyebilen insan çok fazla sevgi ilgi yoldaşlık ve güven görmüştür ki sırtını yasladığında sağlam hissediyordur o zaman söylenir
20 Yorumla
+1 yılO kadar anlam yüklemem bir sevgiliye sonuçta hepsi gelip geçici
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sevgilim için herkesi silmem.
Sevgilimin silmesini istediği bazı kişiler için onu silebilirim. Yani sevgilimi.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Yok kimseyi silmem sevgilim için herkesin yeri ayrı.
Tabi ilişkiye salça olup etkilryen biriyse o ayrı.
10 Yorumla
+1 yılSevgilim olursa onun için sokakta hiç alakam olmayan birini bile silmem yani kimseyi silmem beğenmiyorsa sektire sektire gidebilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Asla öyle bir şey yapmam. Kim hayatımda kalmaya değerse o kalır… Gerekirse sevgili bir dost uğruna gözden çıkarılabilir…
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili benim için çok önemli bir bir şey değil net değil resmi değil karın değil yani o zaman bir şeyleri göze almaya değecek mi
10 Yorumla
+1 yılYeğen, kuzen vs onlar da sayılmıyor dimi :D
Sevgilim için kimseyi silmem silemem. Gerçekten gerekmedikçe silmem yani..
10 Yorumla
+1 yılO kadar da değil. Hem doğru bir insansa bana eşlik eder. Neden uğruna birilerini silmem gerekiyor ki.
10 YorumlaSevgili denilen kız kişisi
Ailemin tuvalete girerken giydiği terlik kadar önemli olmaz benim için
Aile herşeydir10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Eğer bahsettiği kişi benim hayatımı etkiliyorsa neden olmasın ama sil dei diye silemem😒😒
10 Yorumla
+1 yılBiri için sevdiklerini silen yarın seni de başkası için silebilir. O yüzden demem.
10 YorumlaBoyle bir şey ile muhattap olacağımı sanmıyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili gelip geçici eş baki kalır eşim için yaparim anca ilerde böyle birşeyi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
u +1 yılGiderek yalnızlaşır insan o nedenle hemen silmeyin ama geri dönüşüm kutusuna atabilirsiniz :)
10 Yorumla
+1 yılHaklı olduğu bir konu için elbette silerim herkesi. Gerekirse ailemi bile. Ama cidden haklı olmalı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bunu diyebilen erkeğin sanayide tanıdığı yoktur mesela..
10 YorumlaKarşı cinsten akrabalık bağı olmayan kimi istiyorsa silerim, sevgilimin de silmesini isterim. Karşı cins dosta ihtiyacım yok.
Bunu yapmayan kişi sevgili dediği kişiyi umursamıyor sadece takılıyordur.10 Yorumla
+1 yılO hatayı bir kere yaptım silmedim kimseyi ama artık babamda çıksa silerim
13 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani, doğru olanı yapmışsın
- +1 yıl
Hayır yanlış olanı yaptım doğru adam için
- +1 yıl
1000000/1 ihtimal sana denk gelmiş demek ki
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Silmem, benim hayatımdaki insanları kabul ederse sevgilimdir. Yakın bir arkadaşım yapmıştı bu hareketi, sildi gitti.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOooo sipper soruuu tişikkirler 😜😜😜 Diyemem hayır. Ben dert ederim yaw.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevgili adı üstünde.. Ciddiyet olmadığı sürece, üstümde Bi etkisi yok. Maalesef
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Evet diyebilirim 😂 seni mesela Kraliçe 😊👑
11 Yorumla- +1 yıl
:) 🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHepsi ayrı ayrı silinmez
13 Yorumla- +1 yıl
Sosyetic bir sorumda normal sordum cinsele eklemiş bunu nasıl değiştircez sen değiştirebilirmisin
- +1 yıl
Bir tek o etiketin sorunu taşıyamıyoruz, kızlarsoruyor hesabına yazabilirsin
- +1 yıl
Valla saçma şekilde kişilik sectigim halde cinselliğe açmış 😑 yardımın için saol
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Demem ailem daha önemli
12 Yorumla- +1 yıl
Aile hariç.
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Diyebilirim ama silmem :D
14 Yorumla- +1 yıl
bütün mesele diyebilmek mi :D
- +1 yıl
Sinir harbine sokarsın sen yengeyi, ah yenge vah yenge 😭
Ailemi silemem
12 Yorumla- +1 yıl
Detayı oku kırarım ha 😃
+1 yılBana tercih sunanı siliyorum
11 Yorumla- +1 yıl
🤝😌
+1 yılHayır çünkü gün gelir sevgilini silecegin zaman olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılSilerim tabiki
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSildim oda beni sildi değmiyor silmeyin
12 Yorumla- +1 yıl
Genelde kaçınılmaz son. Sonra arkadaşlarınla da aran kötü oluyor yani sildiğin insanlarla
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle olduda
Evet derim
20 Yorumla
+1 yılo kadar da uzun boylu degil
10 YorumlaÖyle bir şey düşünmedim
10 Yorumla
+1 yılKimse için kimseyi silmem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hayır silmem herkesin yeri ayrıdır
10 Yorumla
+1 yılHayır asla öyle bir şey demem
10 YorumlaKesinlikle hwrkesi silerim
10 YorumlaSevgilim olmadığı için sevmeyeceğim insan yok
10 Yorumla
+1 yılDiyemem, herkesin yeri ayrı.
10 YorumlaSevilim benim için yaparsa neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılYo kişiye bağli o da imkansiz 😏
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilimi silerim daha iyi
10 Yorumla - Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler