Sorum tamamen araştırma sorusudur.
25-45 yaş arası boşanmış çocuklu kadınlarla ciddi sevgili olmayı düşünmez mi erkekler?
Sorum tamamen araştırma sorusudur.
25-45 yaş arası boşanmış çocuklu kadınlarla ciddi sevgili olmayı düşünmez mi erkekler?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bu gelişen muhabbete göre şekillenir yani iki kişi arasında nasıl bir yakınlık veya muhabbet varsa artık.
Ben sevebilirim niye sevmeyeyim boşanmış olması bir problem değil bende öyle olabilirdim. Hayat bu.
Yaşınıza göre çok olgun düşünceniz. Allah bahtınızı güzel etsin
Yaşlık bir mevzudan bağımsız bir şey bu. Onca yaşını başını almış gelişimi yarım kalmış insanlar var cevremizde veya sanal olarakta görüyoruz. Ben bizzat kendi annemden örnek vereyim ; Evlendi boşandı ben çok küçükken. 2 yaşında falan mısım ve birde kardeşim vardı sonrasında hayatına yeni giren insanla evlendi ve ben ona baba dedim yıllarca. Öz babamı hiçbir şekilde görmedim. İnsan sevebilir. Biraz vicdan sahibi olmak lazım.
Evet yaşanmışlıkla alakalı olgun bir düşünce, hayatınızda mutlusunuzdur umarım
Yanı yerine göre umarım sende mutlusundur
Evli 2 çocuklu birine içimde zerre kötülük olmadan aşık oldum yanlış bir iliskiydi ama karsi konulamayacak kadar guzel ve özel buldum onu hayrandım ona 1 yıl iliski yasadik cok kotu ayrildik o benim icin hep ozel kalacak.
Ona hayranlığım hiç bitmeyecek.
Evli olması çok kötü.
Olsa olsa FB olur belki ordan ciddiye dönebilir
Sevgili olarak değil de FB olarak isterler
Neden peki?
Şartlar daha uygun
Genelde kullanmayı düşünür
Anlaşırsak mutlu olursak evlenmeyi düşünürdüm
Düşünür tabi niye düşünmesinler
Neden olmasın
Düşünür
Neden soruyorsun