Aşk İlişkileri Eski sevgilinizin ses tonuna benzer biriyle karşılaştınız mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Onunla konuşurken eski sevgilinizmiş gibi hissettiniz mi? evet karşılaştım hayır hiç denk gelmedim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Eski sevgilinizin ses tonuna benzer biriyle karşılaştınız mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Ses tonunu bile hatrlamam bir zaman sonra beni bağlamaz yani hayatımdan çıkan insan. 0 0 Yorumla
ebraristeben Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı. asikken sokaktaki bi dayinin sesini ona benzettim kalbim hizlandı şçspcmşa arkadasim telefondaydi ve delirdigime o zaman kanaat getirmisti 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl lee'nin sesi benziyor hatta çok benziyor ama sesi için degil o çok sevimli oldugu için ondan, hoşlandım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ses tonunu bile hatrlamam bir zaman sonra beni bağlamaz yani hayatımdan çıkan insan.
asikken sokaktaki bi dayinin sesini ona benzettim kalbim hizlandı şçspcmşa arkadasim telefondaydi ve delirdigime o zaman kanaat getirmisti
lee'nin sesi benziyor hatta çok benziyor ama sesi için degil o çok sevimli oldugu için ondan, hoşlandım
Onun sesi çok başkaydı
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!