Evet
Hayır
Açıklayabilirim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İnsanlar genellikle eski sevgililerine benzeyen kişilere doğal olarak daha fazla ilgi duyabilirler çünkü önceki ilişkilerdeki olumlu özellikleri hatırlayarak, benzerlik olduğunda bu özellikleri yeni bir ilişkiye taşıma eğilimindedirler. Bu durum, psikolojik olarak "rekabet avantajı" olarak adlandırılır. Bununla birlikte, eski sevgilinizle aşırı benzerlik gösteren birisiyle ilişkiye girmek, ilişkinin sağlıklı gelişmesini zorlaştırabilir. Bu durum, önceki ilişkiyle karşılaştırmalar yapma, eski duygusal bagajın getirdiği sorunlar ve yeni ilişkinin kendi dinamikleriyle yüzleşmeme gibi zorluklara neden olabilir. Bu nedenle, biriyle ilişkiye başlamadan önce, geçmiş ilişkilerin getirdiği duygusal etkileri ve yeni ilişkinin bağımsız dinamiklerini iyi anlamak önemlidir. Her insanın kendine özgü özellikleri ve değerleri olduğunu hatırlayarak, yeni ilişkilere eski ilişkilerin gölgesi düşürülmeden yaklaşmak önemlidir.
ben değil ama galiba eski sevgilim hoşlandı. arkadaşlarımın deyimine göre şimdiki eşi aynı bana benziyormuş memleketimiz bile aynı.
bence erkekler bunun farkında bile değil bilinç altına yerleşmiş bir şey. benzemiyor diyorlar ama genelde hep benzeyen biriyle oluyorlar..
aynı örneği kuzenimin eski eşindende verebilirim kuzenimin tıpkısıyla birlikte oldu hep.
Hayır biten bitmiştir giden de gittiği gün bitmiştir değil benzeri ya da kopyası orijinali çıksa göreceği kapı olur hadi eyvallah 📿🔫
Eski sevgilime benzeyenden uzak dururum asıl 😃
Cevap
22Cevap
Maalesef ki evet sırf ona benziyor diye konuştum
Eski sevgilim olmadı
Eski sevgilimin neye benzediğini bile hatırlamıyorum. Onunla ilgili tek hatırladığım şey kırmızı bir montu vardı başka aklımda kalan hiçbir şey yok
Evet eski sevgilime benzedigi için birisinden hoşlanmıştım ve bu durum geçici oldugunu fark ettim. çünkü aynı kişi degiller davranışları, konuşmaları, düşünce tarzı aynı degildi. Sadece göz rengi benziyor diye hoşlanmıştım ajajakkdkclc
hayır ayrıldıktan sonra soğuyorum çekici gelmiyolar artık :D
benziyor diye okulda görüp böyle oturup sohbet etmek istemiştim
Ula eskisinden ne hayır gördük ki benzeyeninden görecez
Hayır bende biten biter
Benziyor diye kaçtığım oldu
Yok olmafi öyle bişey
Eski sevgilim olmadı hiç
Çünkü çok yakışıklıydı
Hayır hiç hoşlanmadım
Bunun için önce eski sevgilim olması gerekiyor...
Bi kere evet🥲
Sanırım hoşlaştığım oldu
Eski sevgilim olmadı.
O kimselere benzemez
Hayır sevgilim olmadı hiç
Yuuk üyle şeyler yapmam.
Hoşlanma değil de öyle gıcık olmuşluğum var
Olmadı öyle bir şey
hayır hayatımda hiç sevgilim de olmadı
Hiç karşıma denk gelmedi öyle bir durum
Hayır öyle bişey aramam
Hayır