Benim değerimi bilmiyenin maymundan farkı yoktur gerçi maymuna da hakaret etmek istemem

Benim değerimi bilmiyenin maymundan farkı yoktur gerçi maymuna da hakaret etmek istemem
Benim hiç sevgilim olmadı biliyor musun genelde sevdiğim değer verdim kıymet verdim kıymet verdiğim birçok insanla sohbet ettim ama baktım ki değmiyor insanlar için hiçbir şey değmiyor mesela bir abim vardı konuşuyordum güzel sohbet ediyordum her şeyi paylaşıyordum Ana bir baktım adam benim sevdiğim kızı seviyor adam var 40 yaşında kız var 20 yaşında dedim bu sübyancılık ama işte anlatamıyorsun insan bir defa karakteri yoksun oldum Her şeyi yapıyor O yüzden buradakilere dikkat edin
Cevap
10Cevap
Sokak köpeğine benziyor, hakaret amaçlı değil, cidden benziyor
🤣
Valla hayvanlardan birisini desem hayvanlar daha karakterli kalır, neye benzetecegimi bilemedim. Aa vampir olabilir bak, ne kadar ilgim sevgim varsa hepsini sömürdü üstüne üstlük benim masumlugumu da öldürdü. Ceset gibi bıraktı gitti üstüne de😂
Yaşanmışlıklarıma ve anılarıma saygısızlık etmek hiç istemedim istemem de. 😊 birşeye benzetmiyorum. Kendisi ☺️
Elektrik direğine benziyor. Ya da saksıya çakılan uzun ince çubuğa hshshshs
Kendi kalesine gol atan o canım futbolcu 😉🤌
Yaşadığım ilişkilere saygım var yapamadık ayrıldık diye hakaret etmem bir zamanlar aşkım canım dediğim insana maymun ya da başka bir hayvan adı kullanmak beni çirkinleştirir
Bana mesaj atabilir misin, 24 yaşındaki küçülde cebime gir dediğin qhwhsh biraz konuşmam lazım sorumdaki konuyu
Niye ne dicen
Bir şeye benzetmek istemem
Yalak.
O ne be
Danla Biliç'in meşhur kelimelisi.
Köpek
🐷 🐖 🐽
O*ospuya
Nerenin afroditisin @afrodit429067
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?