Güncellemeler
+1 yıl
Sizce cevap vermeli miyim , ben de onu eskiden silmistim ama en basinda o beni ekleyip silmisti yine aynisini yapti rehberden sildi bu sefer
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Konustugum cocuk beni durduk yere rehberden sildi , istek attik kabul etmedi ne sorun vardi da sildin dedim yazmadi , sonrasinda iki uc gun sonra kendisi yazdi , bir sorun yok , mesafelisin sen dedi , halbuki gelecekteki esim sevgilim bile diyordum gulucukler felan koyuyordum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Fazla naz aşık usandirir
Hayir gayet guzel konusuyorduk hatta ne zaman gekeceksin dedi bir ay sonra dedim konusma bu sekildeydi , ertesi gun bir baktim whatsaptan silmis
Yazdığını okudum ona göre yazdım bunu belki de başkalarıyla konuşuyor
Peki mesafeli oldugumu dusundugu icin mi rehberden sildi , gayet guzel konusmustuk onceki gun , yoksa onun da mi kafasi karisik
Mesafeli konuşma herkes için aynı etki yaratır soğuma şimdi mesafeden kasıt sürekli geç yazman soğuk yapman uzak durman vb. Farklı Türleri olur
Tamam da bunlarin hicbiri yoktu bende gercekten bak kendisi on saat gec yaziyordu aksam napiyorsun diyordu cevap veriyordum ya cinsellik bile konustum sanki kocammis gibi cocuk konusundan bile bahsettik yani ben anlamadim neden surekli mesafelisin diyor
Başkası varmskdks
Net yani eğer o geç yazarken bile sen anlık yazıyorsann net başkası var
Yani onceki gun ne zaman geleceksin dedi , bir ay sonra dedim ama ilk arkadssimxa kalicam sonra sana gelirim dedim bir baktim erteei gun fotosu gitmiş yani?
Heee ajajjab picmis kız kurtulmuşsun desene ksmsms
Sence cevap vereyim mi , sen oyle algilamissin diye
La yok şal sal gitti kurtuldun bırak sen gidince zaten boşlukta yazacaktır sana boş ver hiç oralı olma
Tamam
İyi aksamlar
Evlerinin oldugundan bahsetmisti simdi cevap versem parasi icjn mi cevap verdigimj anlayacak
Ee bende de 2 ev var araba var dönümlerce tarla var bir evi var diye kendini zengin mi sanacak kakan güldürme beni gece gece kurtulduğunu sükret diyorum sen hala cevap verme peşindesin görüldü at sonra bırak
Yani hayatinda mutlaka biri var diyorsun oyle mi , surekli bana mesafelisin diyir sinir bozuyor
Yol ver sen net
Sende sil bitir one öyle cocuk oyunu gibi.
Aslinda kararsizim hem tanimak ilerlemek istiyorum hem istemiyorum , ne yapmam lazim bilmiyorum, ya bir de gayet yakin davrandim , cunsellik bile konustum cocukla
Ohoo. O dahada kötü. Sen üstüne atlamışsın adam seni yanlış tanımıştır
cinsellik konuştum ne allah aşkına daha sevgili bile olmadan baştan kaybetmişsin şimdi sana farklı gözle bakıyordur
Rapunzel doğru diyor. Baştan kaybettin
@valeriaaa743 evet konusmamam gerekiyordu ama o kadar yakin davrandim ki buna ragmen bana mesafelisin diyor
Bahane uydurmuş
Neden yazdi peki bahane uydurduysa
🤷🏻♂️ona sor.
Ver ama biraz daha soğuk yap
Aslinda kararsizim hem tanimak ilerlemek istiyorum hem istemiyorum , ne yapmam lazim bilmiyorum
Tanı sonuna kadar
Neden
Ayrılmak daha da yoruyo insanı, benim de sevgililerim oldu sevgiliyken rahatsız olduğum şeyelr yapıyorlardı ama ayrılmıuordum. Çünkü ayrılınca daha da yıpranıyordum