Bir fabrikada 14 bin TL maaş ile çalışıyorum. 1 senedir ilişkim var. Kız arkadaşım bana sende gelecek göremiyorum diyor. Sanırım ayrılacak benden. Ne yapmam doğru olur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİşte bu yüzden sevgili defterini rafa kaldırdım. Kendi kendime dedim, sen gidip asgari ücret alsan, hadi işte 14-15 alsan, neye yetecek la dedim? Hadi kadında asgari alıyor eve oradan buradan, 25-30k para giriyor diyelim.
Kadınların çoğunun yapısı belli? Kıyaslamaya girecekler. Şunun busu var, busenin eşi şöyle yapmış, eve giren paraya bakmadan aşkım tatile gidelim vs. tutturacaklar.
Sanki erkekler gezip tozmayı, vakit geçirmeyi istemiyormuş gibi davranıyorlar.
Kardeşim, öncelikle bu kızı ister sev ister sevme, ne arkadaş olarak, ne kız arkadaş olarak, ne de hayat arkadaşı olarak hayır falan gelmez. İlişkiniz şu an bitti. Gururuna yedirememen, zoruna gitmesi çok normal kardeşim. Bende 1-2 güne işe gireceğim, aşağı yukarı 13-14 falan alacağım. Fakat kızlar falan aklımdan dahi geçmiyor bu parayla da, kimseye umut vermeye gerek yok diyorum. Yetmez aga tek başına nereye yetecek awq
Ancak böyle ortamda bir kız göreceğim, bu maddi konularda beklentileri ve düşüncelerini tadacağım, ondan sonra kız falan düşünürüm. Sende bu şekil takıl istersen, tabii sana kalmış her halükarda.
Bir kadın gelse dese, bende çalışırım gül gibi geçiniriz vs. falan, orada nikahı kıyarım da işte yok dayı, nerdeee
Bize hayat arkadaşı lazım, eş, sevgili değil keenks. Nasılki erkekler olarak 20 lirayla bile biz bir gün mutlu mutlu gezebiliyorsak bize de böyle bir kadın lazım, yoklukla da varlıkla da mutlu olmayı bilen bir kadın, yani Hayat arkadaşı. Biz birimiz 5 lira getirdi, diğerimiz 10 lira getirdiğinde gidip tribe girmiyoruz, ahmetler 1k'lık yemek yemişler falan sizde adam mısınız gibisinden? Neden.. Çünkü biz anlarız, kadınların %90'ı anlamaz, sadece ister ve beklerler.
Bu anlattıklarımın sonucu şu: Sevgilin bu tanımların ucundan kıyısından geçmiyor arkadaşım. Ayrıl şimdi üzül üzüleceksen, gerek yok daha da fazla bağlanıp üzülmeye. Ve ayrıldıktan sonra da ne yaz ne sor ne hikaye bak, ne göndermeli bir şeyler paylaş. Kalk git hayatını 2 kat mutlu yaşa paylaş çünkü ayrılmasaydın hayatını 2 kat zindan edecek bir ilişkide kalmaya devam edecektin keenks.
Spor salonuna git, bas amuğagoyum
115 Yorumla- +1 yıl
Ekleyeyim: Bu devirde durumları el vermediği halde çalışmayan kadın gereksiz kadındır.
Soran+1 yılKardeşim bazı erkekler var 25-26 yaşında mesela bakıyorum adamların evi var, evlenmişler mutlu yuvaları var eşleriyle video resim paylaşıyorlar, arabaları var story atıyorlar zoruma gidiyor benim biliyor musun.
Biz niye bu hayatı yasiyoruz biraderim
Bende bir dönem işsizdim ve ailem bile beni adam yerine koymazdı. Babam annem sürekli her soruma ters cevap verirdi şimdi bakıyorum canım cicim diyorlar.
Çalışıyorum ama para nereye gidiyor anlamıyorum. Yemin ederim artık bir gram yaşama isteğim kalmadı.
Daha önce sevgilim oldu beni aldattı. Bunu bulduk bununla mutlu oluruz dedik buda böyle çıktı. 3 sene önceki iliskime gitti 1 sene buna gitti 4 senemi çöp ettiler ya- +1 yıl
Aile? hangi aile?
Canım cicimciler ben işde çalışmıyorum diye ağzıma ediyorlardı. Neredeyse her gün bir laf çarpma vs. az çok yaşadık biliyorum.
Ben 1.5 aylık, üni 2 yıllık programcılık mezunuyum, yeni mezun oldum. Kendi bölümümde birincilikle mezun oldum. Fakat bunların hepsini bir hiç sayıp, bana sadece "iş" sordular. Mezun oldum, diplomam onaylandı dediğim an, annem gelip "e şimdi iş bul" dedi direkt.
Ben okuduğum alanı sevmiyorum, meslek olarak göremiyorum bu nedenle yeniden sınava hazırlanma gibi bir durumum da var fakat ailemden bir kuruş para alırsam bana koyar. Gidip kitap parası vs. için 1-2 ay çalışacağım fabrikada.
Ailemiz var çok şükür, iyi ki varlar fakat bu saatten sonra en az destek kafasındayım, hatta hayatımı onlarsız idame ettirecek seviyeye gelmek için çabalıyorum. Hepsinin bir sınırı var, aile falan hikaye aga
25-26 Yaşındakiler ev falan alamaz dayı yok öyle bir dünya zaten, ya babadan zenginler, ya da iş konusunda referansları bol oluyorlar. Şimdi onlara bakıp üzülmek bize hiçbir şey kazandırmaz.
Bir iş vasfın yoksa işin çok zor. Bak ben ömrümde taş patlasın 11-12 gün falan çalışmışımdır.
Üniversite mezunu olunca çalışmak daha da koyuyor, yaş olmuş 20 artık bir iş şart. Ben bütün yolları deneyeceğim. Yeniden sınava da hazırlanırım, kpss de denerim. Oldu oldu? Olmadı mı? Gideceğim bir yerde çalışacağım, ticarete girişeceğim. Ben sabit kalamam sende kalma dayı. Kadın her zaman bulunur fakat kaliteli kadın, hayat arkadaşı olacak olan kadın, işte bu kolay kolay bulunmaz. Bu yüzden bu gereksiz kalitesiz kadından ayrıldığına üzülme agam, eskisi aldattıysa da aldattı, geçmişe takılı kalma, giden gitti.
Önüne bak, kendini geliştirmeye odaklan. Onun bıraktığı gibi kalırsan, onu haklı çıkartırsın.. - +1 yıl
Yorumumu oku lütfen hem soran kişi hem de sen ve senin gibi düşünen insanlar için diyorum umudunuzu kaybetmeyin ve sadece doğru kişiye ve kendinize yatırım yapın senin de dedigin gibi
- +1 yıl
@afdafasfafa
- +1 yıl
@1234567yemezler Okudum :) Güzel yazmışsın, insanin içine içine dokunuyor, ki bu da umutlarımı daha da çoğaltıyor. Dediklerin çok gerçekçi, hayatta garanti denen bir şeyin olmadığının farkındasın. Bugün aylık 40k alanın, yarın 11450 asgari ücrete düşmeyeceğinin garantisinin olmadığını da veya tersini de çok iyi anlamışsın. Ayaklar sağlam basıyor yere belli, toz pembe takılmıyorsun en azından. Ki ben zaten hiçbir zaman umudumu kaybetmedim. Kadınlar %90 beklenti içerisinde %10 potansiyel ve destek peşinde, ve ben o %10luk olan kaliteli kadınların peşindeyim. Var olduklarına inanıyorum. Ki bir tanesi de sensin sanırım. Bir yoruma güvenerek bu yazılmaz tabii de olsun.
İşin özü, güzel, realist ve mantıksal düşüncelerin için teşekkürler. İltifat olarak algılarsanız; İnsanın okuyunca keşke farklı şartlarda tanışma fırsatımız da olsaydı diyesi geliyor.. Eminim yollarımız birleşirdi, eminim. - +1 yıl
2 yıllık ne okudun? burada sürünüyor insan, yurt dışı hiç aklında mı diyeceğim gerçi günde 20 TL ile mutlu olmaktan bahsetmişsin... dolmuş 15 TL. Sen tekkende mutlu değilsin ki kendini kandırıyorsun. Yine de farkına varıp kimseyle oynamamanı takdir ettim, insan önce kendine yetecek ki biriyle gelecek kurmayı düşünecek
- +1 yıl
@afdafasfafa Okuyunca umutsuz olduğunu düşünerek moral bozmak yok diye etiketlemiştim. Ben teşekkür ederim estağfirullah : ) Umudunu kaybetmemen güzel, sevindim. Allah İnşallah seni de, isteyen herkesi de o %10' luk dediğin kesimden iyi niyetli, hayatın müşterek olduğunun bilincinde olup bunu benimsemiş, güzel ahlaklı insanlarla karşılaştırsın İnşallah.
- +1 yıl
@Sessizsedasizxd Yazmıştım aslında, Bilgisayar Programcılığı mezunuyum. Bu alanı sevmiyorum, 2 yıl kadar önce aile dırdırından kurtulmak için sınava girip kazanmıştım. Bir dönem bırakmama rağmen 7 tane dersi alttan alarak dönemi dönemine , bölüm birinciliğiyle bitirdim. Boş adam değilim bu alanda fakat gram sevmiyorum yazılım alanını, içim daralıyor bilgisayardan artık. Bu nedenle zaten şu an hayatta yapmak istediğim işi bulmakla meşgulüm. Bu arada da evde oturmak çare olmadığından en azından 1-2 ay çalışıp para kazanacağım, hiç yoktan kpss veya yks tekrar hedeflersem en azından aileme muhtaç olmam kitaplar konusunda.
- +1 yıl
Ayrıca sence Yurt Dışının aklımda olmamasına ihtimal var mı? Elimde ingilizce kitapları falan duruyor, aldım başlamak için bir türlü şu depresif ama umutlu halden kurtulamadım.
Çok fazla sorun var çözülmesi gerken. Bunu şu an bir matrise bağladım, sırasıyla gidiyorum.
Diğer konuya gelecek olursak; Dolmuş parası vermemek için çok yürüdük arkadaşlarla, bak kadınlar (%90'lık kesimsiniz) olarak ona ihtimal bile vermiyorsunuz :d biz erkeğiz yürürüz, 20 lirayla gidip çarşı avm gezince de bu ülke şartlarında tahmini olarak alamayacağımız arabalara, motorlara mağazalarında bakınca da mutlu oluyoruz. Bu mutluluğu şey olarak düşünmeyin, 20 lirayla mutluysam 30 liraya gerek yok falan.
Elimizdekiyle mutlu oluyoruz anlatabildim mi?
Parayı kovalamayan erkek zaten ya gaydır diye bir söz vardır erkekler arasında
Bugün yolda kaç tane motor gördük, hayaliyle yanıp tutuştuğumuz, gidip simit alıp bir parkta oturup yedik. Bankta yayılarak oturan elit :d bir kedi gördük, sadece 10-15 dakika bunun üzerinden espiriler yaparak güldük eğlendik. İşin ana fikrini anlatabilmişimdir umarım. Bana/Bize gereken kadın bu, eldekiyle yetinebilen ve her zaman da hayat arkadaşıyla daha da iyisi olmaya çalışan, erkek kadın farketmez, kimin önü açılacaksa gerektiğinde kendisini bile feda ederek sevdiğinin önünü açmaya çalışan kadınlar diyoruz.
Bu çift fabrikada sıradan bir işçi dahi olsa usta olmayı hedefleyecek ve sıradan işçiliğiyle de mutlu olmayı bilecek yani, umarım çok çok daha iyi aktarabilmişimdir.
Ayrıca takdirin içinde teşekkür ederim. Kimsenin hayatından 1 dakikasını bile çalmaya hakkım yok. - +1 yıl
@1234567yemezler İyi niyetin için teşekkür ederim, çok incesin. Hepimiz için, koca bir Amin :D
- +1 yıl
4 derece miyobum görmemeye alıştım artık :D anladımm aslında öyle kötü bölümde değilmiş tabii sevmek önemli... Her şey gönlüne göre olur inşAllah
- +1 yıl
@Sessizsedasizxd Teşekkür ederim :) Ayrıca geçmiş olsun :D
- +1 yıl
@Bronzüye Amin, inşallah
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet bu zamanda önemli bir konu ama seni gerçekten seviyorsa bu sorun olmamalı. Birlikte bir hal çaresi bulmanız lazım senden bekleyip köşeye çekilip olmadığını görünce gitmek olur mu? Sen böyle bir hayat arkadaşı ister misin bunu yapan bu mantıkta olan biri gercekten sevmek değil kendini garanti altına almak istiyor demektir
04 Yorumla
Soran+1 yılPara bakmayan kadın göremiyorum ben ne yazık ki bu ülkede. Kızların ne evi var, ne arabası var hiç bir şeyi yok ama erkekten ev araba bekliyor. Bu şartlar da bunları almak kolaysa kızlar da alsın abi. İstemekle olmuyor ki. Emin olsunlar her erkek ev araba sahibi olmak ister lüks bir yaşam ister. Bu rezil sistemde yine ihale bize kalıyor
- +1 yıl
Evet önemli bir konu ama diyorum ki seni gerçekten seviyorsa yeter ki seninle olayım diyorsa o da çabalar ayrılmaz bunu diyorum ayrılmak çözüm mü ilerde parası olmayacak diye bırakmak çözüm mü? Bu kadar lükse düşkünse seni baştan kabul etmeseydi ilerde belki zengin olur diye bir mantık yok bu işlerde ona bakılmaz işte, sen evlenirsin iflas eder o zaman ne yapacak ya da parası yok diye istemezsin adamın sonradan işleri iyi gider düzenini kurar belli olmuyor bu işler ha uzayıp kısalacağı bir iş alanında değilse sevdiği erkek, kendisi de o kadar lükse düşkünse o adamla olmayacak ihtimalleri yüksel olan biriyle olacak ki onun bile garantisi yok bunu anlatmaya çalışıyorum bakın bu hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. İnsanlar kısacık hayatların da neden hep daha fazlasına sahip olmak için kendini yoruyor ben anlamıyorum onun yerine mütevazi ve iyilik yolunda olmak ibadetlerini yerine getirip eşinle huzur içinde mutlu yaşamak varken bu dünya işleri için çıkan kavgalar sorunlar yazık günah eğer birini gerçekten seviyorsan ve o iyi kötü çalışıyorsa ama yetmiyorsa destek olmak lazım. Bakın hocam çalışmaması ayrı bir konu ama çalışıp yetmemesi ayrı bir konu keşke herkes bunu anlayabilse
Soran+1 yılLaboratuvardan sana randevu aldım seni klonluyacaklar pazartesi sabah 10'da randevun😄
- +1 yıl
Hocam demisim demem normalde klavye cevirmis once onu duzelteyim :dd * simdi gelelim cevaba, oncelikle teşekkür ederim ama sakın umudunuzu kaybetmeyin sırf sen değil senin durumunda olan kadın erkek kim varsa kaybetmeyin sizi anlayacak gerçekten sevecek insanlar elbet var ve İnşallah çıkar karşınıza tabi siz istediğiniz zaman yani İnşallah daha ne denir bilmiyorum ama kimse kimsenin gururunu kırmaya hakkı yok dediğim gibi hiçbir şeyin garantisi de yok o yüzden bu hayatı çok kastırmadan ama sorumlulukları da yerine getirmeye çalışarak yaşamak en doğrusu size bu yolda engel olacak, sizin moralinizi bozacak, gururunuzu kırıp size kendinizi yetersiz hissettirecek her şeyden ve herkesten uzak durun. En güzel yıllarınızı hep birilerini memnun etmeye çalışarak geçirmeyin (memnuniyetsiz olan kisileri diyorum. Yoksa sizi seven ve hakeden kimseler için sonuna kadar emek verin zaten o ayrı bir konu) umarım anlatabilmişimdir.
Çakma kül kedisi yaşadığı yere bakmayıp senden lüks hayat mı istiyor? Babasının yaşatamadığı hayatıda kocadan beklerler pes. Sil geç uğraşma kendine yazık etme.
06 Yorumla
Soran+1 yılGecekondu bir evde yaşıyorlar. Bana ev ilanı atıyor eve bakiyorum 3 milyon yazıyor. Bende dedim ki ben bunu alamam. WhatsApp dan attığı bu ilanları geri sildi. Herkesten sil yaparak. Niye sildin diyorum boş ver diyor. Anlamıyorum ya napicam bilmiyorum. Onu seviyorumda ama böyle yapması gururumu kırıyor
- +1 yıl
Seviyorsundur ama sen gözü yükseklerde olan birini ömrünce memnun edemezsin yoldan geçen arabadan tut lüks olan herşeye özenen bir tip iflah olmaz. Ayrılacaksan da edeceğin laf şu olsun " babanın yaşamadığını da benden beklemen görgüsüzlüktür, ben buyum" fazlasını haketmiyor.
Soran+1 yılAyrilicam kardeşim aricam bu akşam soylicem sözlerimi ayrilicam
Soran+1 yılİyi akşamlar 😊🫱🏾🫲🏼
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
11Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u +1 yılO zaman ayrıl ondan
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Seni aşkla değil parayla değerlednirdiğine göre onun yapmasını bekleme, "senden adam olmaz" de, engelle geç. Açıklama bile yapma. Bugün 14 kazanırsın belki yarın 50 bin, buna göre mi gelecek görüyor? O da erdemli olsun, çalışsın, 14 de o alsın.
26 Yorumla
Soran+1 yılEv ilanları atıyordu hep. Bu ev nasıl, şu ev nasıl. Evler de 2-3 milyon civarı. Ben o kadar para nereden getirip alayım dedim. Attığı ilanları sildi sonra geri. Tamam boş ver dedi. O günden beridir de hep soğuk davranıyor bana
Soran+1 yılAbi bu devirde birlikte de yapamayız ki. Ortalama ev fiyatları normal bir ev 2 milyon TL. İki kişi çalışsa ne kadarını harcayıp ne kadarını biriktirecek de ev alacak
- +1 yıl
Aileden kalmadıysa, zaten herkes zamanla sahip oluyor. Önce cicim aylarında gezip tozuyorsun, sonra bri şekilde borç harç ikinci el araba alıyosun, zamanla onu kredi çekipyeniliyorsun, eldeki hazır parayı da eve peşinat yapıyorsun. Ya da herkes ev sahibi olmak zorunda da değil, benim kiracım da uygun fiyatla oturuyor. Onalr da iki kişi çalışıyor. Yani daha başlamadan evimiz olmalı taahhüdünü kimse veremez. Bu kadar laf ediyorsa sevgiline sor bakalım onun ailesinden ne kalıyormuş?
Soran+1 yılO ailesiyle gecekondu evde yaşıyor ama bana attığı evler 2.5 milyon - 3 milyon aralığında. Bir cafede oturuyoruz araba geçiyor bana diyor ki şu arabaya baksana ne kadar güzel. Zoruma gidiyor abi ya yemin ederim. Kendimi çok boş hissediyorum
Gelecek olarak beklentisi ne onu bir sorman lazım.
16 Yorumla
Soran+1 yılEv ilanları atıyordu hep. Bu ev nasıl, şu ev nasıl. Evler de 2-3 milyon civarı. Ben o kadar para nereden getirip alayım dedim. Attığı ilanları sildi sonra geri. Tamam boş ver dedi. O günden beridir de hep soğuk davranıyor bana
Soran+1 yılO ayrılmadan ben ayrilicam abi benim çünkü ailem zengin değil anam babam kendi halinde emekli maaşı ile geçinen insanlar babadan zenginligim yok aldığım para da belli
Soran+1 yılO ailesiyle gecekondu evde yaşıyor ama bana attığı evler 2.5 milyon - 3 milyon aralığında. Bir cafede oturuyoruz araba geçiyor bana diyor ki şu arabaya baksana ne kadar güzel. Zoruma gidiyor abi ya yemin ederim. Kendimi çok boş hissediyorum
Parayla ilgili gelecek göremiyorsa sevmiyor dur sal gitsin başka konularda diyorsa onu bilemem
12 Yorumla
Soran+1 yılAbla bana ev ilanları atıyordu hep. Bu ev nasıl, şu ev nasıl. Evler de 2-3 milyon civarı. Ben o kadar para nereden getirip alayım dedim. Attığı ilanları sildi sonra geri. Tamam boş ver dedi. O günden beridir de hep soğuk davranıyor bana şimdi
+1 yılSeni gerçekten seven gecekondu bile olsa yaşar, gönlü sende olmayanı konaklarda oturtsan saray ister.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAt gibi giden it gibi döner üstüne düşme gitme falan deme işine gelirse
22 Yorumla
Soran+1 yılAbla Gecekondu bir evde yaşıyorlar. Bana ev ilanı atıyor eve bakiyorum 3 milyon yazıyor. Bende dedim ki ben bunu alamam. WhatsApp dan attığı bu ilanları geri sildi. Herkesten sil yaparak. Niye sildin diyorum boş ver diyor. Anlamıyorum ya napicam bilmiyorum. Onu seviyorumda ama böyle yapması gururumu kırıyor
Cevap sahibi+1 yılKızin gözü yükseklerde ablam baş edemissin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDefolup gitsin umursama
25 Yorumla
Soran+1 yılValla abla bunlar gecekondu bir evde yaşıyorlar. Bana ev ilanı atıyor eve bakiyorum 3 milyon yazıyor. Bende dedim ki ben bunu alamam. WhatsApp dan attığı bu ilanları geri sildi. Herkesten sil yaparak. Niye sildin diyorum boş ver diyor. Anlamıyorum ya napicam bilmiyorum. Onu seviyorumda ama böyle yapması gururumu kırıyor
- +1 yıl
Valla kardeşim seviyor olabilirsin saygı duyarım fakat herkes ayağını yorganına göre uzatmalı kendisi öyle bir evde yaşayıpta senden 3. milyonluk ev isteyemez şunu diyebilir gel sırt sırta verip bir ev alalım diyebilir ama böyle yapması sacma bu kız seni üzer
Soran+1 yılAyrıldım, umrunda bile olmadı 😄
- +1 yıl
😂😂
Soran+1 yıl😄😄😄
Dün ve bugün aynı ve de yarın d aynı olacaksa evet haklı. Sadece maddi olarak algılamaya lüzum yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey. Gidecek insanı tutamazsın. Bu sadece ikinizi de yormaya yarar
00 Yorumla
+1 yılEmin ol ayrılsan daha iyi olur
Şimdi ağırına gider belki ama daha sonra iyi ki bitmiş dersin
Aldığın maaşı az bulmuş olabilir
Fabrika da çalışmanı sevmemiş olabilir
Bahane çok
Kalbine bakanı bul
En önemlisi o00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZikerim gelecegini de ilk sen ondan ayrıl kardeş. Sana gerçekten deger veren birini bul.
00 YorumlaHaklı kız doğru düzgün birikimin yoksa ne diye kızı oyaliyosun ya hepiniz de biliosunuz bu devirde para çok önemli
013 Yorumla
Soran+1 yılSenin ne kadar var peki malın mülkün
Soran+1 yılVaad verdigimi sana kim soyledi
Soran+1 yılS. git ya :)) g. zekaliya bak beni tanımıyor etmiyor gıcık kaptım da bilmem bütün erkekler öyledir de. Embesil
Soran+1 yıl😄 Allah akıl fikir versin yaş 18 altı muhtemelen neyse yaşına veriyorum
Soran+1 yılSorunlu bir ailede buyumussun belli ki mutsuz birisin anlıyorum ama bunu yapma kendine zarar en başta
İyi akşamlar abisi
Soran+1 yılÜzüldüm gerçekten sana dediğim gibi mutsuz birisin sevgisiz büyümüşsün kendini buraya atmışsın kafa dagitmak için çünkü başını okşayan bir ailen yok. İyi geceler
+1 yılMaddiyat için diyorsa zaten böyle bir kafa yapısına sahip kimse için zamanını harcama bence
08 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum diye ayrılmak zor geliyor
- +1 yıl
Konuştun mu bunu onunla adam akıllı yoksa niyet mi seziyorsun belki başka bir şeydem bozuk o sana
Soran+1 yılKardeşim herşeye küsüyor herşeye alınıyor haftanın 2 günü mutlaka bişeylere kırılır 1 senem özür dilerim demekle geçti ya. Sende gelecek göremiyorum diyor bana. Kendi evleri gecekondu ama bana 3 milyonluk ev atıyor. El vicdan empati yapar misin. Erkek olsan nasıl bu ekonomi de ev alacaksın. Eşya zaten pahalı düğün masrafı vs saymiyorum
- +1 yıl
Benim empati yapmam için erkek olarak düşünmeme gerek yok ki başta da dedim maddiyat için böyleyse vazgeç diye. Bir kadın olarak maddiyata bu kadar önem veren biriyle olmak istemezdim ben. Evse birlikte çalışılınıp alınır arabaysa aynı şekilde alınır gezme tozmaysa yine birlikte bütçe oluşturulup yapılır. Tüm yükü erkeğe yıkmanın lüzmu yok he çalışmayı istemez ona da saygı duyarım ama o durumda da bütçemiz neyse ona göre hareket ederdim niye erkek arkadaşımı eşimi mağdur edeyim kafasındayım. Bunun içinde diyorum derdi maddiyatsa işin zor başka bir şey varsa çözülebilecek o konuşulur edilir çözülecekse çözülür çözülmeyecekse hakkınızda hayırlısı olur, bilmiyorum anlatabildim mi 🤷♀️
Soran+1 yılO dediğinden yok ki Türkiye de öyle bir kadın modeli yok henüz
- +1 yıl
Böyle genellemeler sinir bozucu bir miktar, kusura bakmayın ama. Türkiye'de yaşıyorum ve böyle düşünüyorum da yaşıyorum da demek ki varmış 🤷♀️
Soran+1 yılBir elin parmağını geçmez
- +1 yıl
🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Gizli Üye(25-29)+1 yılHata yaptığımı biliyorum ama sırf bu yüzden şu an çalışmıyorum. Ne sevgili, ne de mal mülk alınamaz. Günlük yaşamak için mi geldik buraya biz? awk
00 YorumlaBöyle kadınları görünce hayattan soğuyorum yeminle sonra niye kadına şiddet cinayet arttı
00 Yorumla
+1 yılo ne iş yapıyor diye sormadan edemeyecegim
02 Yorumla
Soran+1 yılBimde çalışıyor
- +1 yıl
hm personel dahi olsa senden yüksek alıyordur ama işten memnun değilse çıkış yolu olarakta evliliği görür maddiyat maalesef ilişkilerdeki en büyük sorun
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. O kadından uzak dur kardeş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u +1 yılVer yolu gitsin hiç tereddüt etme
00 Yorumla Sağlam bir defa çak ayril
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılBırak bitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrıl
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. yol ver gitsin
00 YorumlaBırak gitsin
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir fabrikada çalışıyorum, kız arkadaşım "gelecek göremiyorum" diyor. Ne yapmam gerekiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler