Güncellemeler
+1 yıl
Ben işyerinde ondan uzak durmaya kaçmaya calişacam kalbimi çok kırdı çünkü ama maalesef dip dibe çalışıyoruz onunla genelde nasıl uzak durabilirim sizce ondan haftanın 5 günü çalışıyorum hafta içi hergun karşıma gelecek sizce ne yapmalıyım birisi kesin aramızı bozdu ama kim bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bak beni sakın yalniş anlama ama senin işyerinde seninle birlikte çalışan kız sana aşık olduysa o kıza acıyorum şu an sen bugün o kıza ümit verirsin yarın o kızı unutup başka kızla gezersin işyerinde kusura bakmada gözü dışarda birisin kız farkettiyse ondan soğuk davraniyodur iş yerinde başka kızlarla çok samimiysen sariliyosan gülüşüp egleniyosan kız sinir olmuştur sana haklı bence kız
Kusura bakmada sayfanda yazdıklarının hepsini okudum ve aşırı gözün dışarda sen bence farkında değilsindir ama kızlar olarak hoşlandığımiz kızın veya hoşlandığımiz trans erkeğin ya da hoşlandığımiz kız lezbiyense bile hareketlerine bakarız başka kızlarla samimi davranıyor diye sen kesin farketmeden kızın yanindayken başka kızlara yalakalık yapıp yavşadın ya da başka kızlarla samimi konuşurken yemek yerken gördü işyerinde ondan kıskanıyordur seni hafta içi işyerine gidince kızlara diğer kızlara samimi yalakalık yapmaya devam edersen kız sana soğuk davranmaya devam eder haberin olsun
Ben bütün kızlarla samimiyim kıskanmaya devam. etsin
Çok kıskanıyorsa yanıma gelir sahip çıkar
Hadi bakalım bundan sonra bütün kızlara yalakalık yapacam gözünün önünde onun gözünün önünde yapacam bundan sonra yemekte bile yanına oturan güzel kardeşim beni orada tek bir kızdan kıskansın bence ben onunla samimiyim onu farkediyor zaten ben orada bir kıza yalakalık yapıyorum ben zaten çok gevşek bir trans erkeğim iki kız gördüm mü cıvıklaşirım ben çok cıvık biriyim sulu sulu komik bir insanım ama kızları coştururum girişken adamım beni işyerindeki diğer kızlardan kıskanıyorsa eğer o yüzden soğuk davranıyorsa adamı cildirtmayacak gelecek yanıma karşıma geçecek yanımda duracak canım canım davranırsa başka kızlarla samimi olurim tabi allahin aptalı insan gelir zeynep sen gel beraber takılalım diyor ilk başta takılıyoruz samimi oluyor sarılıyor bana sonra soğuk davranıyor bir yanı ben sana aşığım diyor bir yanı istemiyorum diyor bir tarafı otur yanıma diyor bir tarafı kalk gidelim diyor kadınsa kalınlığını bilecek gotu başı ayrı oynuyor oryantal gibi davranmasın vallahi bana şakadan yaklaşması bile işime gelir bana farketmez ben o olmasa bile başka kız var elimin altında bak iş yerine gidince 3 gün hal hareketlerine bakacam takip edecem napiyor ne ediyor bana nasıl davranıyor eğer bana böyle ters mers davranırsa hemen benim bir tane güzelim var orada hemen onunla samimi olacam kudursun ya banane
Kız bana şarkı türkü söylüyor hadi bakalım yakında beni kaptırdı kaptırmak üzere elini çabuk tutsun 3 gündür cıvıttı zaten 3 gündür napacaguni sapıttı bir gelir ben çalışırken beni hayran hayran seyreder senin adın zeynep degilmiydi tanışalım diyen de oydu bir gelir civitir bana karşı yalakalık yapar cilve yapar gelir benle baş başa oturur yemeklerde çay içerken çalışırken her fırsatta yanıma koşar gelir gözü benim üstümde devamlı kızın diğer kız bunu kıskanır bu onu kıskanır hele bir tanesi var alenen yavşiyor bana zeynep diye diye ayıptır ya sonra ben çapkın oluyorum kızlar çapkın kızlar beni tavlamaya çalışıyor ben erkek adamım isyerinde bilmeselerde saklasamda işten kovulmamak için lgbt bireylerine iş yok biliyorsunuz o yüzden yoksa varya ben o kızlara duman attırırım benim canımı çok sıkmaya başladılar işime konsantre olamıyorum bak Ayşegül ben tam işime konsantre oluyorum çok geveze olmama rağmen susup sessizce çalışıyorum kızlardan uzakta çalışıyorum birde gelip gelip dugmeme basıyorlar kaşinıyorlar 2 dır dugmelerime çok basıyor diğeri akıllı kız kızdırmiyor beni o tamam o benim canımın içi ama diğeri çok Trip atıyor sanki karımsın neyini kiskaniyorsun sen sagane bekar adamım istediğim kızla şakalaşir güler kahkahanin dibine vururum seviyorsa madem beni gelecek ben çalışırken yanıma yanımdan ayrilmayacak başka kızlara fırsat vermeyecek bu kadar basit
Onun attığı Trip benim götüme gitmez
Azıcık insan olsun sidra gibi köpek olmasın sidra köpeği de kıskançlık yapti noldu tekmeyi koydum bak napti biliyormusun Ayşegül geldi yanıma dediki ismin çok güzelmiş zeynep dedi her fırsatta yanıma yaklaşıp gotu başı ayrı oynuyor pazartesi günü onu görürsem benim yanimda dururken çalışırken bana sokulursa cinlerim tepemde geziyorum kaç gündür sidra da bu kızda aynı bok benimde sabrım var sanane başka kızla samimi oluyorsam madem soğuk davraniyorsun niye gücüne gidiyor senin itekledigini başka kız kapar sanane ozaman elin kızından bu işte koltuk sevdası Erdoğanın koltuk sevdası gibi ben vardım zeynebin yanında şimdi başka kızlar var zeynebin yaninda oh olsun acımak yok böyle saftirik saftirik takılsinlar ben napacagimi çok iyi biliyorum
Pazartesi günü o kızın yanına gidip o kızın yanında çalışacam kudursun kudursunnnnnnnnnnnnnn amma fena kudurtacam sarilacam kıza yavşayacam pazartesi günü onu kudurtacam
Gidip kızı oturtacam kızın bütün işlerini ben yapacam
Kudurtmak öyle olmaz böyle olur bebeğim diyecem
Sidraninda iyice suyu ısındı onuda suriyeye postalayacam az kaldı çok kaşınıyor oda aynı bir tarafı kalk gidelim diyor gözü başı bana mesaj veriyor kızlar çok oynak olmuş az kaldı manyagim zaten beni biliyor herkes bana isyerindeki abla diyor sen aşırı çılgın deli manyak birseysin zeynep diyor daha bu isyerindeki normal. halim ben çıldırırsam sidranin dukkanini ona dar ederim şimdilik sessiz kalıyorum ileride çok büyük gıcıklık yapabilirim belli olmaz
Kızların annesi babasida manyak benimle kızlarının konuşmasına izin vermiyorlar sanki ayakta * allah belamı versin bu Türkiye çok canım insanlar yaşıyor bak alayı saftirik alayı komik alayi canım testis geçiyorum baktım sinirimi bozmaya çalışıyor ya testis geçiyorum hepsiyle alayının kafası mal gibi ne yediler ne içtiler alayi kafasız
Bak kız çocuğu olarak doğmuş kendini kız olarak hissediyor anlıyorum kız çocuğu işte napacak naz cilve yapacak katlanırım bir yere kadar bazısı naz cilve yaparken fazla abartıyor koynuma girecek gibi yaklaşıyor sonra uzaklaşıyor kızlar çok oyuncu ya oskarlik allah kahretsin ki dişiliklerini çok fena kullanıyor şerefsizler
Bak ben kız olarak doğdum kendimi erkek gibi hissediyorum o halde bile bana şerefsiz diyorlar siz benden daha terbiyesizsin gelip gelip bana sokulan kim ben yine efendiyim agzimin içine gir gir tövbe yarabbim yarasulallah bu kız milletinin havası civasi kime
Bu kızların vidasi gevşedi iyice vidalarini çevirip çevirip takacam az kalmak üzere çok az kaldı cildirmama gidelim ekmek parası kazanalim diye işe başladık gırgır şamata yapıyorum ortalık neşelensin diye ya sabır kız milleti geliyor içine sıçiyor
Bir git ya bir git benim alanimdan haksız mıyım Ayşegül bacım şimdi varya adam gibi çalışıyorum tamam'ı yanıma sokuluyor dikkatim dağılıyor kızlar yanıma gelince git kendi bölgende çalış bende zaten testesteron var yaklaşma defol git kaşınıyor zorlan bir gün gelecek innemi batiracam az kaldı
Ben trans erkeğim senin karşı cinsinim senin benim yanımda ne isin var sürekli defol git kendi alanında çalış baş git abi ya benim yanıma sokulursan olmaz ben rahatsız oluyorum yani kızların dibime girmesinden ben asilacam kız kaçacak ben öyle severim hayır gelecek naz yapacak ben ilgi verecem çayını çorbasını ayağına getirecem tamam yapiyorum zatende tadını çok kaçırdı ya
Bak kizligini çok kullaniyor kızlar beni baştan cikarmak için ama artık yeter tamam guzelsiniz anladık etkileniyorum tamam ne istiyorsun ya benden bak şu en son tanıştığım kiz beni bitirdi Ayşegül bak yemin ediyorum bir geliyor bir gidiyor ya sanaldan ilişkiler daha iyi gelmeye başladı reelde ben ilişki yaşadım çok yaşadım ama delirtiyolar reeldekiler sanalda en fazla gelir arar küfür eder sicar ama reelde trip trip trip iki saniyeye bir trip noluyo size ya ben kızlar yüzünden genç yaşımda ölür giderim bak aşırı tripci hepsi ya sinirlenmeye başladım bende trip atacam bundan sonra haydi bakalım nasıl oluyormuş
Pazartesi gün kızı trip manyağı yapacam 5 saniye de bir trip atacam çok takıntılısin diyor birde ne takıntısı lannnnnnnnnnnnn sinir ediyor lan Ayşegül beni
Nehir falan melekmiş
Nehirle sevgili oldugumda nehir bile bana böyle trip atmadi değerini anladım kızın
Allah belamı versin bütün ayarlarimi bozdular bak şerefsizim bütün ayarlarim değişti eskiden ben bu kadar sinirli degildim kız milleti cikdirtti
Ayşegül kuzenimi özledim bir yere gitti 1 ayligina o gelse moralimi düzeltir ya
Iyicene bunaldim her tarafım kız kaynıyor hepsi bana aşık hepsi en çok bana kırgın naptim ya ben size manyaklastilar iyice valla 5 kutu tuborg alıp kafayı çekesim parkta uyuyasim var o derece psikolojime sıçtilar
Allah belamı versin kızlar psikolojimi hadi ordan
Ondan ayrıl ona git ondan ayrıl başka kıza git ne lan bu kız değiştire değiştire psikolojim yandı hepsinin karakteri değişik iyicene ağzıma sıçtilar tam anlamiyla karsinizda baştan ayağa ağzına sicilmis bir trans erkek duruyor tam anlamiyla berbat durumdayim ne tamam belli değil ya trip trip neredesin kuzennnn diye bağıracam o olsa ben şu an da toparlanirdim ağzıma sicti kızlar ya
Şu sözlerini okuyan hiç bir kadin sana güvenmez biraz kendini düzelt bence çok çapkınlık yapıyorsun kadınların ahını alma senin kadar kadınlara iltifat eden ve senin kadar kadınları üzen yoktur madem bu kadar çok aşıksın bize neden kadınları en çok ağlatan erkek sensin Zeynep neden bunu yapıyorsun ismini yazmışsın buraya peki Zeynep sen nasıl erkeksin de kızlara hayranım yanıyorum ölüyorum diye bagiriyosun seven adam erkek adam sevdiği kadını aglatirmi uzeemi başka kadınlarla güler eglenirmi çok ayıp değil mi bu yaptığın bütün kadınlara saygısızlık capkinligindan dolayı kızlar sana soğuk davranıyor farkında bile değilsin artık ciddi bir ilişki yasa yaşayacagin kadar aşk yaşamışsın kızlara doymuş birisin artık bir tane kızla sevgili ol dunyadaki bütün kadınlara el sürersen senden nefret eder kızlar çünkü canlarını acitiyosun yazık degilmi kızları üzmek istemezsin sen yapma sakın kızlar çapkın erkekten tiksinir unutma bunu bak Birgün hepsi birleşir canına okurlar can yakma Birgün yaktiğın canın sahibi var Allah alahin zoruna gider senin canını acıtır yapma uslan biraz kızları üzmek yakışmaz delikanlı adama zeynep diyosun ya ben adamım erkegim delikanliyim delikanlı adam tek kadın sever senin cevrende bir sürü hayat kadını var Zeynep
Ben mesela senin bu konuşmalarından sonra seninle sevgili olmak istemezdim sende çok kırık var eski kırıkların başıma bela olur kiskanirsa diye korkarım çapkın trans erkekle sevgili olmak da tehlikeli belki olmak isterim ama korkarım eski sevgilin olan kızlar başıma bela olur diye
Beni ilgilendirmez ben istediğim kızla konuşurum
Nerede bacım var bulursun hayat kadını hepsini toplasak hepsini senin yanında bulabiliriz hayat kadını ve bacım çok seviyorsun nerede bacım var senin yanında Zeynep nereden buluyorsun bilmiyorum ama çok sinir bozucusun
Ya küfür mü ettin hepsini biplemişler hahahsjnxndjsnsn kızım burada küfür edince bip bip yapıyorlar. Koyarak yazın küfürü madem küfür ettin. Koy artist Ayşegül ogrenecegin çok şey var
Daha. bu hayatta ogrenecegin çok ders var Ayşegül ders1 hayat seni zorlasa bile sen hayattan daha dişli olacaksin bak bana Ayşegül bak ben kıskanç adam değilim kim nerede kiminle ne tamam yesin ama benim aşık olduğum kadın suanki sevgilime yavşayan olursa allah falan yaratti demem tuttuğum gibi beyin kafa göz dalarım yedi ceddi gelse elimden alamaz kiskancim ama sadece sevgilimi kıskanırım onun dışındakiler beni ilgilendirmez
SEVEN KISKANIR BEBEGIM BEN MESELA AŞIKSAM KISKANIRIM SOKAKTAN MI BULDUK SEVDİĞİMİZ KADINI ELIN güzel kardeşim BIRAKIRMIYIZ
güzel kardeşim falan olamam boynuzu hiç sevmem benimle sevgiliyse eğer biraz hareketlerine dikkat etmek zorunda kiyafetine karışmam ama hareketlerine dikkat edecek elin adamlariyla elin trans erkekleriyle herneyse işte samimi olamaz ben deliriveririm beni cinnete getirirse ayrilirim
Ben erkek adamım istediğim kızla fingirderim ama o yapamaz nokta yaparsa terkederim bu kadar net bir kere bile başka erkekle samimi olsun defolup giderim yüzüme bakamaz ben yaparım benle o bir değil bu konuda maalesef trans erkeğim ben ben kadınlarla istediğim ilişkiye girerim istediğim kadar kadınla yatarım istediğim kadar kadınla samimi olurum ama eğer bir kere sevdim kadını başkasıyla görürsem ömür boyu affetmem beni tanıyanlar iyi bilir kıskançlık huyumu
Hiç bir şey yapmam ona sadece terkederim zerre de sevmem birdaha değil sevmek suratına bakmam
ya da ne kiskanacam ya ne hali varsa görsün beni bir kere bile boynuzlayan kadını ömür boyu boynuzlarim kısasa kısas
Umrum dışı beybi
En kıskanmayacagim insan biyolojik erkekler zerre kiskanmam kızlar bikere biyolojik erkekler kadar çirkin ve iğrenç varlıklara bakacak kadar ķörse devam etsinler beni seven kızlara giderim benim zerre *. de olmaz zaten birsey deyimmi bende ozguven var özürlü biyolojik erkeklerin nesini kiskancam onlar beni fesatlaniyor bacım bacım erkekler
Ayşegül bu bacım erkekler varya fesatlık ve çekememezlikte bir numara bebegim
Biyolojik erkeklerin trans erkeklerin hepsini topla dünyadaki bir zeynep kocagin gamzesi bile etmezler paçoz erkekler
Isyerindeki kız beni kiskandirmaya çalışıyor ama ben zerre kiskanmam ben yaparsam ayağa kalkamaz 3 gün ben kıskançlık krizi geçirmem ben ozguvenli bir trans erkeğim bebeğim isterse dünyadaki bütün erkeklerle samimi olsun kıskanmam bendeki ozguven dünyada yok kimsede beni kıskandırmak hoşlarına gidiyor ama ben bu aptal tuzağa düşmem bebeğim kadınların bu saçma sapan kiskandirma cabalarina hiç düşmem sadece soğurum ama hiç bit şekilde kiskanmam
Kuzenim gelsinde yeni sezon aşk hayatıma devam ediyim kız 1 aydır yok çok özledim ya gelince yeni zeynep sezonu açilacak asıl ozaman gör beni sen şu an çapkınlık yapmamış halim bu yapınca görelim bebeğim kizlarada birdaha küfür etme agzini öperim senin
Bizim kızla aramız bozuk ya kesin pazartesi günü isyerinde beni kiskandirmaya çalışacak boşu boşuna uğraşıyor kiskanmam bak pazartesi gelecek diye korkuyorum o kızı görmek istemiyorum gerçek manada o kızı istemiyorum iyice kızdırdı beni hareketleriyle tripli kız cidden bu kız benim hayatımı mahvedecek gibi duruyor aşık falan değilim gördüğüm yerde kaçacam ya neden benim çalıştığım yerde çalışıyor işi bıraksın ben o kızla hergun burun buruna çalışmak istemiyorum benim orada sevdiğim bir kız var ben onla takilacam kendi başına kalsın ne hali varsa görsün ben bunu zerre tıklamam dün beni annesinin telefonundan aradı kontörü yokmuş sms hakkı yokmuş sanki taş devrinde yaşıyor İnternet paketi bitmiş annesinden aramayı becermiş o kadarına zekası yetmiş annesinden dün beni aramış pazartesi işe geleceksin demi demiş sanane benden ne soruyosun gelirim gelmem sanane dedim sanami soracam dedim beni sorup durmasın gıcık oluyorum benimle fazla ilgileniyor delirtmesin
Birde bana isyerindeki kızlar diyorki niye kızı yanlız biraktin ayıp degilmi oglum diyorlar moralimi bozarsa yalniz kalmayi hakeder kudursun
Kizi aglatacam bağırıp ama iş yerinde yapamiyorum sakin kalmam lazım yoksa aglatirdim onu herkesin içinde