Ben ilişkimde boyle şeyler sevmiyorum geçenlerde onu boyle yakaladim çok kırgınım ona brni sevdigini soyluyor seven boyle samimi olmaz dimi..

Ben ilişkimde boyle şeyler sevmiyorum geçenlerde onu boyle yakaladim çok kırgınım ona brni sevdigini soyluyor seven boyle samimi olmaz dimi..
İş arkadaş olunca ister istemez samimi oluyorsun ama aşırısı problem tabi ama onu son kez uyar eğer hala devam ederse çok takılma cevab verme ona biraz sürünsün tepkini anlasın erkekler söylemekten anlamazlar tepki koyman gerekir soğuk ol
Kimse kimsenin aşkından sürünmez kanka
ya yvsk iste boyle dedim diye kizma da senin icin diyorum soyle hoduklere kendini uzdurme ayril laftan anlamiyosa benle knk ol sana duzgun cocuk bulurum kendini uzdurme senden onemlimi zerre degil cok meraklisa gitsin o zillilere takilsin seni sonra mumla arar ama nah bulur olmasi gereken bu
Ya beni senden baska hickimse anlamadi birda 😶 Bak o kiz ayda bi kere geliyo oraya casier ama ayda 1 kere oraya gonderiyolar ne zaman gelse onlari boyle buluyorum artik cox rahatsizim
sen haklisin diğerlerine bakma uyarmana ragmen devam ediyorsa sorun orada guveni o yok ediyo sozunde durcak adam gibi ama erkeklerin geneli böyle mal guven olmaz yeminde etsede timsah gozyasi da dokse guvenme bunlarin kafa anca hasnafisne çalışıyor
Aynenn
Cevap
15Cevap
Saçma sapan kiskancliklara saplantiya gerek yok kimsenin ozgurlugunu elinden alamaz bir insan
Adam napsin kimseyle konuşması mi senin erkek versiyonun şey değil mi ya
Otur evde dışarı çıkma cocuklarina bak diyen tas devrinden gelmiş erkek
sana aşık olmaya mecbur mu? slakmısın kızım sen? madem başkalarıylada oynaşmaya meraklıbu demektir ki seni çokta tınmıyor. İşine gelmiyorsa ayrılırsın, yok ayrılmıyorsan kabulleneceksin ve sesini keseceksin...
Svegilin erkeklerle samimi bulduğunda sende karismayacaksin ☺️☺️☺️
*olduğunda
@simgee_yuuna ben o tür bişey yaşamadım hiç ama yaşarsam dayağı ve ardından tekmeyi yer kçına
Himmm yani erkek kizlarla samimi olabilir ama kizlar erkeklerle olamaz öylemi
sevgili olmadan önce bilmiyor muydun samimi olduğunu nedir bu karşınızdakini değiştirme merakı anlamıyorum
İş yerinde ister istemez samimi görüntü oluyor, bu demek değil, gönül ilişki var, Senden başka bir bayanla özel konuşmuyorsa çok fazla , usteleyip ilişkiyi tıkamamanı öneririm.
Bana musait degilim kamera var deyip orada kizla konusa biliyo ama yarim saat
Resimde bayağı samimiymiş ya ne yapmış öyle oha araya mesafe koyup muhabbet etmiş vaov
kiz etmesini istemiyosa etmicek knk kiz uyarmis mi evet ona ragmen yapmasinin anlami ne seni sallamiyorum uyardin ama bi kulagimdan girdi otekineen cikti herkes herkesle bir degil rahatsiz oluyo olabilir cok da dogal su devirde guven kolay bisey mi seviyosa ona gore davrancak
Güven farklı kıskançlık farklı, kıskançlık dediğin şey tamamıyla güvensizlik, elemana güvenmediği için konuşmamasını istiyor.
bazilari oyle takintili ama cocuk birlikteyse bu kizla eger dikkat edicek tek tarafli bakmamak lazim bunun erkek versiyonda var erkeklerle muhattap olmani istemem rahatsiz olurum sahsen bana bunu dese sevdigim adam bir kötü olurum yani konusamam icim rahat etmez kisilik meselesi
Görselde uygunsuz bir durum yok bence sorun karede değil düşünce biçiminde ve güvensizlikten kaynaklı.
Hahahahahah hahahahahahha yaaa nasıl yapar sana bunu? Adi herif. Seni seviyor olsaydı erkeklerle daha samimi olurdu. Görüyor musun sen şunun yaptığını. Tüh yaaaa
hahahaha hahahahaha
İş yerin de ne kadar samimi olabilir ki kaldı ki belki mecbur kalıyor
Birincisi izinsiz fotoğraflarını paylaşmak hukuki bir suç.
İş ortamında belki işle ilgili bir durumı konuşuyor olabilirler bu ister istemez oluyor önce bundan emin ol
Öyle değilse eğer kim sever ki? Daha çok uyarırsın ah biz kızlar hep sevdiğimiz için kendimizi ciğeri beş para etmez insanlara harcıyoruz bence ayrıl
Fotoğrafta anormal bir durum göremedim ama sen rahatsız oluyorsan ayrılırsın bu kadar basit.
Bazı insan sıcak kaplıdır hemen çevreye uyar seninki öyle demekki dikkatli olmak zorunda
Değişmez ayrıl cünkü bu tarz yanlıs anlama gevşek erkeklerden bi halt olmaz benim şahsi fikrim..
Ayrılmanız lazım
Uyarmak ne yaa… sen kşmsin uyarıyorsun
Ayrılık en güzel çözüm
Olmaz canım. Adam değlmiş. Rest çekmelisin
* demek ki. Ya da flörtöz. Ne dersen artık.
kardeşim iste ayril
Ayıp etmiş
Normal
En İyi Cevap