Aşk İlişkileri Arkadaşlar bana bi ayrılık mesajı yazın? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ahkskwmslsmldmdl lütfen Güncellemeler+1 yıl Gerek kalmadı arkadaşlar kendisi ayrıldı hahahahahahhahwhdhwhshwhhahs Arkadaşlar bana bi ayrılık mesajı yazın? Cevapla Ayrılık Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. gerek bile duymam ben..ama yazacaksan da güle güle yeterli 1 0 Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ayağın bo ka değsin de ne olduğunu hatırlarsın inş yaz ansb 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Ababshbskans aramız kötü değil sadece hislerim kalmadı ona karsı sıkıldım artık ayrılmak isteyorum Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Söyle ben mükemmelim beni haketmiyorsun, seni terk ediyorum Yorumla Soran +1 yıl Hahshhajd mantıklı Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Ahahah Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Tak sepeti koluna herkes jendi yolunaBen sana layık değilim, sen daha iyilerine layıksınBen lez olduğumu anladım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahhshwhxksnxldm patladım sonda Yorumla Richardgör +1 yıl E bak hangisi yerse, erjen patlıyorsun bu arada😅😅 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Sen benden daha iyilerine layıksın, ben seni haketmiyorum. Kendine iyi bak. ( Engel butonu) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahhahshsh ama o benden iyilerine layık olamaz Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Başka erkeğim var, onun kucağında daha huzurluyum daha kuvvetli ve indirmiyor de. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Senide kendimide üzmek istemiyorum. Artık sana duygularım kalmadı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bak bu mantıklıı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 şimdi ben sebepmi oldum Yorumla Soran +1 yıl Yarın olucan hahahahhsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hshshshhas güldüm 😂😂😂😂 Yorumla
Türkiyem19233333 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Ben sevgilimden ayrıldım moralim bozuk benimle çıkar mısın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ney Yorumla Türkiyem19233333 +1 yıl Sevgili olalım olur mu Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Sen daha iyilerine layıksın 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama değil işte ösmxlsmd bunu demem Yorumla _Justimagineit_ +1 yıl Ayrılmak istiyorum de direkt o zaman kötü biriyle açıklam bile yapma hatta Yorumla
faydali_bilgin_16_08 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Allah uzun ömür versin İsmail YK 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahahhahwhshwhshw Yorumla
yanmayanodun Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sktrgt onda on ayrılık mesajı bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ciddiye almaz haha Yorumla yanmayanodun +1 yıl Aldırırız Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Sorun sende değil bende, kib by. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama ben de değil ki sorun nsjskndldmd olmaz bu Yorumla
kısgünesiiii17 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl fena yazarım ama biraz durumu bilmem lazım 2 6 Yorumla Türkiyem19233333 +1 yıl Benimle çıkar mısın kanka Yorumla Soran +1 yıl Soğudummmm tek durum buuu Yorumla Soran +1 yıl Biraz canı acısın ki geri dönemesin istiyorum kaç tane defa ayrıldım barıstık kıyamıyorum ona affediyorum bi yandan seviyorum ama ayrılmam gerek yapamam ben onunla Yorumla Türkiyem19233333 +1 yıl Bende sevgimden ayrıldım benimle çıkar mısın Yorumla Soran +1 yıl @Türkiyem19233333 ergen misin knk Yorumla Türkiyem19233333 +1 yıl Kanka valla sevgilim den ayrıldım moralim bozuk napiyim sevgilim olmasını istiyorum Yorumla
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bitti 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Denedimmm arayınca yumusuyprum yumusamak istemiyorum bitti ile olmuyo Yorumla MySensizlik +1 yıl Kötü bitti Yorumla
Erenprivate Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Ayrılık mesajı 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Çok zekisin Yorumla Erenprivate +1 yıl Off evet ya bazen cok zor oluyo biliyomusun genius olmak of Yorumla Soran +1 yıl Bu kafayla çok yasamazsın he ahahahahdnnd Yorumla Erenprivate +1 yıl Ne kadar yasarım Yorumla Soran +1 yıl Bi kaç yıl Yorumla Erenprivate +1 yıl Daha bi kaç yılım var worth Yorumla Soran +1 yıl Tadını çıkar🤙🤙 Yorumla Erenprivate +1 yıl Eyv krdsm 😎 Yorumla Soran +1 yıl Allah uzun ömürler versin aslaanııımmmmm 🕊️ahhahahahahhahahshahahhshahd Yorumla Erenprivate +1 yıl A- Ama ben ateistim 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Ahhhh beeğğğ üzdü Yorumla Soran +1 yıl Ama sey d-dostum eywAllah dion dikkatini çekerim Yorumla Erenprivate +1 yıl Knk o ağız alıskanlığı ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
gerek bile duymam ben..
ama yazacaksan da güle güle yeterli
Ayağın bo ka değsin de ne olduğunu hatırlarsın inş yaz ansb
Ababshbskans aramız kötü değil sadece hislerim kalmadı ona karsı sıkıldım artık ayrılmak isteyorum
Söyle ben mükemmelim beni haketmiyorsun, seni terk ediyorum
Hahshhajd mantıklı
Ahahah
Tak sepeti koluna herkes jendi yoluna
Ben sana layık değilim, sen daha iyilerine layıksın
Ben lez olduğumu anladım
Ahahahhshwhxksnxldm patladım sonda
E bak hangisi yerse, erjen patlıyorsun bu arada😅😅
Sen benden daha iyilerine layıksın, ben seni haketmiyorum. Kendine iyi bak. ( Engel butonu)
Ahahahhahshsh ama o benden iyilerine layık olamaz
Başka erkeğim var, onun kucağında daha huzurluyum daha kuvvetli ve indirmiyor de.
Senide kendimide üzmek istemiyorum. Artık sana duygularım kalmadı
Bak bu mantıklıı
😂😂 şimdi ben sebepmi oldum
Yarın olucan hahahahhsjs
Hshshshhas güldüm 😂😂😂😂
İlla uzun bişry mi yazıcaksın. Ayrılalım de olsun bitsin
Ben sevgilimden ayrıldım moralim bozuk benimle çıkar mısın
Ney
Sevgili olalım olur mu
Sen daha iyilerine layıksın
Ama değil işte ösmxlsmd bunu demem
Ayrılmak istiyorum de direkt o zaman kötü biriyle açıklam bile yapma hatta
Allah uzun ömür versin İsmail YK
Ahahhahwhshwhshw
Sktrgt onda on ayrılık mesajı bence
Ciddiye almaz haha
Aldırırız
Sorun sende değil bende, kib by.
Ama ben de değil ki sorun nsjskndldmd olmaz bu
Geçmiş olsun
fena yazarım ama biraz durumu bilmem lazım
Benimle çıkar mısın kanka
Soğudummmm tek durum buuu
Biraz canı acısın ki geri dönemesin istiyorum kaç tane defa ayrıldım barıstık kıyamıyorum ona affediyorum bi yandan seviyorum ama ayrılmam gerek yapamam ben onunla
Bende sevgimden ayrıldım benimle çıkar mısın
@Türkiyem19233333 ergen misin knk
Kanka valla sevgilim den ayrıldım moralim bozuk napiyim sevgilim olmasını istiyorum
Bitti
Denedimmm arayınca yumusuyprum yumusamak istemiyorum bitti ile olmuyo
Kötü bitti
Ayrılık mesajı
Çok zekisin
Off evet ya bazen cok zor oluyo biliyomusun genius olmak of
Bu kafayla çok yasamazsın he ahahahahdnnd
Ne kadar yasarım
Bi kaç yıl
Daha bi kaç yılım var worth
Tadını çıkar🤙🤙
Eyv krdsm 😎